Yapmayın ya dün Colman nasıl iyi oynamadı bütün tehlikeli posizyonların başı kimle başlıyor iyi bakın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Dünkü macta iyide degildi kötüde,bana göre vasatti.
Mücadele anlaminda ciliz kalsa da isabetli paslari ile oyunda kalabilmeliydi.
Senol hoca yine klasik degisikligini yapti ve daha kötü olan 2 oyuncusunu cikarma cesaretini gösteremedi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Takımın en önemli oyuncusu ,o iyi oynadığı zaman başka güzel oluyor takım.Bursa maçında pek etkili değildi ,ama sırf Arjantinli olduğu için sahipleniyor Colmanı bazı arkadaşlar.Eyvallah derim buna ben ,ama şu performansı Türk futbolcular, hele hele bir Trabzonlu futbolcu gösterse yerden yere vurulacağına adım gibi eminim.İşte yanlış olan bu.
Yorum
-
dün gustavo iyi kötü arasında oynadı cok yetenekli bir futbolcu ama bazı pozisyonlarda agır kalıyor ama birz daha suratli olsa önüne gecilmez gerci bi messi bi ronaldodan bahsetmıyoruz ama gözler onunde final pasları var her mactada aynı olmuyorlar baskı cok farkediyo ornegin egemene yapılan argo tezeruhatlarLiverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
colman sonzamanlarda performansı cok dustu lıgın ılk yarısı gıbı degıl hele bıde son zamanlarda cok calıma gırıyor ayagında top tutmaya calısıyor atagı bıtırdıgı zamanlarda oluyor bunu duzelt mesı lazım gercek kolman paslarıyla fınal paslarıyla savunma arkasına attıgı toplarla unludurOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba Colman'dan ne istiyoruz önce bunu bilmemiz gerek..
Bi Alex bi C.Ronaldo bi Messi kadar çok gol atıp çok asist yapmasını mı..?
Yoksa bi Makalele bi Essien kadar çok top çalmasını mı..?
İstiyor da istiyor. Hayal gücü sınırsız nasılsa.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim doyumsuz taraftar her şeyi yapmasını istiyor. İstiyor ki Colman gol atsın, istiyor ki Colman asist yapsın, istiyor ki Colman kaybettiği topun peşinden Serkan gibi koşsun, istiyor ki Colman Ceyhun gibi şut atsın...
İstiyor da istiyor. Hayal gücü sınırsız nasılsa.
Yorum
Yorum