İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden Colmanı diğer bütün takımların taraftarları seviyor.
Ama geçen seneki performansı yok sanki.
Yani geçen birden atakların yönünü çevirdi, kanatlara ters toplar atardı.
Bu sene daha sade bir oyun var.
"Hadi Colman sen atarsın oraya" deyip de beklediğimizi bulamadığımız çok oldu."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Ben farkina vardim, Colman artik uzun paslar atmiyor gecen sene gibi. Gecen sene atitigi uzun paslarin nerdeyse hepsi Yattara gidiyordu.. Simdi farkiysaniz, Colman topu aliyor, bakiyor ama kimseyi bulamiyor.
Ben Colman dan memnunum.. Ha daha iyi olabilirmi? tabiiki..
Yarinki macta iyi bir performans bekliyorum..Trabzonspor 1967
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın kalitesini hiç bir zaman tartışmam. Tartışanlarada güler geçerim; fakat performansını tartışabilirim.
Sonuçsal anlamda tatmin edici bir performans var. Ama oyun anlamında çoğu maçta tatmin edici bir performans yok, istikrar sorunu var.
Şuna özellikle dikkati çekmek istiyorum; Colman iyi olunca takımda iyi oluyor, Colman kötü olunca takımda kötü oluyor.
Şu kırmızı yerden Colman kötü olunca takım iyi olamıyor anlamı çıkıyor. Sivas maçının ilk 35 dk sında Colman performans olarak hiç ortada yoktu ama takım oyun olarak çok çok iyiydi.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Tozluklarında ağırlık var galiba
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum