Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben çok beğeniyorum dikine oynayan oyuncu sayısı az Türkiyede ve Colmann en iyilerinden biri.
    ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Kim ne derse desin, Gustavo sahada olmadığında, "karlı havada zinciri olmayan araba" gibi oynuyoruz..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Penaltı atışına kurban
        Bu takımın penaltıcısının Hüseyin Cimşir olduğu günleri de hatırlarım.
        Hatta Ersun Hoca varken bir defasında penaltiyı atmak istemiştin de sonrasında topu elinden almışlardı hangi maç oldugunu hatırlamıyorum şimdi ama o zamanda haklı olduğunu düşünmüştüm şu an zaten haklılığını ispatladın
        Aynen devam,süpersin.
        En son tslover tarafından düzenlendi; 28.01.2010, 13:47.
        Umut Bulut

Yorum

• Yine attı golünü penaltıcı
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Penaltı atışına kurban
            Bu takımın penaltıcısının Hüseyin Cimşir olduğu günleri de hatırlarım.
            Hatta Ersun Hoca varken bir defasında penaltiyı atmak istemiştin de sonrasında topu elinden almışlardı hangi maç oldugunu hatırlamıyorum şimdi ama o zamanda haklı olduğunu düşünmüştüm şu an zaten haklılığını ispatladın
            Aynen devam,süpersin.
            IBB maciydi Yattara almisdi elinden topu
            ozaman penalticimiz yattaraydi ama penaltiyi yapdiran colmandi

o maci 4:1 kazanmisdik
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tşk ederim..
              Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

4-0 değilmiydi..?
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4-0 değilmiydi..?
                  Evet 4-0 dı sonuç hatta Yattara oyuna sonradan girmişti penaltıdan gol atmıştı Gökhan'a da asist yapmıştı. İyi hatırlıyorum çünkü ben o maçı isternet üzerinden izliyordum ve dakka 72'de yayın gitmişti ben 3 golü de görememiştim. Sadece Tayfun'un attığı golü görebilmiştim
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Colman adamımsın
                    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Yıldız futbolcu tanımı .. Hemde çağdaş yıldız ..

Her zaman adamımdın Colman ..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Biraz sabredelim arkadaslar Colman çok daha iyi olucak
                        trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• Bazen cok hatali paslar veriyor ve verdi zamanda karsiya veriyor
                          Ama yalan yok inat etti zaman gercekten cok iyi oynuyor adam
                          TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• colman kötü bir oyuncu demiyorum ama onun yerine szymkowiak olsaydı keşke de demiyor değilim.
                            FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• szymkowiak oynarken bukadar değer görmüyordu gidince değere bindi
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Diyarbakır'da arkadaşım var. Onu bu maçta Colman'ı sahada adım adım takip etmekle görevlendirdim Bana ne söylerse objektif bir biçimde yazacağım burda maçtan sonra.

Yorum

Çalışıyor...
                                X