Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha fazla gol atabilirdi şansızlık... bazı pozisyonlarda pas atmayıda düşünürse takım olarak daha fazla gol atabiliriz. Kral gollere devam nazar değmesin..
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basın toplantısına bakılırsa Burak büyük ihtimalle 3 ay sonra yolcu. Ayrılmayı düşünmeyen bir oyuncu, sezon sonunda basın toplantısı düzenleyeceğim demez...
      Bazı şeyleri haketmiyor bu taraftar .Adam 30 gol atmış ya 30 .Bir maçta çok gol kaçırdı diye demedikleri kalmadı.Kaçsın kurtarsın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• arsenal 'in RVP yi satacagını düşünürsek ( real madride) burak ta 5 e belki de dedigi gibi ( daha iyi paralar kazandırarak- ayrıca adam dedigini yapıyor --) 5 milyon euroya gitsin arsenal'e bizde gurur duyalım!
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• * Giderse yolu açık olsun der teşekkür ederim ama heryerde böyle oynayabilecekmisin be Burak ?
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Burak eğer giderse Avrupa'da başarılı olacağını zannetmiyorum.

Ben Burak olsam kılımı kıpırdatmam kalırım.

1-2 sene önce bu duruma geleceğini kendisi bile hayal etmiyordur.

Macera aramasına gerek yok.

Giderse de yolu açık olsun kendisi bilir.

Havaalanına uğurlamaya bile giderim teşekkür etmek için.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Teklifler 15-20 m un ustundeyse bence satılmalı yoksa hem bizim icin hemde burak icin kotu olur. ama ya ispanya yada ingiltereye gitmeli ispanya tercihim acık futbol var orda rahat rahat 20 gol ustu atar(atl. madrid. valencia- malaga) ingiltere hangi takıma giderse gitsin ama kume dusmesin yeter senede 15 gol atsın opte basına koy
              En son oflukaan tarafından düzenlendi; 05.03.2012, 21:03.

Yorum

• Avrupadaki futbolla Türkiye bir değil orada başarılı olacağını sanmıyorum.. Çok teknik değil , ama gidip başarılı olursada gurur duyarız elbette.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avrupadaki futbolla Türkiye bir değil orada başarılı olacağını sanmıyorum.. Çok teknik değil , ama gidip başarılı olursada gurur duyarız elbette.
                  ispanyada herturlu başarılı olur. kimsenin kimseye bastıgı yok herkez demarke pozisyonda topla buluşuyo ondan sonrası zaten forvet oyuncuları icin kolay

Yorum

• Burak'ı satma yönetim. Trabzon'un geleceğini satma.

Yorum

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak'ı satma yönetim. Trabzon'un geleceğini satma.
                      bu nasıl bi zihniyet yahu adam artık aştı kendini
                      burak ya kanatlanıp ucacak yada yere cakılacak. iyi kluplerden iyi bir teklif gelirse neden olmasın

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu nasıl bi zihniyet yahu adam artık aştı kendini
                        burak ya kanatlanıp ucacak yada yere cakılacak. iyi kluplerden iyi bir teklif gelirse neden olmasın
                        Sizi bu yalanlara kim inandırdı sevgili renktaşlar ? Medya mı İstanbul takımları mı?
                        Burak giderse yerine kimi alacaklar sanıyorsunuz. Daha iyisi mi gelecek . HAYIR. Pawel Brozek geri gelecek. Ondan sonra Şenol Hoca istifa demek yok.

Yorum

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sizi bu yalanlara kim inandırdı sevgili renktaşlar ? Medya mı İstanbul takımları mı?
                          Burak giderse yerine kimi alacaklar sanıyorsunuz. Daha iyisi mi gelecek . HAYIR. Pawel Brozek geri gelecek. Ondan sonra Şenol Hoca istifa demek yok.
                          burak şimdiden gitmeyi kafasına koymus ve gitmesine mani olunursa hiç bir şekilde faydalı olamazben bunun inancındayım iyi bir takımdan iyi bir teklif gelirse gonderilmeli 15-20 m az para değil

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burak şimdiden gitmeyi kafasına koymus ve gitmesine mani olunursa hiç bir şekilde faydalı olamazben bunun inancındayım iyi bir takımdan iyi bir teklif gelirse gonderilmeli 15-20 m az para değil
                            Aynı fikirde değilim renktaş. Kalırsa (ne olursa olsun kalmalı) o paraları yine kazandırır bence.

Yok ben illa ki gideceğim diyorsa da , istanbula gidebileceği bütün yollar kapanmalı. İyi akşamlar.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak eğer giderse Avrupa'da başarılı olacağını zannetmiyorum.

Ben Burak olsam kılımı kıpırdatmam kalırım.

1-2 sene önce bu duruma geleceğini kendisi bile hayal etmiyordur.

Macera aramasına gerek yok.

Giderse de yolu açık olsun kendisi bilir.

Havaalanına uğurlamaya bile giderim teşekkür etmek için.
                              koray abi doğru diyor giderse uğurlarız hemde şaşalı görkemli bir uğurlarız akıllarda kalır
                              ama efsane olmak istiyorsa kalsın bir sene daha sadece 1 sene gelecek sene daha cok atacak eminim bundan
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Adamın kafasında iyi bi kulüpte oynamak varsa ki var İspanya'da oynamak istiyor.. Yönetim ne yaparsa yapsın Burak durmaz. Kariyerini düşünür adam
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim