Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman'ın kalitesini hiç bir zaman tartışmam. Tartışanlarada güler geçerim; fakat performansını tartışabilirim.

Sonuçsal anlamda tatmin edici bir performans var. Ama oyun anlamında çoğu maçta tatmin edici bir performans yok, istikrar sorunu var.

Şuna özellikle dikkati çekmek istiyorum; Colman iyi olunca takımda iyi oluyor, Colman kötü olunca takımda kötü oluyor.
    Güzel bir özet oldu...
    Hamiş

Yorum

• Bence Colman geçen seneden daha istikrarlı. Geçen sene onu hiç sahada göremediğimiz maçlar olurdu. Ancak bu sene kötü olsa bile mutlaka oyuna ciddi katkısı oluyor. Öyle tümden kaybolmuyor sahadan.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cidden Colmanı diğer bütün takımların taraftarları seviyor.

Ama geçen seneki performansı yok sanki.
        Yani geçen birden atakların yönünü çevirdi, kanatlara ters toplar atardı.
        Bu sene daha sade bir oyun var.
        "Hadi Colman sen atarsın oraya" deyip de beklediğimizi bulamadığımız çok oldu.
        Geçen sene arkasında Hüseyin vardı ondan olabilir mi acaba böyle görünmesi ayrıca bu sene daha verimli bence..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• seviyoruz seni colman...
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
          Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
          FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Ben farkina vardim, Colman artik uzun paslar atmiyor gecen sene gibi. Gecen sene atitigi uzun paslarin nerdeyse hepsi Yattara gidiyordu.. Simdi farkiysaniz, Colman topu aliyor, bakiyor ama kimseyi bulamiyor.

Ben Colman dan memnunum.. Ha daha iyi olabilirmi? tabiiki..
            Yarinki macta iyi bir performans bekliyorum..
            Trabzonspor 1967

Yorum

• Şu adamı seyrederken ayrı bir keyif alıyorum ben.Her türlü girişimi deniyor.Geçen sene bu çeşitliliği çok daha iyi sergiliyordu.Ancak çok kaliteli benim gözümde.Adamımsın Colman.
              Colmandante

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman'ın kalitesini hiç bir zaman tartışmam. Tartışanlarada güler geçerim; fakat performansını tartışabilirim.

Sonuçsal anlamda tatmin edici bir performans var. Ama oyun anlamında çoğu maçta tatmin edici bir performans yok, istikrar sorunu var.

Şuna özellikle dikkati çekmek istiyorum; Colman iyi olunca takımda iyi oluyor, Colman kötü olunca takımda kötü oluyor.
                Kırmızı yer hariç her yere olduğu gibi katılıyorum.Bizim de yargıladığımız yapabileceği ama yapamadıkları.
                Şu kırmızı yerden Colman kötü olunca takım iyi olamıyor anlamı çıkıyor. Sivas maçının ilk 35 dk sında Colman performans olarak hiç ortada yoktu ama takım oyun olarak çok çok iyiydi.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Geçen seneden farklı oynuo diyenler Hüseyin faktörünü unutmasınlar.
                  Bu adam 10 numara olarak oynamıor bu takımda ön libero olarak oynuor ve yapması gerekeni yapıyor.
                  Dahada iyi olacağını düşünüyorum.
                  aynen aynen

Yorum

• Son 3-4 aydır ağır çekimde oynuyor resmen...
                    Yeteneklerine inanıyorum da biraz da fizik gücü...dokunsan düşecekmiş gibi yavaş haraketlerle oynuyor...Gökhan'dan mı bulaştı anlamadım ki...
                    #Dik oyna

Yorum

• Vasattın Colman.

Asist için tebrikler.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk yarı tam da Erdal abinin "taktığı" gibi oynadı..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• vasattın ama iki asistin için tebrikler ve teşekkürler golman

Yorum

• Tozluklarında ağırlık var galiba

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 2.yarı biraz toparlanır gibi oldu ama yine kötüydü.İlk yarı çok top ezdi.Toparlan Colman.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Bence Colman yine güzel oynadı.Oyundan çıktı ve takımın dengesi bozuldu..
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Çalışıyor...
                                X