Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak'ın gideceği kesin arkadaşlar % 1 Milyon.. Benim derdim 5 Milyona gidecek olması.. Kendisi bu fiyatı yukarı çekebilir ve çekmelidir..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Trabzonspordan yıllık 900.000 euro alıdığını yazan bir dallamanın haberiyle gaza gelmeyeceksiniz herhalde...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fulham'a gidiyormuş menajeriyle anlaşılmış.. 3+1 yıl , yıllık 2.5 Euro..
        Bizden de alıyor zaten o kadar parayı.

Yorum

• Aklı varsa kalır.

Burak başka takımda başarılı o-la-maaaz.

5 milyon euro'ya da giderse Burak'a değil Yönetime sallarım.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Şu forumda yazan bazı tuhaf adamlar Trabzonspor taraftarının genel görüşünü temsil ediyorsa, burda olmamayı tercih ederim. Yok eli belindeymiş de, yok el kol hareketi yapıyormuş da, yok karakteri bozukmuş, utanıyorlarmış falan filan... Ben de sizden utanıyorum, sizin gibi adamlarla aynı takımın taraftarı olmaktan utanıyorum. Yeter be! Karakter tahlil merkezi sahibi misiniz hepiniz! Düşün Trabzonsporun yakasından artık! Hep eleştiri, hep bir beğenmez haller... Asıl kibirli olan sizlersiniz. İki tane balon uçurup maç boyu iki ton çekirdek tüketen adamlarsınız işte!

Son sözüm Burak kardeşime... Kardeşim, yeni sezonda burada kalırsan hayatının hatasını yapmış olursun. Burası Trabzon, hiç bir başarının cezasız kalmadığı tek yer! Aşağılık kompleksinden beslenen çekirdekçi tayfanın, aklı başında insanlara galip geldiği coğrafya... O nedenle git kurtul kardeşim...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aklı varsa kalır. (inşallah gider)

Burak başka takımda başarılı o-la-maaaz. (kesinlikle doğru,hele ispanyada)

5 milyon euro'ya da giderse Burak'a değil Yönetime sallarım.
              (aynen basiretsizliklerini örtecekleri çok fırsatları oldu şansları da yanlarında idi ki en büyük şansları ŞENOL GÜNEŞ, tarihin en büyük bütçeleri ,paraları ellerine geçti fuzuliden çar çur ettiler egemen selçuk gibi adamları BEDELSİZ koyverdiler)
              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Bu transfer dedikoduları + gol krallığı konusundaki rekor kırma isteği Burak'ın kafasını bir hayli karıştırmış gözüküyor. Birkaç maçtır pek varlık gösterememesi buna bağlı sanırım. Keşke herşeye kulaklarını tıkayıp eski iyi futbolunu oynamaya çalışsa. Şimdiye kadar rekorları da alt üst ederdi...

Yorum

• bence yönetim Burak'ı da elinde tutamayacak...Bence gitsin zaten....Sadece düz koşularla gol atan bir forvet nerede var....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu forumda yazan bazı tuhaf adamlar Trabzonspor taraftarının genel görüşünü temsil ediyorsa, burda olmamayı tercih ederim. Yok eli belindeymiş de, yok el kol hareketi yapıyormuş da, yok karakteri bozukmuş, utanıyorlarmış falan filan... Ben de sizden utanıyorum, sizin gibi adamlarla aynı takımın taraftarı olmaktan utanıyorum. Yeter be! Karakter tahlil merkezi sahibi misiniz hepiniz! Düşün Trabzonsporun yakasından artık! Hep eleştiri, hep bir beğenmez haller... Asıl kibirli olan sizlersiniz. İki tane balon uçurup maç boyu iki ton çekirdek tüketen adamlarsınız işte!

Son sözüm Burak kardeşime... Kardeşim, yeni sezonda burada kalırsan hayatının hatasını yapmış olursun. Burası Trabzon, hiç bir başarının cezasız kalmadığı tek yer! Aşağılık kompleksinden beslenen çekirdekçi tayfanın, aklı başında insanlara galip geldiği coğrafya... O nedenle git kurtul kardeşim...
                    doğru söze ne denir..

hatta ben trabzondayım ama trabzsonsporun istanbula taşınmasını istiyorum..orda daha fazla ilgi ve destek görür..eminim..

Yorum

• hbaeri yapan medya kuruluşu demirören ailesinin medya portföyündeki firma neden çok önemli maçlar öncesinde burak yılmaz haberleri ortaya atılmaya başlandı amaç ne ve ne için bu çırpınış.trabzon yine şah damarlarınıza mı dokunmaya başladı..
                      bütün alışkanlıkların ötesinde bağımlılıkdır TRABZONSPOR.
                      toprağın suya duyduğu ihtiyaç gibi özleriz bordoyla maviyi.

Yorum

• burak gitmek isterse her türlü desteğe açığım avrupada gururumuz olur ancak 5m gitmesin. türkiyenin avrupaya giden en pahalı futbolcusu olarak gitsin
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• 33. haftada KARIN geliyor DAMAT (: Bol ŞANS
                          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ben gitmesinden yanayım artık takım arkadaşlarına olan tavırları can sıkmaya başladı. Eğer kalırsa bu onun başını çok ağırtabilir ve bence Trabzonspor'daki vizyonunu tamamlamıştır.

Yorum

• 5m€ ya yazık olur.. (15 den aşşağı bırakmamalıyız)
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 14.03.2012, 13:58.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bence Burak yaptıklarına rağmen hala kendisine umursamaz, vurdumduymaz, sorumsuz diyen taraftardan sıkıldığı için gider ve gitmelidir.
                                Afedersiniz ama haketmiyorsunuz böyle adamları.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim