Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Egemenle jaja konusunda tüm taraftarımız aynı görüşte.
    'Tüm taraftarımız' dediğiniz için yazıyorum; ben aynı görüşte değilim, aramıyorum da.

*

Ne biçim taraftarımız var ya. Akıl alır gibi değil. Burak'a sallayacağınız kadar hakeme sallayın da görelim taraftarlığınızı.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gol atar atamaz ayrı mevzu.Asıl sinir bozucu durum topu kaybettiği anda pasif duruma geçmesi ve artı olarak müsait pozisyonlarda pas vermeyi düşünmemesi. Garip havalara girmiş gibi..Şöyle de bir sorun var ki bu adam hedef hücumcu olacak nitelikte değil. Koy sağa oynasın, koy sola oynasın, 2. forvet olarak oynasın ama sen adamı hücum özürlü takımda ilerde tek hücumcu olarak oynatırsan alacağın performans ancak bu kadar olur.

Yorum

• Vittek in sakatlanması Burağı da mahvetti bizide..Ah Pawel ah az oynayabilseydin keşke...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• yapacaını yaptı .tek forvetle 5 kişi arasında daha iyisini yapamazdı...

Yorum

• Tamam hak veriyorum Burak'a tek başına ilerde , zor iş , hatta imkansızı oynuyor .Ama iki tane husus var .

1- Arkadaş neden koşmuyorsun , koşmayı geçtim neden oyunu takip etmiyorsun . Arkadaşların topa basıp top önüne düşünce o kadar belli oluyor ki oyundan kopup top sana gelince tekrar döndüğün .

2- Tamam en uçtasın ama her topu vurmak zorunda değilsin . Vurma demiyorum ama 5 top geldiyse 1'inde de sağına soluna bak .

İkinci yarı etkili bir forvet alınırsa çok daha büyük katkı göstereceğine inanıyorum Burak'ın .
            Twitter Adresim

Yorum

• Bişe diycem o havalarına ama senin için ceza almaya değmez.

Yorum

• kötü oynamak zorunda kalıyor. orta saha adamlarıyla arasında 25-30 metre var. sağa dönüyo, sola dönüyo alanzinho ya var ya yok. unutmayın ki burak hiçbir golü bireysel becerisiyle atmadı 2 sezondur. takım ona çok uzak oynuyor. 2.forvet olarak oynamalı...

Yorum

• Forvetten uzak kal bİ sÜre

Dinlendirilsin yada sağ açık oynasın (direk ayağına gelınce top hemen şut denıyo bıran evvel baskıyı atmak ıcın ama daha kotu baskı oluşuyo uzerınde haberı yok )
                  [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                  [/COLOR]

Yorum

• santroafor değil ki iyi oynasın santrafor mevkiinde,hala o mevkiide onu oynatan şenol hoca hatalı kenarda oynatmayarak hatasına devam ediyor.olcan gs ile görüşüyormuş elimiz çabuk tutalım

Yorum

• Geçen sezondan beri her zaman destekliyorum.Hatta geçen sene ankgücü maçında yuhalandığında kendi taraftarımızdan soğumuştum.Ama sonra herkese cevabı verdi.

Sonra millet Burak'ta Burak dedi.Başka bişe demedi.Burnu kırıldı oynadı.Kafası yarıldı oynadı.Ama yinede laf edenler vardı.Tabi laf edenler her zaman var.

Gelelim bu seneye Bilbao maçında yaptığı gereksiz hareket şampynlar liginden 3 maç yemesine sebep oldu.Ve yine eleştiriler başladı.Ancak hemen ardından ligdeki mükemmel performansı yine milleti susturdu.

Kayseri maçında stadda arkadaşa demiştim.Burak bi kaç maç bocalasın yine bazı çok bilmişler laf edecek.Dediğim gibide oldu.Hatta çok erken oldu.1 maç sonra Mersin maçında başladı laf etmeler.Ancak Burak'da bozdu yani ona laf yok.Kötüye kötü diyeceksin.Eleştiri tabi olacak ancak dozunda.Dün akşam bende beğenmedim.Zaten kaç maçtır kötü.Bence gitmek istiyor zaten hareketleride belli ediyor.Bende gitmesini isterim.
                      En son Misafir tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 15:00.

Yorum

• Hepimiz zaman zaman aynı performansı sergileyemediğimizi görmüşüzdür. Her zaman aynı tempoda ilerleyemez insan. Düşer, birilerini desteğiyle kalkar, toparlar..

Bir süreç yaşıyor Burak. Sadece o da değil, takım olarak bir süreç geçiriyoruz. Bizribirimize her zamankinden çok destek olma vaktidir, vakit.

Burak her maç gol atamaz zaten, böyle bi istatistik kaç kişide bir görülmüştür ki. Ha mücadele etmelidir. Gol atamasa da, üzerine düşeni yapmak zorundadır, koşmalıdır, çabalamalıdır. Gol atmasa da olur. Maalesef Burak hiç istekli de değil. Sinir bozucu taraf da bu zaten. İleride yalnız kalıyor. Ve o formda olmadığı dönemde makine duruyor. Rakipler çözdü artık olayı. Onun yaşadığı da kolay bir şey olmasa gerek.. Zor... Hepimiz için.

Her ne kadar çabası olmasa da, onun golleriyle coştuk biz bu sene. Kadir kıymet bilmek lazım. Eleştiri yapılsın. Evet dinlendirilsin bir süre. Anlatılsın gerekçeleri kendisine. Sonuna kadar destekçisiyim bu fikrin. Lakin, yıkıp geçmeyiniz. Etmeyiniz, eylemeyiniz...
                        En son 61viya tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 15:08.
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Son zamalarda çok formsuz. Bi gol atsa belki tekrar kendısne gelecektir. Ama çokta bencil davranıyor bu aralar.
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• tek forvet oynadığı sürece işimiz zor, bu oyun sistemi değiştirmeliyiz...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Burak daha iyilerini yapabilecek kapasitede ama tek forvet bu kadar oluyor devre arası oraya takviye şart
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Son zamanlardaki tavırlarını anlayamıyorum gerçekten.Hiç mücadele etmiyor, toplara kötü vuruyor, koşmuyor ne oldu anlamıyorum.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim