İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakamlar ortada kardeşim Colman bu istatistikleri süper lig takımlarına karşı yaptı he senin ayrı bi art niyetin varsa orasını bilemem..
Ne istatisliğinden bahsediyosun bilader 7 gol attı ve takım ilk yarıyı 6. sırada bitirdi bumu istatislik ? kasımpaşadan moritz bile 7 gol atmış zaten hala utanmadan 7 gol attı harika colman bu ligin en iyi oyuncusu diyebilen var ya bırakın bu işleri yemez...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe istatisliğinden bahsediyosun bilader 7 gol attı ve takım ilk yarıyı 6. sırada bitirdi bumu istatislik ? kasımpaşadan moritz bile 7 gol atmış zaten hala utanmadan 7 gol attı harika colman bu ligin en iyi oyuncusu diyebilen var ya bırakın bu işleri yemez..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Görüşlerinizi, eleştirilerinizi belirtin arkadaşlar ama hakarete varmadan.. LütfenTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Colmanın futbolculuğunu eleştirenler futboldan anlamıyordur. Eleştiri mutlaka olacak ama ‘Topçu değil, Futboldan anlamıyor’ diyenlerin, futbol bilgilerinden şüphe ederim.Zira bu sayfalarda ne kadar kötülersen okadar futbol bilgisinin üst düzey olduğunu sanan arkadaşlarda var ne yazıkki..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu 15 golü geçeceğini düşünüyorum.
Ayrıca takımda bulunan ender yaratıcı özelliği olan futbolculardan bir tanesi.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan takımındaki en skorer kim;
Colman.....
O senin forvetinin sorunu ...
3 golü boş kaleye attığını unutma ...
Ben Colman kötü demiyorum ama geliştirmiyor kendisini...
Ayrıca bana göre yanlış yerde oynuyor...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener'deki en skorer oyuncuda Guiza Tuna'cım hatırlatırım...
Ayrıca bana göre yanlış yerde oynuyor...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe istatisliğinden bahsediyosun bilader 7 gol attı ve takım ilk yarıyı 6. sırada bitirdi bumu istatislik ? kasımpaşadan moritz bile 7 gol atmış zaten hala utanmadan 7 gol attı harika colman bu ligin en iyi oyuncusu diyebilen var ya bırakın bu işleri yemez...
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColmanın futbolculuğunu eleştirenler futboldan anlamıyordur. Eleştiri mutlaka olacak ama ‘Topçu değil, Futboldan anlamıyor’ diyenlerin, futbol bilgilerinden şüphe ederim.Zira bu sayfalarda ne kadar kötülersen okadar futbol bilgisinin üst düzey olduğunu sanan arkadaşlarda var ne yazıkki..
Futboldan anlamak bir futbolcuyu beğenmek ya da beğenmemek midir? Bu çok sağlıklı bir sonuç çıkarmaz diye düşünüyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşamki belediye maçında Colman Show yapacaktır ve bizim taraftarlarca bu ligin en iyi orta saha oyuncusu seçilecektir yine zaten Colmanın show yapabileceği bi takım süper lig takımları kendisine 1 beden büyük gelir...."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener'deki en skorer oyuncuda Guiza Tuna'cım hatırlatırım...
Ayrıca bana göre yanlış yerde oynuyor..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum