Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle devam COLMANIM bizim taraftara yaranılmaz zaten...
    Ağasarlı_61

Yorum

• colman son 4-5 maçtır bana saç baş yolduruyor..

bazen harika arapasları çıkartabiliyor ama oyun genelinde o kadar etkisizki bu arapasları anlık hareketleri onu ilerleyen maçlarda kurtaramayabilir..

yinede ceyhun girip colman çıkarken tedirgin oldum..
      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle devam COLMANIM bizim taraftara yaranılmaz zaten...
        Neyiyle yaranacak. Colmanı dayımlara,amcamlara,babama karşı sürekli savunan benim büyüklerim 40-50 yaş aralığındakiler Colman'ın topçu olmadığından bile bahseden var.Eski şampiyonluk takımlarıyla kıyaslayıp duruyorlar.Hele dedelerden bahsetmiyorum hiç. Çok net söylüyüyorum iyi oyuncu ancak kendisini maça %10 %20 en fazla %30 veriyor.
        Bugun ilk yarı tek topları çok iyiydi.Ama 2.yarı çok kötüydü açıkça çok kötüydü. Pas hataları yüzünden kaç kont atak kaçtı sayamadım.
        Umarım daha iyi olur.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bence iyi değildi takım iyi olduğu için sırıtmadı ama kalitesini biliyoruz biraz daha canlanması lazım
          Bordo Mavi...

Yorum

• ilk yarı idare eder bir oyun oynadı ikinci yarı ise kötü gibi göründü gözüme. ama yine de attığı penaltı golü için teşekkürler.
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Gol icin tebrikler.

Beni bazen deli ediyor ama kötü oynamadi ama cikmasi dogru idi...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Orta sahanın gerisinde çok daha yararlı oynuyor, Şenol hoca bu işi biliyor...

Ayrıca biri Colman'a nüfus cüzdanına baktırarak Messi olmadığını ispat ettirmiş olmalıki artık rakip oyuncuların içinden geçmeye çalışmıyor )
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Colmanı bugün beğenmedim. Takımın aksayan yönü oldu. Çok pas hatası yaptı. Colmandan beklemeyeceğim hatalar yaptı. Ama her maç iyi oynamayabilir tabiki.

Yorum

• Bugün neyini beğenmedin anlamadım selçuk ile beraber takımı toparladı hangi maçı seyrettin merak ediyorum
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence bugünde herzamanki gibi iyi oynadi!
                      #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• İyiydin COLMANIM....
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Colmanı bugün beğenmedim. Takımın aksayan yönü oldu. Çok pas hatası yaptı. Colmandan beklemeyeceğim hatalar yaptı. Ama her maç iyi oynamayabilir tabiki.
                          Ayni görüsteyim,bugün colman cok fazla pas hatasi yapti.

Yine de cikmasi gereken oyuncu colman degil,engin veya alanzinho idi bence.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kaçamak oynamaya devam.
                            Hala üstüne koyması gereken çok şey var.

Yorum

• Beşiktaş maçından beri kaptırdığı her topun peşine koşuyor

Helal Gustavo.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bugün kötüydü diyenlere şaşıyorum bu adam bugün kötü oynamış ise Serkan,Ömer ve Umut dışındakiler bu adamdan daha kötü oynamıştır..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X