Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah'tan Burak taraftarı çözmüş yoksa 5 milyona uçup giderdi.. Geçen röportajında taraftar arada kızıyor sınırı da aşıyor ama bunlar beni sevdikleri için demişti.. Haklı, bizim taraftar dünyada örneği olmayan bir yapıya sahip Hami Mandıralı tanımını yapmıştı.. Tolga mesela bu bilince sahip ama Trabzonlu olmayan bir çok futbolcunun kaçıp gidebileceği bir yapı.. Son yıllarda düzeliyor gibi oldu ama huylu huyundan vazgeçmez..

Hami Mandıralı:''Avni Akerde bir Maçta 3 gol birden attım bir pozisyonda Vugrinec e Pas vermedim diye kafama Ayran şisesi yemiştim.''

Yorum

• Trabzonspor'luyum ama bu takımda futbolcu olunmaz.

Yorum

• Kart sınırına geldi. Yarın öbür gün cezalı duruma düştüğünde aramayalım bari...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Daha İyİ sallayin beyler
          Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha İyİ sallayin beyler
            Gidip edriyına sallayalım bari

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              edriyına sallamak sarmıyor artık
              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen öyle abi edriyına herkes sallıyor . Farklı olmak tarz yaratmak istersen bu başlık tam sana göre
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Dusunsenize bizim takimin topcususunz butun gazeteler ovuyor sizi , 25 gol atmissiniz, kralligi garantilemissiniz, 2 senedir takimi sirtliyorsunuz, adiniz Arsenalle aniliyor ve kendi taraftar sitenize girdiginiz zaman sayisiz asagilama...

Siz olsaniz durur musunuz bu taraftarin takiminda ?
                  Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• Eleştiri yapılıyor. Aşağılama yapılıyor ise o mesajı gösterin, eğer varsa rapor edilir yazı kaldırılır ve mesajın sahibine ceza verilir
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ıyı oldugunda ovebılıyorsak kotu oldugu zamanda elestırmek en dogal hakkımız bence...
                      Hem sadece burakı elestırmıyorkı taraftar herkesı elestırıyor.(Tolga harıc,bırde mustafa.oda gol attıgı ıcın yanı)
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Burak 10 maç gol atmasa ama mücadele etse kimse sesini çıkarmaz ancak bir maçta gol atmasa ve o maçta vurdumduymazlık yaparsa,mücadele etmezse bu herkes için sorun olur..Zaten eleştirilen yönüde gol atmaması değil saha içindeki vurdumduymaz lakayıt hareketleridir..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak 10 maç gol atmasa ama mücadele etse kimse sesini çıkarmaz ancak bir maçta gol atmasa ve o maçta vurdumduymazlık yaparsa,mücadele etmezse bu herkes için sorun olur..Zaten eleştirilen yönüde gol atmaması değil saha içindeki vurdumduymaz lakayıt hareketleridir..
                          Aynen işte bütün olup biten budur. Bursa maçındada ben maratondaydım kimse ona golü kaçırdığı için kızmadı çok rahat pozisyondaki arkadaşına pası vermeyip egoist ve vurdumduymaz davrandığı için kızdı ondan sonra yaptığı harekette hiç altttan alınır cinsten değildi.Dua etsin ondan sonraki turgay'ın pozisyonunu Tolga çıkardı
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Arsenal'de oynamak istediğini belirtmiştin Burak. Lâkin topa arkanı dönüp gidersen Arsene Wengner seni ancak emirates stadyumunun kale arkasına oturtturur.
                            .

Yorum

• Dün akşam ki maçta vurdumduymaz tavırlarıyla milleti sinir krizine soktu maçı izlediğim mekanda.

Hele o frikikten sonra topa koşmaması sonra rakibin gidip topu alması kabul edilecek cinsten değil.

Kendisi evde maçın tekrarını izlerken ne yorum getirir acaba o pozisyona.

Bu görüntüsüyle Bırakın Arsenal'i, Arsenal Sarandi'de bile oynayamaz.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Böyle vurdumduymaz olmaya devam edersen istersen 55 gol at olmaz BURAK.
                                İnşallah bir an önce toparlanırsın.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim