Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman kötüydü diyorsunuz..

Colman çıktı Sezer girdi takım kötü oldu yahu..

Demekki bu adam rakiplerin yanında öyle boş boş koşsa bile (ki ben buna asla katılmıyorum) rakibi tedirgin ediyormuş adamlar rahat rahat gelemiyolarmış..
    En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 30.01.2010, 22:42.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herşey'e rağmen Colman çıkınca takım durdu. Colman'dan başka topu bir durdurup takımı rahatlatacak adam yok.
      İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk'la karıştırdınız sanırım.
      selçuk oyundan çıkmadı, sen karıştırdın galiba..

Muhammed kardeşe tamamen katılıyorum; oyun, colmandan öncesi ve sonrası diye 2'ye ayrıldı.. kornerleri müthiş kullanıyor.. 2. golde yaptığı ortayı hiçbişeye değişmem

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        selçuk oyundan çıkmadı, sen karıştırdın galiba..

Muhammed kardeşe tamamen katılıyorum; oyun, colmandan öncesi ve sonrası diye 2'ye ayrıldı.. kornerleri müthiş kullanıyor.. 2. golde yaptığı ortayı hiçbişeye değişmem
        Bende bu gruba katılanlardanım
        Colman her zaman ilk 11de olması gereken bir futbolcudur bunu değiştirmeye çalışmanında bi anlamı yoktur diye düşünüyorum..
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Genel anlamda begendim,olumlu isler yapti.

Ilk golde indirek,ikinci golde güzel bir asisti vardi.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Geçen haftadan daha iyiydi. 2.yarı oyundan düştü çıkması iyi oldu.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Colman kötü bir futbolcu değil . Her maçtan 20-30 dakikalık periyodları keserseniz ortaya uzak ara ligin en iyi orta alan futbolcusu çıkar . Lakin fiziksel yetersizlikleri onun üst düzey top tekniğini ve oyun zekasını sergilemesini engelliyor . Colman özel olarak antrene edilmesi gerek . 90 dakika futbol oynatan bir Colman üretmek , bu ligin marka değerine önemli katkı sağlar .

Yorum

• Bu Aksamki Colman I hic begenmedim COk top kaybi yapti
                Birde Kaleyi karsina Almissin Ceksene sutunu
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bugün su kanaate vardim, Gustavo gercekten klas bir futbolcu.
                  Oyundan ciktiktan sonra Orta Sahada top tutamadik.

Serdar'in da dedigi gibi oyun icinde belirli periyotlarda ritimini kayip ediyor...

mesela ilk yarim saat mest etti beni...

seni daha cok sevmeye basladim, sen vasat futbolcu degilsin Gustavo
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colman kötü bir futbolcu değil . Her maçtan 20-30 dakikalık periyodları keserseniz ortaya uzak ara ligin en iyi orta alan futbolcusu çıkar . Lakin fiziksel yetersizlikleri onun üst düzey top tekniğini ve oyun zekasını sergilemesini engelliyor . Colman özel olarak antrene edilmesi gerek . 90 dakika futbol oynatan bir Colman üretmek , bu ligin marka değerine önemli katkı sağlar .
                    bu görüşe de tamamen katılıyorum.. Şenol Hoca da bunun farkında zaten Colman oyundan düştüğü zaman Sezeri oyuna alıyor.. Sezerin gelmesi çok iyi oldu

Yorum

• Keşke gösterişli oynasa böyle takımı adına çalışmasa göz boyamadan oynayınca göze giremiyor ama pas hataları vardı
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Iyi isler yapti özellikle paslari müthis ama beni bazen deli ediyor
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Adamımsın Gustavo. Fiziki olarak biraz daha güçlensen bir sınıf daha atlatırsın takıma.
                          insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• Colman çıkınca oyundan düştük demek aslında doğru değil .
                            Colman çıkana kadar oyundan düşmüştük zaten yerine kim girseydi düzelmezdik takım olarak
                            yorulmuştuk.

------
                            Colman iyi oyuncu hem ofansif hem defansif özellikleri gelişmiş tam bir orta saha oyuncusu.
                            ligde muadili çok az.

Ben bu maçta colmanı pek beğenmedim ama %80 beğenirim.
                            Colmanın gerçek kapasitesi bu değil kondüsyon düşüklüğü paslarını etkiliyor.
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Colman bu macta o kadar iyi degildi bence ama cok iyi bir Futbolcu...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çalışıyor...
                              X