Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet goller kacirdi ama oyunu 3. bölgede iyi kurdu bence bugün ilk defa büyük bir macta büyük bir futbolcu gibi oynadi.....bu cok önemli ileriki maclar adina.....
    Çok önemli bir yorum. dikkate alınması gerekiyor. Tam benim istediğim tarzda oynadı. Golleri kaçırması pas alışverişini gölgeledi bence.
    Colmandante

Yorum

• Teşekkürler Burak.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak'ın Gidecegini Sagır Sultan Bile Biliyor O Hep Bizim Kralımız Olarak Kalıcak Ve İnanıyorum ki Futbolu Bizde Bırakıcak...
        Burak için 5 milyon Euro veren alıyorsa Burak kesin gider. Eğer Burak'ın değerini istersek o zaman belli olmaz. Bana göre değeri 15 milyon Euro'dur. Eğer gerçek bedelini belirlersek o zaman kalır mı gider mi belli olmaz. Çünkü Avrupalı Türkiye'den bir oyuncuya kolay kolay bu paraları ödemeye yanaşmaz, çok riskli görürler. Özellikle Avrupa'da kriz olduğunu düşünürsek... Burak pahalı yani... Tabi o 5 milyon Euro maddesi tam bir muallak olduğu için net birşey söylemek zor. Öteki türlü olsa pazarlık yapıp değerinin üstünü isteme şansımız bile olurdu.
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Kaçırdığın goller için hem kendi adına hem takım adına üzüldüm. Ama mücadelen ve pas alışverişlerin güzeldi.

Teşekkürler...
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• Burak'ın bizden gittiğini düşünmek bile istemiyorum. Bizi 4-5 sene geriye atar bu olay. Şu an takımda yeri dolmayacak tek futbolcu. Gol atamayız 4-5 sene.
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

• Sezon sonu gittiginde aramamiz lazim, yerine M.Demiri almaliyiz.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Beşiktaşlıyım dedi diye adamı yerin dibine sokan taraftarlarımıza dün akşam güzel bir cevap verdi.İNŞALLAH Tanju'yu geçer.

Yorum

• Maça ısınırken şut çekiyorlardı kaleye, Burak 10 tane çektiyse 1-2 tane atmıştır. Hatta kendisi bile şaşırdı, arkasını dönüp Ünal Hocaya'ydı yanlış hatırlamıyorsam, ellerini açıp "Niye atamıyorum, anlamadım" manasında bir hareket yaptı.. Belliydi zaten çok kaçıracağı
                  Golü atınca yanımıza geldiğinde, o hırsı biz gördük gözlerinde..
                  Şimdi okuyorum maç başlığındaki yorumları da, "Maçı sattı!" diyenler bile olmuş, insan Allah'tan korkar biraz!
                  Adam oynamasa hastayım dese, yine maçı sattı diyecekti bu şahıslar, 4 serum yiyip oynadı, yorgundu, hastaydı, yine maçı sattı diyorlar..
                  Gerçek taraftar Burak'ın emeklerinin, çabalarının, yaptıklarının farkında..
                  "KRAL"sın Burak, o kadar!!!

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak'ın bizden gittiğini düşünmek bile istemiyorum. Bizi 4-5 sene geriye atar bu olay. Şu an takımda yeri dolmayacak tek futbolcu. Gol atamayız 4-5 sene.
                    Abi, bu takimdan Shota, Hami, Fatih Tekke gitti. Burak'ta giderse yeri elbet bir sekilde dolar. 4-5 sene gol atamayiz ne demek Allah askina. Burak'in performansina en ufak bir lafim yok ama isimlerin gelip gecici oldugunu unutmayalim.
                    En son agahozlu tarafından düzenlendi; 05.03.2012, 13:52.
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu dediğiniz haberin videosu yada yazılı haberi varmı
                      Resmi sitedeki son videodan izleyebilirsiniz...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2 tane %100'lük kaçırmasına rağmen en iyi maçlarından birini oynadı, bundan sonra da böyle oynar işallah (50 metreden çektiği şut hariç )

Yorum

• Serbest vuruş ve penaltılar hariç neredeyse bütün golleri tek vuruş ve kalecinin soluna.
                          Vuruş tekniğini biraz daha geliştirirse tadından yenmez.

Yorum

• Burakcım girdiğin bütün pozisyonları gole çevirmen lazım istersen 100 tane gol at farketmez, iki tane kaçırdığın zaman hainler tarafından hunharca eleştiriye uğrayacaksın...

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burakcım girdiğin bütün pozisyonları gole çevirmen lazım istersen 100 tane gol at farketmez, iki tane kaçırdığın zaman hainler tarafından hunharca eleştiriye uğrayacaksın...
                              Elestirilse daha ne isterdik. Maci satmakla bile sucladilar adami Trabzonspor'un yuzkaralari...

Yorum

• Maça takımla hiç çalışmadan çıkmak.1 gün önce hasta olmak.4 tane serumla ayakta kalabilmek.Türkiye'nin büyük takımlarından biriyle bir maça çıkmak ? Benim için attığı gol yeterliydi.Zaten bu sezon kaybedip kaybetmediğimize değil Burak'ın gol atıp atmamasına daha önem veriyorum

Sezon sonu gitmesine laf etmem.5 Milyon € olsa üzülürüm ama kızamam.İnanıyorum veya inanmak istiyorum kulübe hatrı sayılırdan biraz daha fazla bir para kazandırarak ayrılacak.Bir forvet oyuncusunun en verimli çağında zaten.İnşallah sıradan bir Avrupa takımına gitmez.

Hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim