Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Madem Colman bu kadar iyi futbolcu, neden bizden başka keşfedebilen yok hala?
    Abicim bu mantıkla bizde asla iyi oyuncu olmaz ki ... ..
    Twitter Adresim

Yorum

• Bir de öyle düşünelim. Bizim maliyetlerimize futbolcularımız takım bulabiliyor mu? Buluyorsa kaç tanesi?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Görürüz 2 sene sonra değeri 5-6 Milyon Euro olur
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Colman, Alanzinho gibi takım sisteminin içine eden futbocuların kurbanıdır.
          Adam en çok asist yapan futbolcumuz Umut'a ve oyundan çıkarılıyor.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• bu takımda futbol zekası en üst düzeyde futbolcu,

eğer kazma bir adma olsaydı "ne kadar koşuyor, mücadele ediyor" denirdi ama colman ın bu takımın en çok koşan ve ileri geri sahanın heryerinde en çok gezinen futbolcu olduğunu gör(e)meyenler var

ha bütün bunların yanında son maçlarda form düşüklüğü olduğu doğrudur ancak ben saha dışı birtakım problemleri olduğunu düşünüyorum çünkü eskisi gibi takımı ateşleyen tavrı yok gibi sanki

Yorum

• Millet IQ testi yapıyor bizimkiler uzaktan F-IQ testi uyguluyor. Bu iş nasıl yapılıyor,çözemedim.

Arkadaşlarımız Colman'a, Trabzonsporumuzun beynidir beyni diye tutturmuş gidiyordu. Trabzonsporun beyni dediğiniz adamın 9.-24. haftalar arasında(14 hafta) penaltılar dışında 1 gol ve 1 asist yaptığını belirtmiş olduk.

Bunun dışında düz koşu ile pres arasındaki farkı bilenler bilmeyenlere anlatsın.

Ayrıca yavaş çalışan beyinlere ne denir biliyor musunuz? Embesil, Moron türevi kelimeler bu tarz beyinler içindir...

Sevgiler, saygılar...

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Millet IQ testi yapıyor bizimkiler uzaktan F-IQ testi uyguluyor. Bu iş nasıl yapılıyor,çözemedim.

Arkadaşlarımız Colman'a, Trabzonsporumuzun beynidir beyni diye tutturmuş gidiyordu. Trabzonsporun beyni dediğiniz adamın 9.-24. haftalar arasında(14 hafta) penaltılar dışında 1 gol ve 1 asist yaptığını belirtmiş olduk.

Bunun dışında düz koşu ile pres arasındaki farkı bilenler bilmeyenlere anlatsın.

Ayrıca yavaş çalışan beyinlere ne denir biliyor musunuz? Embesil, Moron türevi kelimeler bu tarz beyinler içindir...

Sevgiler, saygılar...
                presle top kaparak attığı golleri ve gol paslarını defalarca izledik. o nedenle sanırım senin birazdaha sağlam argümanlara ihtiyacın var. daha iyisi bulunabilir elbette. eksik özellikleri de vardır. ancak şu an takımın en önemli oyuncularından birisidir. kabul etseniz de etmeseniz de colman bu takımın az sayıdaki yıldızalrıdandır.

Yorum

Millet IQ testi yapıyor bizimkiler uzaktan F-IQ testi uyguluyor. Bu iş nasıl yapılıyor,çözemedim.

Sevgiler, saygılar...
                  takımların da sadece 9-24. haftalar arasında topladıkları puanlarla değerlendirildikleri sezon bizler de colman ı sadece o haftalara bakarak değerlendiririz

bahsettiniz adam trabzonsporun bu sezonki en "verimli" futbolcusu

ayrıca şunu da söyliyim penaltıdan atınca da hanemize 1 yazılıyor, 50 metreden voleyle atsak da hanemize 1 yazılacak

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    presle top kaparak attığı golleri ve gol paslarını defalarca izledik. o nedenle sanırım senin birazdaha sağlam argümanlara ihtiyacın var. daha iyisi bulunabilir elbette. eksik özellikleri de vardır. ancak şu an takımın en önemli oyuncularından birisidir. kabul etseniz de etmeseniz de colman bu takımın az sayıdaki yıldızalrıdandır.
                    Benim kabul edip etmememin bir önemi yok. Takımın bir teknik direktörü var. O elinde ki kadrodan güzel bir elbise dikmeye çalışıyor.

Bir futbolcuyu bu kötüdür diye tukaka etmiyoruz. Bulunduğu pozisyonda beklenilen performansı gösteriyor mu? Önemli olan bu...

Hangi gollerden bahsediyorsunuz bilmiyorum ancak attığı gollerle alakalı fikrimi iletmiştim. Pres konusunda objektif olmanızı öneririm.

İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    takımların da sadece 9-24. haftalar arasında topladıkları puanlarla değerlendirildikleri sezon bizler de colman ı sadece o haftalara bakarak değerlendiririz

bahsettiniz adam trabzonsporun bu sezonki en "verimli" futbolcusu

ayrıca şunu da söyliyim penaltıdan atınca da hanemize 1 yazılıyor, 50 metreden voleyle atsak da hanemize 1 yazılacak
                    Bak işte İlker kardeşim demek istediğimi kendin gayet güzel anlatmışsın. Turkcell Super Ligde tam 34 hafta var. Bir takımın veya bir futbolcunun verimine 34 hafta boyunca sürdürüğü performansı ile değerlendirilmeli... Ancak genel gözlemim Colman'ın şuan ki istatistiklerini dolduran 4. ve 9. haftalar arasında gösterdiği 5 maçlık performansı ile takımın beyni vasfı nitelendirilmiştir.

Bende şuan ki 23 maçlık performansına bakarak böyle olmadığını söylüyorum.

Şu verim teriminin matematiksel veya başka bir modellemesi varsa bilmek isterim.

Yorum

Benim kabul edip etmememin bir önemi yok. Takımın bir teknik direktörü var. O elinde ki kadrodan güzel bir elbise dikmeye çalışıyor.

Bir futbolcuyu bu kötüdür diye tukaka etmiyoruz. Bulunduğu pozisyonda beklenilen performansı gösteriyor mu? Önemli olan bu...

Hangi gollerden bahsediyorsunuz bilmiyorum ancak attığı gollerle alakalı fikrimi iletmiştim. Pres konusunda objektif olmanızı öneririm.

Bak işte İlker kardeşim demek istediğimi kendin gayet güzel anlatmışsın. Turkcell Super Ligde tam 34 hafta var. Bir takımın veya bir futbolcunun verimine 34 hafta boyunca sürdürüğü performansı ile değerlendirilmeli... Ancak genel gözlemim Colman'ın şuan ki istatistiklerini dolduran 4. ve 9. haftalar arasında gösterdiği 5 maçlık performansı ile takımın beyni vasfı nitelendirilmiştir.

Bende şuan ki 23 maçlık performansına bakarak böyle olmadığını söylüyorum.

Şu verim teriminin matematiksel veya başka bir modellemesi varsa bilmek isterim.
                      valla ben iktisat öğrencisiyim, en basit anlamıyla verimlilik girdi-çıktı ilişkisine dayanan bir kavramdır ve genel kullanılan söylemle "fayda"dır.

futbolun meyvelerini de gol ve asist olarak ele alırsak, colman şu an en faydalı 1. veya 2. oyuncudur.

tabiiki colman ın istatistiklerini belli kısa sürede yaptığından yola çıkarak colman hakkında genellemelere karşı çıkmanız gayet doğal.

örneğin ben de 2010 yılına bakarak kısa dönemli bir rooney-umut karşılaştırması görmüştüm, okuyunca neremle gülsem diye kafam karışmıştı

ama işte rakamlar bazen gözle gördüklerimizle uymuyor, ruhsuz denen, umursamaz denen, saha içinde eli cebinde dolanıyor denen gökhan'ın geçen sene bu takımın en faydalı oyuncusu olması da şaşırtıcı gelebiliyordu ama gerçek böyleydi

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla ben iktisat öğrencisiyim, en basit anlamıyla verimlilik girdi-çıktı ilişkisine dayanan bir kavramdır ve genel kullanılan söylemle "fayda"dır.

futbolun meyvelerini de gol ve asist olarak ele alırsak, colman şu an en faydalı 1. veya 2. oyuncudur.

tabiiki colman ın istatistiklerini belli kısa sürede yaptığından yola çıkarak colman hakkında genellemelere karşı çıkmanız gayet doğal.

örneğin ben de 2010 yılına bakarak kısa dönemli bir rooney-umut karşılaştırması görmüştüm, okuyunca neremle gülsem diye kafam karışmıştı

ama işte rakamlar bazen gözle gördüklerimizle uymuyor, ruhsuz denen, umursamaz denen, saha içinde eli cebinde dolanıyor denen gökhan'ın geçen sene bu takımın en faydalı oyuncusu olması da şaşırtıcı gelebiliyordu ama gerçek böyleydi

Sevgili kardeşim, her futbolcu verimli olmak için gol atmak veyahut asist yapmak zorunda değil... Misal olarak kalecimiz Onur'a en verimli diyebilir miyiz? yada Serkan'a yada beklenmedik şekilde güzel performans veren Ömer Aysan'a

Ayrıca verim dediğin şey bir dönem çıkarılmaz, bir sezona yayılır. Senin verim dediğin şey tamamen subjektif bir yorumdan ibaret.

Bu subjektif yorumların bir şekilde önümüze bilimsel bir tez gibi getirilmesi çok alışıldık bir durum çünkü.

Diğer bir husus şu sevgili kardeşim, Colman'ın uzun süreli performansına ek olarak eksilerini ve artılarını kenara koyuyorum ve ben olmayacak diyorum.

Bu benim yorumumdur. Herkes her futbolcu için olur demeyebilir.

Yorum

Sevgili kardeşim, her futbolcu verimli olmak için gol atmak veyahut asist yapmak zorunda değil... Misal olarak kalecimiz Onur'a en verimli diyebilir miyiz? yada Serkan'a yada beklenmedik şekilde güzel performans veren Ömer Aysan'a

Ayrıca verim dediğin şey bir dönem çıkarılmaz, bir sezona yayılır. Senin verim dediğin şey tamamen subjektif bir yorumdan ibaret.

Bu subjektif yorumların bir şekilde önümüze bilimsel bir tez gibi getirilmesi çok alışıldık bir durum çünkü.

Diğer bir husus şu sevgili kardeşim, Colman'ın uzun süreli performansına ek olarak eksilerini ve artılarını kenara koyuyorum ve ben olmayacak diyorum.

Bu benim yorumumdur. Herkes her futbolcu için olur demeyebilir.
                          evet zaten ben de kendi yorumlarımı söylüyorum sadece,

ancak rakamların verim adına bir kriter olduğu bazı mevkiler vardır

tek ve en geçerli olduğu mevki golcülerdir, yeryüzünde rakamlara bakarak verimi ölçülen tek mevkidir
                          onun dışında da colman ve colman benzeri ofansif ortasahalar için de verim adına bir kriter olabilir gol ve asist sayıları benim anlayışıma göre

ancak sadece ve sadece forvetler için gerçek anlamda kriterdir

onun dışında subjektif yorumuma gelince, bana kalırsa colman özellikle de oyun zekasıyla yattara ile birlikte bu takımda topu en iyi bilen futbolcudur

Yorum

• Colman'la bencede olması imkansız.

Yorum

• Bu Porto'lular da takmış Colman'a. Youtube'den bir yorum. ''PLEASE COME TO FC PORTO!''.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

onun dışında da colman ve colman benzeri ofansif ortasahalar için de verim adına bir kriter olabilir gol ve asist sayıları benim anlayışıma göre
                                Biz Colman'ı transfer eder iken, defansif etkinliği yüksek orta saha olarak transfer edilmişti diye hatırlıyorum. Hüseyin'den daha iyi bir ortasaha alındı gibi yorumlar vardı.

Yanlış mı hatırlıyorum?

Yorum

Yükleniyor...
                                X