Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formsuzluguna, gol atamamasina bir lafim yok..takim icin bu sene fazlasiyla gorevini yapti.
    yani oyle ki kale onunden sut cekip topu taca atsa gikim cikmaz.
    ama
    ozellikle ilk yarida bir pozisyon vardi.adam serbest vurusu kullandi barajdan dondu adamin yanindan top tingir mingir taca cikiyor
    bizim en guvendigimiz adam olan burak topa bakiyor.
    sanirsin sadece serbest vurusu kullandirmak icin evden cagirmislar.
    burak bu satirlari okuyorsan, boyle yapma be biraderim..
    o an ekrana kafa atasim geldi.boyle ruhsuzluk olmaz.
    senede 40-50 gol atan messi-ronaldo bile boyle laubali davranmiyor.adamlar 90 dakika it gibi kosturuyor.
    birde her serbest vurusun basina dikilme,kac mactir baraji gecebildigin yok.
    lutfen.

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Futbol yavşak bir oyundur.. Son dakikalarda bir gol atsaydı buralarda methiyeler havada uçuşurdu..

Bu adam değil mi 2 sezondur bu takımı taşıyan bırakında arada sırada kötü oynasın ya..
      bu yorum dogru sonuca endeksli yorum yapmamak lazım ilk dönem bu maclarda esiyordu antalya falan derbilerde sustu umarım derbilerde calısır gol makineside rekora yaklaşır ya da geçer Allah kalbine göre versin burak'ın her defasında öyle diyor cünkü calısıyoruz takımız Allah bana nasib ediyor diye neyse gönlündeki onu versin Allah bugün sahada oynamak istemez gibiydi sıkıntı o zaten onu tek forvet ile oynatmak Hocam kusura bakma ama olmuyor deniz ve ali gibi 2 yarmanın arasına koydun buragı orta saha ile baglantı yok adam kayboldu sahada .....
      anlayana alper alper derken birazda bunu düşünüyor millet takım olarak kötüydük faturayı burak'a şımardı diye kesmemek lazım
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• ben burağı 25 gol attı diye sevmiyorum ben burağı gol sayısı veya röportajları için de sevmiyorum. ben geçen sene ağzından burnundan kan akarken bile hırsla istekle oynamasından dolayı seviyorum.

bu ve bundan birkaç maç öncelerdeki pervasızlığın ve vurdumduymazlığının ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ben sahada yırtan mücadele eden en önemlisi de rakipten daha çok isteyen bir burak yılmaz istiyorum.

Bursa maçında çıplak gözle de izledikten sonra takıma verdiğin faydanın yanında zararın olduğunu da gördüm. Çok yetenekli bir topçusun çok da çalışıp verimli oluyorsun istediğin maçta.Formsuz olmaya tabi ki hakkın var gol atamaman tabi ki normal tabi ki sakatsan kendini riske etmeyeceksin ama eğer bu taraftar seni her halükarda savunuyor ve destekliyorsa o formanın hakkını sonuna kadar verecek ve elinden gelenin en iyisini yapacaksın en çok sen isteyeceksin. Bu kadar iş başarmışken bu kadar rekor kırmaya yakınken bu kadar isteksiz olmak çok ayıp ve bu taraftara yazıktır. Gol atamaman çok normal ama istememen hiç normal değil ve çok yanlış.

Not : Hala arkandayız ama hırsla mücadele ettiğin takdirde. Gol bunun meyvesi...

Atasözlerinden biriyle bitiriyorum :

"Gezen tilki yatan aslandan yeğdir..."
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak boxerlance tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben burağı 25 gol attı diye sevmiyorum ben burağı gol sayısı veya röportajları için de sevmiyorum. ben geçen sene ağzından burnundan kan akarken bile hırsla istekle oynamasından dolayı seviyorum.

bu ve bundan birkaç maç öncelerdeki pervasızlığın ve vurdumduymazlığının ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ben sahada yırtan mücadele eden en önemlisi de rakipten daha çok isteyen bir burak yılmaz istiyorum.

Bursa maçında çıplak gözle de izledikten sonra takıma verdiğin faydanın yanında zararın olduğunu da gördüm. Çok yetenekli bir topçusun çok da çalışıp verimli oluyorsun istediğin maçta.Formsuz olmaya tabi ki hakkın var gol atamaman tabi ki normal tabi ki sakatsan kendini riske etmeyeceksin ama eğer bu taraftar seni her halükarda savunuyor ve destekliyorsa o formanın hakkını sonuna kadar verecek ve elinden gelenin en iyisini yapacaksın en çok sen isteyeceksin. Bu kadar iş başarmışken bu kadar rekor kırmaya yakınken bu kadar isteksiz olmak çok ayıp ve bu taraftara yazıktır. Gol atamaman çok normal ama istememen hiç normal değil ve çok yanlış.

Not : Hala arkandayız ama hırsla mücadele ettiğin takdirde. Gol bunun meyvesi...

Atasözlerinden biriyle bitiriyorum :

"Gezen tilki yatan aslandan yeğdir..."
          Olay budur,tebrikler renkdasim.

Kimse cikip da burak a sallamayin demesin,laubali ve vurdumduymaz futbolcu elestirilecektir,elestirilmelidir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Seninde suçun yok aslında.10 oyuncunun 1 oyuncuya hizmet etmesini teknik kadro yapıyor.Suç onlarda bence
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu adam değil miydi geçen sene attığı gollerle "şampiyon" olmamızda büyük katkı sağlayan.Bu adam değil mi bu sezon 25 gol atarak Avrupa gol krallığı listesinde zirvede olan.Her maç gol atacak diye bir şey yok.Bunlara rağmen acımasızca eleştirenleri görünce çıldırıyorum.Gaziantepspor maçıyla tekrar yeni bir seriye başlar inşallah.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Burak eleştirilir.ama burdaki tüm Trabzonsporlulardan daha fanatik Trabzonsporludur.kafatasının kırık olduğu halde oynadığı maçları, burnundan şarıl şarıl kan akarken verdiği mücadeleyi ne çabuk unuttuk.eleştirirken sonrasınıda düşünelim.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ya bazı yanlış anlaşılmalar var burda kimse burakı kötü oynadı falan diye eleştirmiyor adam kendini vermiyor ve takımın üstünde hareketler yapıyor diye eleştiriliyorki bence bunlar sonuna kadar haklı......

Yorum

• adriyana özenle PAS ATMIYOR.
                    adam seçiyor olcanı arıyor.
                    bugün halil değil o çıkmalıydı.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adriyana özenle PAS ATMIYOR.
                      adam seçiyor olcanı arıyor.
                      bugün halil değil o çıkmalıydı.
                      adrianmı?

adrian pas istemesini biliyormu diye sormak lazım.formasının kollarının uçlarını avuçlarının içinde sıkarak top bekleyeceğine aralara kaçsın boş alan yaratsın bak bakalım top almıyormu. Burakın ölüsü şuanki takıma lazımdır.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak eleştirilir.ama burdaki tüm Trabzonsporlulardan daha fanatik Trabzonsporludur.kafatasının kırık olduğu halde oynadığı maçları, burnundan şarıl şarıl kan akarken verdiği mücadeleyi ne çabuk unuttuk.eleştirirken sonrasınıda düşünelim.
                        Burdakilerden daha Trabzonsporlu falan degildir abartmaya gerek yok, burdan birine onun aldigi parayi versek daha fazlasini da yapar
                        Ben yaparim valla
                        Bu arada adam BJK liyim dedi, "Trabzonspor icin canimi veririm" lafi ise akilli birinin edecegi bir laf degil.
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak eleştirilir.ama burdaki tüm Trabzonsporlulardan daha fanatik Trabzonsporludur.kafatasının kırık olduğu halde oynadığı maçları, burnundan şarıl şarıl kan akarken verdiği mücadeleyi ne çabuk unuttuk.eleştirirken sonrasınıda düşünelim.
                          Adam Besiktasi tuttugunu söyledi ne fanatik Trabzonsporlusu. Besiktasi tuttugunu aciklamasida ayrica yanlis, sen ne diye böyle biseyi söylemeye gerek duyuyorsun, play offlarda diyelim Besiktas - Trabzonspor maci Burak bi ton gol kaciriyor bir diyer takim sampiyonluktan oluyor diyelim demezlermi zaten bu Besiktasliyim demisti sike var isin icinde anlamiyorum bu futbolculari hem profesyonelim diye geciniyolar ama su takimi tutuyorum, dogustan su takimliyim cok yanlis konusmalar. Bazi oyuncular alt yapidan gelir, takimiyla bütünlesir bilirsin hangi takimi tuttugunu hangi takimin taraftari oldugunu, ama Burak öyle bir aciklama yapmasi bile sacmaydi.
                          En son canibus tarafından düzenlendi; 05.02.2012, 00:14.

Yorum

• Yandık..

Geçen sene bizi şampiyon yaptı, bu sene şu haftaya kadar 25 gol attı bu adam artık kral eleştiremeyiz.

*

Burak inanılmaz bir çıkış yaptı bunu kimse inkar edemez kendisini çok geliştirdi her yönüyle ama gelişmeyen tek yönü bencilliği. Ne yazık ki tüm golleri ben atayım havası veriyor bazen, ama gün geliyor çok iyi gollerde attırıyor. Enteresan hareketleri var yani.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burdakilerden daha Trabzonsporlu falan degildir abartmaya gerek yok, burdan birine onun aldigi parayi versek daha fazlasini da yapar
                              Ben yaparim valla
                              Bu arada adam BJK liyim dedi, "Trabzonspor icin canimi veririm" lafi ise akilli birinin edecegi bir laf degil.
                              ney

geçen sene takımda en az yıllık ücret alan futbolcuların başında Burak geliyordu.
                              adamın yüreğinde Trabzonspor sevgisi var. beşiktaşa istanbulda attığı golden sonra bizim bulunduğumuz kale arkası tribününde gelip bize her yer Trabzon diye yırtınıyordu bu adam

Burak eleştirilsin.lafımız yok.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yandık..

Geçen sene bizi şampiyon yaptı, bu sene şu haftaya kadar 25 gol attı bu adam artık kral eleştiremeyiz.

*

Burak inanılmaz bir çıkış yaptı bunu kimse inkar edemez kendisini çok geliştirdi her yönüyle ama gelişmeyen tek yönü bencilliği. Ne yazık ki tüm golleri ben atayım havası veriyor bazen, ama gün geliyor çok iyi gollerde attırıyor. Enteresan hareketleri var yani.
                                Futbol bilgisi eksik, bunun izahi bu.
                                Yoksa fizik var, vurus var.
                                Soruyorlar ona neyin eksik... "kafa vurusum"diyor..
                                Bu dusunecegi en son eksikligi halbuki...

Ibrahimovic i bir izle bakalim, nasil arkasi donuk top aliyor, asil en onemli eksikligi o, haberi bile yok.
                                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim