Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak sene sonunda 5 milyona gittiğinde burada hakaret edenlere, ben de hakaret edeceğim.
    Adam leblebi gibi gol atar, takıma faydası yok denir, eleştirilir.
    Sonra da ''neden bu kadar paraya gitöiş'' diye küfür edilir.
    Sizin yüzünüzden olmasın.

Yorum

• İyiki şu resimde Burak yok, mazeret aranıyor zaten, direk idam cezası

Yorum

• Burak gider takım gol atamaz sonra döneriz yönetime ey yönetim neden adam almadın.
        Geleceği göremem ama tahmin edebilirim dimi

Yorum

• Allahım Sen Bana Sabır Ver

Koskoca 38 Puanı SANA Kazandırmıs Bu Adam.. Eleştirmeninde Dozası Olur

Gidince Anlıcaz Degerini..
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• Bence gol attığında encok ses çıkartanlar ile gol kaçırdığında en çok sesi çıkanlar aynı
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• her zaman yanındayız....

Yorum

• Ne zaman sahada tekrardan mücadele etmeye başlarsın o zaman tekrar seni desteklerim yemin ediyorum gol atman benim için bu saatten sonra hiç önemli değil eyvallah son 2 senede yapmadığın kalmadı ama bu sene mücadelen 0 .
                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Son maclarda o da büyük bir düsüs icinde.

Ben burak i hicbir zaman attigi ve kacirdigi gollerle degerlendirmedim,degerlendirmem de.

Kendisinden artik takim oyununa faydali,üretken ve caliskan bir performans bekliyoruz,bu bize yeter.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Cem Yılmaz bir stand-up'ında David Copperfield hakkında bir laf etmişti.
                    '' Adamın gösterisine gittim, adam önümde uçuyor. Arkamdaki adam ''kesin ip vardır'' dedi. Yahu, adam hem uçup, hem de biletle gösteri mi yapacak? Bu mantıkla hiçbir şeyden zevk alamayız.''

Burak Yılmaz başlığı da o hale geldi.
                    Adam hem leblebi gibi gol atacak, hem topun peşinden koşup, adam kovalayacak.
                    Kovalayanı vardı onu da atamıyor diye eleştiriyorduk ya.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cem Yılmaz bir stand-up'ında David Copperfield hakkında bir laf etmişti.
                      '' Adamın gösterisine gittim, adam önümde uçuyor. Arkamdaki adam ''kesin ip vardır'' dedi. Yahu, adam hem uçup, hem de biletle gösteri mi yapacak? Bu mantıkla hiçbir şeyden zevk alamayız.''

Burak Yılmaz başlığı da o hale geldi.
                      Adam hem leblebi gibi gol atacak, hem topun peşinden koşup, adam kovalayacak.
                      Kovalayanı vardı onu da atamıyor diye eleştiriyorduk ya.
                      Gecen sezon burak daha az gol atiyordu ama daha az elestiriliyordu.

Cünkü faydaliydi,cok zorluyordu daha cok takim oyununa katkisi vardi.

Ben bu sezon burak in 30 gol atmasina ragmen gecen sezona oranla ve genelde iyi bir performans göstermedigini düsünüyorum.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son maclarda o da büyük bir düsüs icinde.

Ben burak i hicbir zaman attigi ve kacirdigi gollerle degerlendirmedim,degerlendirmem de.

Kendisinden artik takim oyununa faydali,üretken ve caliskan bir performans bekliyoruz,bu bize yeter.
                        Aslinda gecen sene boyle oynamiyordu,sag kanatda oynadiginda da cok iyi oyunlarina sahit olduk ama ne zaman ki golcu kimligi one cikti adam topla iliskisini birakti resmen ben top oynamasamda olur moduna girdi.Birde tamam oz guven iyi bir sey ama fazlasida fazla birader ne sen Ronaldo sun nede karsinda oyniyanlar amator topcu ne bu rahatlik derler adama.

Yorum

• Bu maç KRAL'ın maçı olur İNŞALLAH

Yorum

• Kendini kimseye ispatlamana gerek yok.Çık kendin gibi oyna. Diğerleri izlesin.

Yorum

• Taraftar için 'en iyi' tabiri Trabzonspor forması giyen biri için şu aşamada mümkün değil. Elalemin futbolcuları 'kral, mükemmel' olur ama bizim futbolcu ne yapsa boştur. Çünkü Trabzonspor taraftarı futboldan anlamaktadır.

Bu Fatih olmuş Gökdeniz olmuş Umut olmuş Burak olmuş hiç farketmez. Her haltını eleştiririz, hiç beğenmeyiz, mükemmelliyetçi bir 'düşünce' yapısına sahip taraftara sahibiz. Her ne kadar mükemmel olmasak da.

Bu akşam gol de atsa boş, atmasa da.

Kimse eleştiriye bir şey demiyor. Garip olan ikiyüzlülük, nankörlük yapanları görmek. Bunlara şükretmemiz lazımdı aslında. İftira atan bile oldu.
                              En son Oruç tarafından düzenlendi; 25.03.2012, 17:57.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftar için 'en iyi' tabiri Trabzonspor forması giyen biri için şu aşamada mümkün değil. Elalemin futbolcuları 'kral, mükemmel' olur ama bizim futbolcu ne yapsa boştur. Çünkü Trabzonspor taraftarı futboldan anlamaktadır.

Bu Fatih olmuş Gökdeniz olmuş Umut olmuş Burak olmuş hiç farketmez. Her haltını eleştiririz, hiç beğenmeyiz, mükemmelliyetçi bir 'düşünce' yapısına sahip taraftara sahibiz. Her ne kadar mükemmel olmasak da.

Bu akşam gol de atsa boş, atmasa da.
                                Çok doğru.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim