Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu akşamki belediye maçında Colman Show yapacaktır ve bizim taraftarlarca bu ligin en iyi orta saha oyuncusu seçilecektir yine zaten Colmanın show yapabileceği bi takım süper lig takımları kendisine 1 beden büyük gelir....
    Rakamlar ortada kardeşim Colman bu istatistikleri süper lig takımlarına karşı yaptı he senin ayrı bi art niyetin varsa orasını bilemem..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rakamlar ortada kardeşim Colman bu istatistikleri süper lig takımlarına karşı yaptı he senin ayrı bi art niyetin varsa orasını bilemem..

Ne istatisliğinden bahsediyosun bilader 7 gol attı ve takım ilk yarıyı 6. sırada bitirdi bumu istatislik ? kasımpaşadan moritz bile 7 gol atmış zaten hala utanmadan 7 gol attı harika colman bu ligin en iyi oyuncusu diyebilen var ya bırakın bu işleri yemez...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Ne istatisliğinden bahsediyosun bilader 7 gol attı ve takım ilk yarıyı 6. sırada bitirdi bumu istatislik ? kasımpaşadan moritz bile 7 gol atmış zaten hala utanmadan 7 gol attı harika colman bu ligin en iyi oyuncusu diyebilen var ya bırakın bu işleri yemez...
        Yahu daha iyisi varsa göster kardeşim de ki bu futbolcumuz daha iyi takım adına bu oyuncu daha iyi işler yaptı varsa göster yoksa boş boş sallama..

Yorum

• Görüşlerinizi, eleştirilerinizi belirtin arkadaşlar ama hakarete varmadan.. Lütfen
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Colmanın futbolculuğunu eleştirenler futboldan anlamıyordur. Eleştiri mutlaka olacak ama ‘Topçu değil, Futboldan anlamıyor’ diyenlerin, futbol bilgilerinden şüphe ederim.Zira bu sayfalarda ne kadar kötülersen okadar futbol bilgisinin üst düzey olduğunu sanan arkadaşlarda var ne yazıkki..
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Şuan takımındaki en skorer kim;

Colman..
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sezon sonu 15 golü geçeceğini düşünüyorum.

Ayrıca takımda bulunan ender yaratıcı özelliği olan futbolculardan bir tanesi.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezon sonu 15 golü geçeceğini düşünüyorum.

Ayrıca takımda bulunan ender yaratıcı özelliği olan futbolculardan bir tanesi.
                  Biraz fazla iyimser olmuş 15 gol ama İnşallah olur
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şuan takımındaki en skorer kim;

Colman..
                    Fener'deki en skorer oyuncuda Guiza Tuna'cım hatırlatırım ...

O senin forvetinin sorunu ...

3 golü boş kaleye attığını unutma ...

Ben Colman kötü demiyorum ama geliştirmiyor kendisini...

Ayrıca bana göre yanlış yerde oynuyor...
                    Twitter Adresim

Yorum

• He, hı evet öyle.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben zaten forvetler konusunda bişey demedim hem ne olursa olsun şuan en skorer isim Colman ve onu böyle acımasızca eleştirenler için dedim Ahmet'im
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

Colman bir orta saha oyuncusu. Forvet olmamasına rağmen 7 gol atmış ve asistleri de var. Büyük takım küçük takım farketmez colman ligdeki gs maçında da şov yapmıştı bana göre. Otoriteler tarafından maçın adamı seçilmişti. Forvetlerimiz ne yapmış ona bakalım biz. Hepsi toplam colman kadar bile gol atamamıştır belki. Gökhan, umut alanzinho üçüne bak bir de colmana bak. Oyuncu eleştirilir ama takımın en iyisiyse biraz insaflı olunması gerekir. Oyuncunun bence tek eksiği fizik gücü. Mücadele yönünden bir sıkıntı olmaz. Zaten elinden geleni yapıyor. Fizik gücü artarsa mücadele gücü de artar. Bir de istikrar sorunu var. Onu da aşacaktır. Zira geldiğinden bu yana sürekli gelişme halinde.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colmanın futbolculuğunu eleştirenler futboldan anlamıyordur. Eleştiri mutlaka olacak ama ‘Topçu değil, Futboldan anlamıyor’ diyenlerin, futbol bilgilerinden şüphe ederim.Zira bu sayfalarda ne kadar kötülersen okadar futbol bilgisinin üst düzey olduğunu sanan arkadaşlarda var ne yazıkki..
                            Dün Alanzinho başlığında dile getirmiştim. Futboldan anlamak Alanzinho'yu beğenip-beğenmemekle alakalı değildir diye. Şimdi de Colman için diyorum. Futboldan anlamak Colman'ı beğenmek ya da beğenmemekle alakalı değildir. Tek düze bilgiler çerçevesinde futboldan anlamak bu denli aşağı noktalara çekilemez.

Futboldan anlamak bir futbolcuyu beğenmek ya da beğenmemek midir? Bu çok sağlıklı bir sonuç çıkarmaz diye düşünüyorum.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bu akşamki belediye maçında Colman Show yapacaktır ve bizim taraftarlarca bu ligin en iyi orta saha oyuncusu seçilecektir yine zaten Colmanın show yapabileceği bi takım süper lig takımları kendisine 1 beden büyük gelir....
                              Evet zaten 7 golü ve 5 asisti TFF 5.Lig W kategorisinde bulunan takimlara atti.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yavaş biraz geçen seneden bu yana çok çok fazla geliştirdi kendisini ayrıca 3 golü boş kaleye attı demişsin ne yapsaydı peki ? Elimizde boş kaleye dahi gol atamayan forvetler var buna şükredelim hiç değilse. Ayrıca Alex değilmiydi en golcü guiza ne zaman geçti alexi..

Yorum

Çalışıyor...
                                X