Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstekli hali Hugo'dan 10x daha iyi. Ne yazık ki gerçek bu
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan anca kulüp batık,bitmişiz vs. desin.

Dün attığı gol ile Trabzonspor tarihinin en çok gol atan 4.futbolcusu artık..

[ATTACH]16295[/ATTACH]
      2. sıraya yerleşir..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yürüyerek olmuyor o işler Hugo arıyor ve buluyor pozisyonları..
        Yürüyerek 2 penaltı yaptırdı.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yürüyerek 2 penaltı yaptırdı.
          bu maç yürümedi ama erzurum maçında yürüdü ve hiç bir halt yapmadı 10 kişi oynadık tüm maç boyu.

keyfine göre oynayanların malzemesi olacaksak yazık.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Acı ama gerçek, maç seçiyor.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstekli hali Hugo'dan 10x daha iyi. Ne yazık ki gerçek bu
              Gerçek bu değil hocam Hugo fazlasıyla yararlı oynuyor..

Yazık olan da istekli hali ne demek kulübü üstüne mi yapacağız adamın...

Yorum

Gerçek bu değil hocam Hugo fazlasıyla yararlı oynuyor..

Yazık olan da istekli hali ne demek kulübü üstüne mi yapacağız adamın...
                Ben Burak'ı daha önde görüyorum ama söylediğinizde haklısınız bu konuda savunulacak bir yanı yok

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan anca kulüp batık,bitmişiz vs. desin.

Dün attığı gol ile Trabzonspor tarihinin en çok gol atan 4.futbolcusu artık..

[ATTACH]16295[/ATTACH]
                  Hamdi, o kadar gol attı mı yahu?
                  Şok oldum...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Verilmeyen penaltı pozisyonuyla ilgili gerek burada gerekse de sosyal medyada yazılanlar, Burak'ın ayağına basıldığı yönünde...

Olay soğuduktan sonra yazıyorum ama içimde kalmasın istedim...

Orada Burak'ın ayağına basılmıyor. Burak'ın sol ayağının dışına, adam pis burun vuruyor ve Burak'ın ayağını yerden kesiyor.

Bazı arkadaşlar, devam edip gol atabilirdi yazmış ama nasıl olacak o anlamıyorum?
                    Adam ayakta duramaz ki darbe yediği yer yüzünden...

Düşmesi abartı değildi, denge gitti çünkü....

Burak, penaltı almayı bilen bir oyuncu olduğu için, belini, dönerken hafifçe kırdığından düşmesi, gerçek değil izlenimi vermiş olabilir ama aslında çok ciddi bir darbe aldı Burak sol ayağının dış bölgesine...
                    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 30.10.2018, 16:29.
                    Arafilboylu

Yorum

• O zaman oynatmasın hoca biz ne yapalım?
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Verilmeyen penaltı pozisyonuyla ilgili gerek burada gerekse de sosyal medyada yazılanlar, Burak'ın ayağına basıldığı yönünde...

Olay soğuduktan sonra yazıyorum ama içimde kalmasın istedim...

Orada Burak'ın ayağına basılmıyor. Burak'ın sol ayağının dışına, adam pis burun vuruyor ve Burak'ın ayağını yerden kesiyor.

Bazı arkadaşlar, devam edip gol atabilirdi yazmış ama nasıl olacak o anlamıyorum?
                        Adam ayakta duramaz ki darbe yediği yer yüzünden...

Düşmesi abartı değildi, denge gitti çünkü....

Burak, penaltı almayı bilen bir oyuncu olduğu için, belini, dönerken hafifçe kırdığından düşmesi, gerçek değil izlenimi vermiş olabilir ama aslında çok ciddi bir darbe aldı Burak sol ayağının dış bölgesine...
                        Pis burun değil hocam Salih ayağının dışıyla bir darbede bulunuyor..Burak'ın aldığı darbenin şiddeti çok düşük ama bir şekilde müdahale var ve bir şekilde adam penaltıyı aldı vermesi lazımdı..

Yorum

Pis burun değil hocam Salih ayağının dışıyla bir darbede bulunuyor..Burak'ın aldığı darbenin şiddeti çok düşük ama bir şekilde müdahale var ve bir şekilde adam penaltıyı aldı vermesi lazımdı..
                          Sağ ayağının ön dışı, doğru...
                          Pis burun diye aklımda kalmış ama vuruş tipi önemli de değil...

Burak'ın dengesini bozacak ve ayağını yerden kesecek şekilde vurduğu açık...
                          Arafilboylu

Yorum

• Formaları degistirelim
                            O dakikada Burak Antalyaspor formasiyla o sekilde bir penalti almaya kalksin ;
                            O dakika Trabzon sehri yeryüzünün günah / dakika oranı en yüksek şehri olur

O pozisyona penaltı çalmayan hakeme hicbirsey demem.Hele basrolde Burak varsa.Adam.sag kalça ve bacağını döndürerek planlı bir sekilde birakiyor kendisini.

Benim hayret ettigim ortalamanin uzerine bile cikmayan bir performansı sergiledigi macta adam istekli olunca oynuyor denilmiş

Ne yapmış Allah aşkına
                            Ölümü gördük sıtmaya razı olduk
                            Topu ayagina alınca tek alternatifi rakipleri sırtına cekip kendisini yere bırakmak
                            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 30.10.2018, 18:16.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Hami gönderildiğinde Türkiye futbol tarihinin en çok gol atan 2. oyuncusuydu sanırım.
                              Aman gol atmış, lütufta bulundu penaltı atınca.

Bu adama penaltı vermeyen hakeme kızamam.
                              Bu herif, tekrar tekrar söylüyorum, Arif Erdem sonrası Türk futbolunun en büyük sahtekârıdır.
                              Böyle bir adamı takıma aldılar, atamadık hücreden.

Hakem niye vermemiş. Lan bu herifin neyine inanacağım, her yeri başka oynuyor yıllardır.

Kanserli hucredir. Eğer kesilip atılmaz ise tüm bunyeye sirayet edecek kadar da tehlikeli..

Tanım : habis ur.

Yorum

• Aldığı penaltı yeryüzünde BM'ye kayıtlı 193 ülkenin mahalle maçları da dahil olmak üzere her yerde penaltıdır. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Rodallega denen arkadaştan da iyi forvet. Disiplin ve oyun sorunları var zaten bu yüzden herkes çullanıyor. Gitmesi klamasından belki daha faydalı olacak ama bu adam buz gibi iyi forvet.
                                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.10.2018, 22:26.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim