İlk alınma teşebbüsünden itiraben bu adam buralarda doğranırken ben ve taş çatlasın 2-3 kişi daha Burak'ı savunuyorduk. O yüzden kim hangi durumda nasıl davranır karıştırmayın. Kötü oynamak başka, bu başka
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Takım oyunundan bir haber hep çalıma girip kendini göstermeye çalışıyorsa, kendine pas atanları azarlıyor, kendi pasları dağlara taşlara gidiyorsa, topa koşmak yerine yürüyor sağa sola mimikler yapıyorsa bu eski Burak değil, ben de gitmesinde yarar görüyorum
Bu taraftarın suçu nedir birisi bir açıklasa. Zamanından verir, parasından verir, ruhundan verir nedir futbolcular iyi olsun takımı kazansın diye. Yetmez bir de yaranılmaz gösterilir
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Takım oyunundan bir haber hep çalıma girip kendini göstermeye çalışıyorsa, kendine pas atanları azarlıyor, kendi pasları dağlara taşlara gidiyorsa, topa koşmak yerine yürüyor sağa sola mimikler yapıyorsa bu eski Burak değil, ben de gitmesinde yarar görüyorum
Bu taraftarın suçu nedir birisi bir açıklasa. Zamanından verir, parasından verir, ruhundan verir nedir futbolcular iyi olsun takımı kazansın diye. Yetmez bir de yaranılmaz gösterilir
Adam robot degil, takim bu kadar kotu iken takimi kurtarmasi da beklenemez ki bunu da cokca yapti. Sene sonu git bu takimdan kral, bu taraftara cok fazlasin...
Adam robot degil, takim bu kadar kotu iken takimi kurtarmasi da beklenemez ki bunu da cokca yapti. Sene sonu git bu takimdan kral, bu taraftara cok fazlasin...
Sana güveniyoruz, üzerinde ki 1 maçlık baskıyı hemen hissettik, çok enteresan bir taraftar topluluğuyuz, evet bende eleştirdim aynen sizin düşündüklerinizi ama her şeyin bir adabı var üslubu var, Burak kendiside biliyor eksik yönlerini, biz ona ahhuuu ohuuu diyene kadar alkışlasak 1 de olmadı 2 de olmadı 3 te yapar.
Destek vermeyi bilelim. Burak bizim YILMAZ savaşçımızdır.
KRALSIN BY17
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır"Şenol GÜNEŞ
Şenol Güneş başlığında bolca eleştirim mevcut. Elbette tek forvet oynamasının da dezavantajı var, avantajı var. O da ayrı bir tartışma konusu. Yanlış anlamayın ama şu taraftarın günahını alanlara ne desem kifayetsiz kalıyor. Herhalde taraftar dedikleri bir canavar ki yine kabak taraftara patlatılıyor.
gol atamamasını anlarım ama hiç mücadele etmemesi koşmaması vurdum duymaz olması canımı sıkıyor . . . Bu gözler Fatih Tekkeyi gördü hey gidi heyyyy . !
karşı karşıya pozisyonlarda hemen vurma kaleciyi yatır bi köşeye vuracakmış gibi yaparak, hangi tarafa yatıyorsa o köşenin tersine vur topu bu kadar basit...
Yorum