Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan önce 4 serum almış...

Yorum

• Bazı taraftarlar için gereken cevabı verdi , onun adamlığını tartışmak kimsenin haddine değil.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• 4 serum almış.Gerçekten ona rağmen oynadıysa helal olsun
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Biz ne kolumu kesseniz kanım bordo-mavi akar diyenleri gördük, gittiler başkalarının armalarını öptüler. Beşiktaşlıyım dediğini duyduğumda "İşte Türkiye'nin en delikanlı oyuncusu" dedim. Kaçırdığın gollerde kızdım ama hırsın yeter, Türkiye'nin açık ara en iyi santrforu.

Yorum

• Burak Yılmaz: Bugün kendimi çok güçlü hissetmiyorum, ama ona rağmen çıkıp oynamak istedim. Bazı şeyleri kanıtlamak istiyordum. Beşiktaşlı olduğum için çok çirkin mesajlar aldım, bunlara cevap vermek istedim.
            Helal olsun BURAK YILMAZ.

Yorum

• Burak gereken cevabı vermiş

Yorum

• kredin fazla ne diyeyim helal olsun yine

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Iyi bir performans ortaya koymadi ama yine dogru zamanda dogru yerde bulunarak golunu atti. Adam cocukken bjkliyim dedi diye sacmalayacaklarini dusunmustum ama maci sattiya getirecek kadar cirkin taraftarimizin oldugunu bilmezdim. Agizlarini kapatti yine de Burak. Serumlarla maca cikmis zaten, helal olsun sana kral, atsan da kacirsan da helal olsun...

Yorum

• Söylemeden geçemeceyeğim dikkatinizi çekiyor mu bilmem klas dokunuşlarla muhteşem vücut çalımları atıyor, bazı pozisyonlarda ilk hamlede olağanüstü kontrollerle rakibi ekarte edip direkt gol pozisyonuna giriyor. Bir santrafor için muazzam meziyetler. Sıkıntısı ise bu akabindeki hareketlerde. Çünkü bi sonraki hamlesini düşünmeden, planlamadan hareket ediyor, topa da çok sağlam basmıyor. Bunları da geliştirirse nirvanaya ulaşacak Kral.
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Buraki elestirenler trabzonsporulu olamaz biraksinlar trabzonsporu tutmayi

Buuuuuuuuuuraaaaaaaaaaak Yillllmaaaaaaaz♥

Yorum

• Çok hırslıydın bugün, bu yüzden normalde rahatlıkla attığın pozisyonları bugün kaçırdın...Sıkıntı yok, cansın!

Bu mesajı 1-0 geriye düştüğümüzde kafamda tasarlamıştım, yendik diye böyle yazıyorsunuz demeyin sakın

Yorum

• Sana küfür eden, söven, başka takımlısın diyen, bencil, kazma diyenleri Allah çarpar. 2 senedir sırtında götürüyor bizi. Arada kaçıracak tabii. Senin Allah'ına kurban koçum benim.
                          Colmandante

Yorum

• 30 oldu Kral .Biraz daha

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burak sen neyin kafasındasın ya ,
                              İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burak resmen sabote ediyo takımı.
                              burak amacın ne ya, allahım yarabbim adam maçın katili oldu ya
                              burak bu kadar bencil oynarsa yeniliriz gibime geliyor, pas atmayı hiç düşünmüyor. 40 metreden şut çekiyor. iyice saçmaladı ilk yarıda
                              diğer 10 oyuncuya laf atacak olanlar önce türkiye liginin en iyi golcüsüne baksın .
                              goolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
                              Hadi bu yorumları yaptın ama Burak golü attıktan sonra da o gole sevinmek nasıl bir duygu merak ediyorum. Yaşına veriyoruz ama bir özür dilesen fena olmaz Necmi kardeşim...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• KARA....mücadelen takdire şayan.belki 1 gol değilde daha fazla gol atma imkanın varkenatamadın ama olsun kredin fazla bizde
                                4 serum yiyip ertesi gün maça çıkıp 90 dk mücadele etmek her futbolcunun yapıcağı bir hareket değil.sana o mesajları atanlara diyicek bişi bulamıyorum,nicesi dedi DOĞUŞTAN TRABZONSPORLUYUM lakin şimdi hangi takımda oynadılları belli.önemli olan hngi takımlı olduğun değil giydiğin formanın hakkını vermendir...TEBRİKLER YILMAYAN BEKÇİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim