Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kral çok iyisin ama gözünün yağını seveyim 2yi yapalım ondan sonra her topu kaleye şut çek feda olsun. Ama gözünü seveyim önce ikiyi yapalım kurban olayım.
    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      31 gol atıyor ama oyunda yok
      düşün bak, sen santrofor oynuyorsun...sana en yakın adam minimum 15 metre uzaklıkta...sana kafayla top indirilsin istersen ki sana en yakın adamların boy ortalaması 1.72
      napsın abi adam söyleyin bana? sürekli ilerde umut gibi mal mal pres yapsa, bu attığı 31 golü nası atacak söylermisin bana?
      Tamam, peki

Yorum

• Kral diyelim ama arkadaşlar bence sadece bu senenin gol kralı hemende havaya sokmayalım insanları düşüşe girerse kimse kurtaramaz burağı bir de bugün kaçırdığı cezasahasındaki gelen güzel gollük durumu vardı onu topu havaya dikerek kaçırdı.Orada anlaşılıyor daha çok yolu var burağın
        https://www.saltanatmt2.com.tr/
        https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
        https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• İlk olarak endlessdeath tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kral diyelim ama arkadaşlar bence sadece bu senenin gol kralı hemende havaya sokmayalım insanları düşüşe girerse kimse kurtaramaz burağı bir de bugün kaçırdığı cezasahasındaki gelen güzel gollük durumu vardı onu topu havaya dikerek kaçırdı.Orada anlaşılıyor daha çok yolu var burağın
          ondan önce o pozisyonun katili volkan efendi
          特拉布宗冠軍

Yorum

• Lig sonunda iyi bir paraya satılmalıdır. Ne kadar erken elden çıkarsa Trabzonspor ve taraftarı için daha hayırlı olacaktır.

Yorum

• Sıktı gerçekten yani burada hakaretler, aşşağılamalara gerek yok ortada bence ve bazı kişilerce bir gerçek var bazı insanlara görede yok bunu düzeylice konuşmak önemli.

Burak artık kendi rekoru için gemileri yakmakta fakat bunu fazlaca yapmıyor bir böyle algılıyoruz. Çünkü Burak Yılmazın pas verme gibi bir yeteneği yok, top saklama top sürme ve tek pas oynayabilme gibi bir zekası yok, kafa topu Allah'a emanet zaten bu yeteneklerin hiç biri yok ve oynamaya çalışıyor bir nevi umutun gol atan versiyonu zaten bu yüzden seviyoruz kendisini, ama bu havalar ile bu kaprisler ile ki çok çabuk geldi çünkü çok amatör bir ruha sahip umarım ahmak bir avrupa klübüne kapak atar, bu tabirleri kullanmak istemezdim fakat bu oyun tarzı ile avrupayada oynaması imkansız, umarum bu şekilde gider yoksa bizde kaldığı ve kendini daha çok geliştirmediği sürece sonu istanbul takımları olacak.

Kısacası 5-6 maçtır takımın oyununu bozuyor, kişisel ve bencil oynuyor.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sol taraftarn girdiginde kalecinin sol tarafina havadan kavisli vuruslar yapabilse inanilmaz olur. Thiery Henry vari...

Yorum

• Bol bol CR7 izlesin.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Kanattan geliyosun topu çekiyosun niye yerden vuruyorsun anlamadım as köşeye arkadaşın dediği gibi Henry vuruşu yap
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Kralım iş başında
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Burak, Selçuk'a arkadan dalışın bana yetti

Biraz daha bileklere olaydı daha iyi olurdu

Ben genel olarak beğendim ama 2.yarı bir çok pozisyonda arkadaşlarını yanılttı, koşu yaptı ama bıraktı...

Yorum

• mahalle maçlarında forvet oynayıp kendisi gol kaçırınca sesi çıkmayan arkadaşları kaçırınca ortalığı yıkan tipler vardır ya işte onlardan birinin profosyonel futbolcu olmuş hali gibisin kral

neyse 31 i de buldun hayırlı olsun.
                          bu arada gol sevincinide "come on" diye bağırarak kutladın dikkatimden kaçmadı premier lige selam çaktın sanırım e hadi bakalım inşallah...

Yorum

• Sen var diye dayak yicem kahvede Burak savunmaktan öldüm seni sende canlan biraz

Yorum

• Volkanı sevmiyorsun galiba ama sahada sevmekten başka çaren yok

Yorum

• bencil diyenlere karşı hep savunurdum ama bu gece ceza sahası dışından vuruşları çok gereksizdi ver pasını geç içeri top bekle be adam. yeneceğimize çok inanmıştım kaçan her pozisyonda yedim kendimi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim