Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak ı suçu yok şenol güneşin tek hatası burak artık sağ kanatta oynamalı

Yorum

• Burak 13 gol atınca kanat değildi?
      Kanatçılara soruyorum.
      7

Yorum

• lütfen bırakma mücadele et ve bir an önce kendine gel saha icinde liderlik yapasın var tamamda Halil Altıntop'a de ki geç forvete dye sende rahatla o da o bölgede harcanıyorsun tek başına bu beni üzüyor yoksa ligin en iyi forvetisin halen cr7 derki goller ketçapa benzer bir kere geldimi arkası gelir ordu maçında at birtane gözünü seveyim!
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Burakı eleştiremiyorum. Sahada doğru ya da yanlış bir şey yapmalı ki eleştirelim. Hiçbir şey yapmayan adamı eleştirirsek gerçekten haksızlık olur.

Yorum

• Sana dayalı sistemin değişmesi gerekiyor bu senin suçun değil ama kendine biraz çeki düzen vermelisin artık yükseklerden aramıza inmelisin dünyadaki hiç bir futbolcu TRABZONSPOR'dan büyük değil.Şenol güneş olmak isteyen futbolcu Burak'a baksın demiştiya bence Giraya baksın..Herşeye rağmen seviyoruz seni...İnşallah tez zamanda düzelirsin...
            Söylesem tesiri yok
            Sussam gönül razı değil.
            adrenalinn

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak 13 gol atınca kanat değildi?
              Kanatçılara soruyorum.
              Eski maçları tekrar izlemeni tavsiye ediyorum. Rakipler eskiden Burak'ı bu kadar ciddiye almıyordu. Artık hocalar da Burak üzerinden yaptığımız atakları iyice çözdü. Başına da 2 adam dikiyorlar kilitliyorlar...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 11 kişi senin etrafında da olsa koşacaksın o topa Burak. Saçma şutlar, saçma hareketler...
                Bitmiş bir görüntü... Evet bu maç patladı, ama elimizde...

Yorum

• Elfreni ..
                  #50 Jackson Avelino Coelho
                  #7Miroslaw Szymkowiak
                  #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Ayıp, yazık.
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Sana birşey diyemiyorum.Senin asla sucun yok .Tek basına savaş 3 kişiyle

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sırtı dönük oynayamıyor. Çok bariz.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Burak sistem kurbanı oluyor,ilerde tek başına kalıyor top ayağına geldiğinde yardıma gelen yok tek başına gol atmasını bekliyor takım...

Yorum

• İlk yarıda ceza sahasının hemen önünden mükemmel vurdun(!)
                            ve 2.yarıda 18'in içinden nefis bir vuruş yaparak(!)..
                            adama çarptıktan sonra tekrar sana çarparak
                            Fenerbahçe'ye kale vuruşu kazandırdığın ve mükemmel driplinglerinle(!)...
                            bu taraftarın gönlünde taht kurdun
                            Sen büyüksün Burak Yılmaz..Çok yaşa..(!)
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk yarıda ceza sahasının hemen önünden mükemmel vurdun(!)
                              ve 2.yarıda 18'in içinden nefis bir vuruş yaparak(!)..
                              adama çarptıktan sonra tekrar sana çarparak
                              Fenerbahçe'ye kale vuruşu kazandırdığın ve mükemmel driplinglerinle(!)...
                              bu taraftarın gönlünde taht kurdun
                              Sen büyüksün Burak Yılmaz..Çok yaşa..(!)
                              Umut bulutu arıyor musun aramıyor musun? Doğruyu söyle.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut bulutu arıyor musun aramıyor musun? Doğruyu söyle.
                                Bilmem karasızım bu aralar
                                Samet..
                                Ama şu var Egemen ve Jaja'yı kesin arıyorum..
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim