Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aaa birde büyük maçlarda gol atamıyor safsatası vardı.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Burak geçen sene bizi şampiyon yapmıştır bu sezonda yerlerde sürünmekten kurtarmıştır bence...Adam 4 şişe serum yemiş makine değil bu yav...Burak gol kaçırdı diye ona yapılan hakaretleri aynen iade ediyorum bunun adı nankörlüktür cahilliktir bence başka bir açıklaması yok...

Yorum

• Böyle devam rekoooor!

Yorum

• Bu maçta gol atmamış olsaydı veya kazanamamış olsaydık 30 gollü kral eleştirilecekti de neden eleştirdiklerini bile bilemeyeceklerdi.

Yorum

• Bugün tek üzüldüğüm şey daha fazla atabilirdin.Karşı karşıya kaçırdı gayet doğal her futbolcunun başına gelebilecek şeyler bunlar ancak maçın stresiyle baya kızdım o anda ben de herkes gibi Burak'a.Topu aldığında iyi kullandı, çabaladı.Gol için tebrikler, teşekkürler kral.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Kaçırdığın golleri rahatsızlığına bağlıyorum.Yoksa bugün hatrick yapardın.Canın sağolsun, demekki zivasa patlayacaksın..3 er 5 er gel BY17
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Hasta hasta çıkıp oynadın golünüde attın.. Sezon sonu büyük ihtimalle gidiyorsun , ama kal herşeye rağmen kal be Burak..
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Sivas Karsısında Rekor Kıracagına Adım Gibi Eminim Efsanenin Efsanesi Olucaksın Kral

Sen İngilterede Rahat Oynarsın..
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Cok kizdim sana bugün ama sonradan hasta oldugunu ögrendim. Hasta hasta oynamak istemis bjkli oldugu icin diye laf atanlar olmus. Bizlere birsey kanitlamana gerek yok Burak biz seni ne kadar Trabzonsporlu oldugunu biliyoruz.
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Avrupada atamaz dediler ATTI
                      Istanbullularada atamaz dediler ATTI

Bugün COK ama COK sanssizdi bence hatali bile degildi sadece sanssizlik yüzünden belkide 3-4 gol atmayi kacirdi. Olsun canin sagolsun.
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Basın toplantısına bakılırsa Burak büyük ihtimalle 3 ay sonra yolcu. Ayrılmayı düşünmeyen bir oyuncu, sezon sonunda basın toplantısı düzenleyeceğim demez...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Basın toplantısına bakılırsa Burak büyük ihtimalle 3 ay sonra yolcu. Ayrılmayı düşünmeyen bir oyuncu, sezon sonunda basın toplantısı düzenleyeceğim demez...
                          Aynen bencede..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Basın toplantısına bakılırsa Burak büyük ihtimalle 3 ay sonra yolcu. Ayrılmayı düşünmeyen bir oyuncu, sezon sonunda basın toplantısı düzenleyeceğim demez...
                            Adam 30 gol attigi sezonda bu kadar laf yediyse, daha normal bir sezon gecirdiginde neler denmez kendisine? Bizde bu taraftar oldugu surece daha cok oyuncu kacar...

Yorum

bu dediğiniz haberin videosu yada yazılı haberi varmı
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Burak'ın Gidecegini Sagır Sultan Bile Biliyor O Hep Bizim Kralımız Olarak Kalıcak Ve İnanıyorum ki Futbolu Bizde Bırakıcak...
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim