Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapmayın ya dün Colman nasıl iyi oynamadı bütün tehlikeli posizyonların başı kimle başlıyor iyi bakın..
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Colman iyi oynadi bence tel tel döküldü.

3 pas atti diye iyi oynadi demem ben. Ikili mücadelelerde zayif ve baski yedigin an top kaybi var.

Tekrarini izledim 90 dk.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sürekliliği yok.
        Ama yine de Türkiye'de hangi takıma koysanız kalburüstü oynayacak düzeyde.
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Dünkü macta iyide degildi kötüde,bana göre vasatti.

Mücadele anlaminda ciliz kalsa da isabetli paslari ile oyunda kalabilmeliydi.

Senol hoca yine klasik degisikligini yapti ve daha kötü olan 2 oyuncusunu cikarma cesaretini gösteremedi.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şu ikili mücadelelerde zayıf ve defansif yönü zayıf palavrasıda kimin dolduruşu bilmiyorum ancak yanlış biliyorsunuz. Takımda en çok ikili mücadelelere giren ve en çok koşan futbolcunun nasıl oluyorda bu özellikleri bir zaaf oluyor anlamıyorum.

Yorum

• Takımın en önemli oyuncusu ,o iyi oynadığı zaman başka güzel oluyor takım.Bursa maçında pek etkili değildi ,ama sırf Arjantinli olduğu için sahipleniyor Colmanı bazı arkadaşlar.Eyvallah derim buna ben ,ama şu performansı Türk futbolcular, hele hele bir Trabzonlu futbolcu gösterse yerden yere vurulacağına adım gibi eminim.İşte yanlış olan bu.

Yorum

• dün gustavo iyi kötü arasında oynadı cok yetenekli bir futbolcu ama bazı pozisyonlarda agır kalıyor ama birz daha suratli olsa önüne gecilmez gerci bi messi bi ronaldodan bahsetmıyoruz ama gözler onunde final pasları var her mactada aynı olmuyorlar baskı cok farkediyo ornegin egemene yapılan argo tezeruhatlar
                Liverpool FC Trabzonspor
                Steven Gerrard

Yorum

• colman sonzamanlarda performansı cok dustu lıgın ılk yarısı gıbı degıl hele bıde son zamanlarda cok calıma gırıyor ayagında top tutmaya calısıyor atagı bıtırdıgı zamanlarda oluyor bunu duzelt mesı lazım gercek kolman paslarıyla fınal paslarıyla savunma arkasına attıgı toplarla unludur
                  Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• colmanın kendi başına buyruk oynaması çoğu topu ezmesi bizi yavaşlatıyor.istikrarı önemli geçen sene daha iyi maçlar çıkarıyordu.
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acaba Colman'dan ne istiyoruz önce bunu bilmemiz gerek..

Bi Alex bi C.Ronaldo bi Messi kadar çok gol atıp çok asist yapmasını mı..?

Yoksa bi Makalele bi Essien kadar çok top çalmasını mı..?
                      Bizim doyumsuz taraftar her şeyi yapmasını istiyor. İstiyor ki Colman gol atsın, istiyor ki Colman asist yapsın, istiyor ki Colman kaybettiği topun peşinden Serkan gibi koşsun, istiyor ki Colman Ceyhun gibi şut atsın...

İstiyor da istiyor. Hayal gücü sınırsız nasılsa.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim doyumsuz taraftar her şeyi yapmasını istiyor. İstiyor ki Colman gol atsın, istiyor ki Colman asist yapsın, istiyor ki Colman kaybettiği topun peşinden Serkan gibi koşsun, istiyor ki Colman Ceyhun gibi şut atsın...

İstiyor da istiyor. Hayal gücü sınırsız nasılsa.
                        Seyi unutdun Korneri kullanip kendi gidip kafa vurmasi mesela onu unutdun renktas

Yorum

• bursa macinda vasatinda altindaydi , haftalardir pek formda deyil , kendini duzeltmesi lazim .
                          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Ön liberoda oynadığ maçlarda silik bir görüntü çiziyor bence daha önde oynamalı (bkz.Manisaspor maçı)

Yorum

• Colmanın tek sorunu fiziksel açıdan güçsüz oluşu. Bu sorunu aşarsa şu ligin en iyi ortasaha oyuncusu olacaktır. Top kayıpları azalacaktır. Defansif ve ofansif özellikleri çok düzelecektir.

Yorum

• colman takimin beynidir.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X