Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen Futbolcuysan Bende YArın Lisans Çıkarmaya gidiyorum..
    Bu Adamı Bana savunmayın arkadaşım. Giden 2 milyon £ ya üzülün..
    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hala Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Kötü günündeydi sadece.

Eee o kadar konuştun icratı görelim?
      Gerçekten İçinden gelerekmi diyorsun yoksa inat mı ?

Yorum

• Varmı 3-4 milyon euro veren?
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• trabzonsporda topu en iyi bilen adam,
          bugün beklenenin altındaydı ancak colman ı ben bugün özellikle moralsiz gördüm tahminim ya özel hayatıyla ilgili bir problemi var yada kulüpten aldığı parayla ilgili problemler yaşandı bu haftasonu çünkü colman ı bu akşamki gibi nadir de olsa görmüştüm ancak o zamanlarda sahada ateşli bir hali vardı bu akşam ise kafası başka yerlerde gibiydi

Yorum

• Bu adam için hala iyi diyen varsa ben bişey demiyorum artık...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bence topu en iyi bilen değil ama topa en iyi vuran oyuncudur. Bugün topu dışarı göndermesi bu gerçeği değiştirmez. Ama onun dışında başka bir meziyeti yok..Pres yok, çalım atma kabiliyeti yok, topla depar atamıyor, dar alanda ne yapacağını şaşırıyor. Bence bazı arkadaşların efsaneleştirdiği kadar değil.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• günah keçisi bulunmuş. her kötü maçta fatura kesilen adam. ben bariz bi hatasını görmedi. baya top kaptı. pas hatası da yok gibiydi. ilk yarıda takımın en çok koşan oyuncusuydu. genel olarak vasat bir performans gösterdi. takım olarak da vasatı aşamadık zaten.

Yorum

• sazı bi türlü eline alamıyor 7 golü var ama hiç bir maçta tek başına yıldızlaşmadı.vucudunu hiç kullanamıyor.
                  22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    günah keçisi bulunmuş. her kötü maçta fatura kesilen adam. ben bariz bi hatasını görmedi. baya top kaptı. pas hatası da yok gibiydi. ilk yarıda takımın en çok koşan oyuncusuydu. genel olarak vasat bir performans gösterdi. takım olarak da vasatı aşamadık zaten.
                    Büyüğümsün abi bişey demiyorum..

Yorum

• Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusudur.İnat olsun diye değil içimden geldiği ve buna inandığım için söylüyorum.
                      Umut Bulut

Yorum

• Haftalardır kötü oynuyorsun.
                        At be kardeşim şunu.
                        Atasın ki, sahada neden olduğunu anlayalım.

Yorum

• Oyuncu bazı maçlarda kötü oynayabilir. Bu maçta kötü oynadı. Ama şurası bir gerçek ki colmanın gerçek performansı bu değil.

Yorum

• Somali milli takımı Colman'ı kadroya çağırmış.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam için hala iyi diyen varsa ben bişey demiyorum artık...
                              Hala iyi diyorum.çünkü ben skor yorumcusu değilim.1-2 maça göre değerlendirme yapamam.Total değerlendirdiğimde evet hala iyi diyorum ve biliyorum ki iyi futbolcularında kötü oynamaya hakkı vardır.
                              Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen Futbolcuysan Bende YArın Lisans Çıkarmaya gidiyorum..
                                Bu Adamı Bana savunmayın arkadaşım. Giden 2 milyon £ ya üzülün..
                                sabah fazla geç kalkma yoksa işlerini halledemezsin, malum devlet dairelerinde işler biraz ağır yürüyor, ee çok işin var daha lisans çıkaracaksın,
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X