Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam Besiktasi tuttugunu söyledi ne fanatik Trabzonsporlusu. Besiktasi tuttugunu aciklamasida ayrica yanlis, sen ne diye böyle biseyi söylemeye gerek duyuyorsun, play offlarda diyelim Besiktas - Trabzonspor maci Burak bi ton gol kaciriyor bir diyer takim sampiyonluktan oluyor diyelim demezlermi zaten bu Besiktasliyim demisti sike var isin icinde anlamiyorum bu futbolculari hem profesyonelim diye geciniyolar ama su takimi tutuyorum, dogustan su takimliyim cok yanlis konusmalar. Bazi oyuncular alt yapidan gelir, takimiyla bütünlesir bilirsin hangi takimi tuttugunu hangi takimin taraftari oldugunu, ama Burak öyle bir aciklama yapmasi bile sacmaydi.
    tamam hemşerim bi sakin ol.
    Burak oynadığı 22 maçın en az 15 tanesinde üstün gayretler göstererek takımına katkıda bulundu.tüm futbolcularımızın emeğine saygı gösteriyoruz.fakat Burak yaptıklarıyla neler kazandırdıklarını görüyoruz.Beşiktaş taraftarı olabilir.ama Beşiktaşa taktığı golle inönüde bize her yer Trabzon diye yırtınanda Burakın kendisidir.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hala gol atamadığı için eleştriyoruz zannedenler var Burağı . Çoğunluk burağı gol atamadığı içn deil vurdumduymaz , laubali olduğu için arkadaşarına bağırıp hiç mücadele etmediği için eleştriyor

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ney

geçen sene takımda en az yıllık ücret alan futbolcuların başında Burak geliyordu.
        adamın yüreğinde Trabzonspor sevgisi var. beşiktaşa istanbulda attığı golden sonra bizim bulunduğumuz kale arkası tribününde gelip bize her yer Trabzon diye yırtınıyordu bu adam

Burak eleştirilsin.lafımız yok.
        Karsiliginida aldi gecen senenin..
        Demek bu sene cok para aliyor veya aldigi para kadar isini yapti 25 golle
        Bu topculara dikkat edin, bak hepsinin birbirinin parasinda gozu var,
        en ufak bir sey de "en az para alanlardan biriydim" diye konusuyorlar.

Senol hoca bosuna "takim ici dengeleri bozmayalim" demiyor.
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• kimseye eleştirmeyin diye bir baskı yok burada.sadece insaflı olalım yeterli.gol atmış yada atmamış pek mühim değil.evet bu hafta kötü oynadı arkadaşlarınada bağırdı çağırdı.arkadaşları Buraktan daha beterdi.bir iki hafta kötü oynayan oyuncumuza hiç tahammül edemiyoruz.hatasını anlar kendine çeki düzen verir.

Yorum

• Aslında Burak'ta değişen pek bir şey yok sadece gol atamadığı için bazı huyları gözümüze daha çok batıyor, tüm gol yükünün onun sırtına yüklendiği bir anlayışta kaçırdığında olumsuz, attığında olumlu büyük payeyi alması çok doğal ama bu demek değildir ki yaptığı yanlışları görmezden gelmek gerek. Öyle pozisyonlar oluyor ki çok daha avantajlı durumda arkadaşları varken kafasını kaldırmadan ayağında tutmaya çalışıyor ve bu takıma zarar veriyor. Biraz daha ''Biz'' demeli, ''Ben''i bırakıp; hem takımın hem de kendisinin gol sorunu bir o kadar daha kolay çözüm bulacaktır. Buna inanıyorum.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Futbolun benim bileceğim iş değil..Tavırlarından inanılmaz rahatsız oluyorum...
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ben Burak icin sezon basinda "10 gol atamaz" demistim, zaten BMN Istanbul hali saha ekibinin geyik konusuyum Burak ile alakali.

O yuzden ben Buragi elestirdikce beni yalanci cikariyor

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Burak icin sezon basinda "10 gol atamaz" demistim, zaten BMN Istanbul hali saha ekibinin geyik konusuyum Burak ile alakali.

O yuzden ben Buragi elestirdikce beni yalanci cikariyor
                  o zaman daha çok yalancı çıkacaksın

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında Burak'ta değişen pek bir şey yok sadece gol atamadığı için bazı huyları gözümüze daha çok batıyor, tüm gol yükünün onun sırtına yüklendiği bir anlayışta kaçırdığında olumsuz, attığında olumlu büyük payeyi alması çok doğal ama bu demek değildir ki yaptığı yanlışları görmezden gelmek gerek. Öyle pozisyonlar oluyor ki çok daha avantajlı durumda arkadaşları varken kafasını kaldırmadan ayağında tutmaya çalışıyor ve bu takıma zarar veriyor. Biraz daha ''Biz'' demeli, ''Ben''i bırakıp; hem takımın hem de kendisinin gol sorunu bir o kadar daha kolay çözüm bulacaktır. Buna inanıyorum.
                    Sunu Burak'in gorememesi ve 19 yasindaki bir Ts taraftarinin gormesi bile, taraftarin oyun zekasinin cogu futbolcudan daha yuksek oldugunu gosteriyor

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o zaman daha çok yalancı çıkacaksın
                      Insallah

Yorum

• Tanju Çolak veya Fatih Tekkeyi geçsen ne olacak?? 5 milyona gidebilirsin nasıl olsa...
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• hala daha en buyuk hayalim senin formanı alabilmek imzalı.. cunku sen beni sampyon yaptın 28 yıllık hayatımda.. en buyuk futbol yıldızım sensin simdiye kadar ki

ammaaaaaaaaaaaaaa

bugun varya benim icin bardagı tasırdın.. haftalardır 10 kisi oynuyoruz.. mucadele etmeyen bi burak tan sonra benim icin bu takımda degerin bu sene icin bittii

ha bu demek deilki sen benim gelmis gecmis en cok sevdigim oyuncu olmadıgın anlamına gelmez... gecen sene icin cok tesekkurler hic bi seye degismez gecen seneki mucadelen

ama bu sene artık bariz belliki sogudun bu takıma... hırsını kaybettin.. egon uctu.. olabilir gencsin.. ALLAH RAZI olsun simdiye kadarki tum gayretlerin ve bize yasattıgın en buyuk mutluluklar icin

Yorum

• Takım üzerinden büyük sorumluluk var kendisinde bu da bazı maçlarda gereğinden fazla hata yapmasına neden oluyor özellikle top orta sahadayken arkaya yaptığı koşular gibi biraz daha orta saha gelip top alışverişinde de katkıda bulunması lazım..Her hücum Burak'a endeksli o yüzden iyi kapanan ekiplere karşı sıkıntılı oluyor buda doğal olarak Burak'ın performansını etkiliyor..

Yorum

• H.Göçek ile tartıştıp arkasını döndükten sonra duygularımıza tercüman oldu..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                H.Göçek ile tartıştıp arkasını döndükten sonra duygularımıza tercüman oldu..
                                En olumlu hareketi buydu ,

-Haftaya bir galibiyet,bir gol bu hafta sayfalarca yazılanları unutturacak , gol attığı zaman eleştirebiliyormusunuz o önemli Antalya maçından sonra herkes aynı şeyi düşündü zaten...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim