burak ı suçu yok şenol güneşin tek hatası burak artık sağ kanatta oynamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
lütfen bırakma mücadele et ve bir an önce kendine gel saha icinde liderlik yapasın var tamamda Halil Altıntop'a de ki geç forvete dye sende rahatla o da o bölgede harcanıyorsun tek başına bu beni üzüyor yoksa ligin en iyi forvetisin halen cr7 derki goller ketçapa benzer bir kere geldimi arkası gelir ordu maçında at birtane gözünü seveyim!Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Sana dayalı sistemin değişmesi gerekiyor bu senin suçun değil ama kendine biraz çeki düzen vermelisin artık yükseklerden aramıza inmelisin dünyadaki hiç bir futbolcu TRABZONSPOR'dan büyük değil.Şenol güneş olmak isteyen futbolcu Burak'a baksın demiştiya bence Giraya baksın..Herşeye rağmen seviyoruz seni...İnşallah tez zamanda düzelirsin...Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Yorum
-
Eski maçları tekrar izlemeni tavsiye ediyorum. Rakipler eskiden Burak'ı bu kadar ciddiye almıyordu. Artık hocalar da Burak üzerinden yaptığımız atakları iyice çözdü. Başına da 2 adam dikiyorlar kilitliyorlar...İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak 13 gol atınca kanat değildi?
Kanatçılara soruyorum.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Sana birşey diyemiyorum.Senin asla sucun yok .Tek basına savaş 3 kişiyle
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk yarıda ceza sahasının hemen önünden mükemmel vurdun(!)
ve 2.yarıda 18'in içinden nefis bir vuruş yaparak(!)..
adama çarptıktan sonra tekrar sana çarparak
Fenerbahçe'ye kale vuruşu kazandırdığın ve mükemmel driplinglerinle(!)...
bu taraftarın gönlünde taht kurdun
Sen büyüksün Burak Yılmaz..Çok yaşa..(!)ölümüne trabzon !
Yorum
-
Umut bulutu arıyor musun aramıyor musun? Doğruyu söyle.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarıda ceza sahasının hemen önünden mükemmel vurdun(!)
ve 2.yarıda 18'in içinden nefis bir vuruş yaparak(!)..
adama çarptıktan sonra tekrar sana çarparak
Fenerbahçe'ye kale vuruşu kazandırdığın ve mükemmel driplinglerinle(!)...
bu taraftarın gönlünde taht kurdun
Sen büyüksün Burak Yılmaz..Çok yaşa..(!)
Yorum
-
Bilmem karasızım bu aralarİlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut bulutu arıyor musun aramıyor musun? Doğruyu söyle.
Samet..
Ama şu var Egemen ve Jaja'yı kesin arıyorum..ölümüne trabzon !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum