Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ozellikle orta alandaki tempo problemini çözebilirse, beklentim şu:
    İç saha: ilk 30 dk ole bir baskı kuracaksın ki; karsı takım cıkamadıgı gibi, en az 2 gol onde devreyi kapatacaksın. = tempo + ciddi pas yüzdesi elzem !!!
    Dış saha : takım savunma yapmayı ogrenirse en iyi kontra takımı oluruz: plaza ekuban sorloth ömür (gelirse burke). hele one gectiğimiz maçlarda, bize yüklenmeye calısan rakibi rahat 4lük yapmamız lazım.
    dikkat + konsantrasyon + akılcı oyun elzem !!!

Yorum

Newton hocam sana inanıyoruz, mahcup etme pls. Bak senin kariyerin için de önemli. Titiz çalış en ufak ayrıntıyı bile kafaya tak. 5-0 kazandığın maçtan sonra kalemize iki şut attılar bunu azaltmaliyiz falan de. Böyle manyaklar başarılı oluyor.
      ( ゚д゚)

Yorum

Parmak: "Hocanin bana pandemi sürecinde cok büyük katkisi oldu cünkü her mac öncesi, sonrasi analizler yaptik"

Acaba bunu Türk hocalarimiz yapiyormuydu??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Ünal Karaman'lı ilk dönem gibi, iç saha maçlarında müthiş baskı yapmamız lazım.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Acayip şanslı bir adam olduğunu düşünüyorum. Ve bizim de aynı şekilde şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Düşünsene yani sana bu kariyerine rağmen kimse fırsat vermiyor ve bir gün sana fırsat veren kulüp Türkiye şartlarında gelebileceğini en iyi kulüp oluyor. Adam gençlerle çalışmayı seviyor ve geldiği takım hem transfer politikası hem de alt yapı mantığı ile gençleri oynatmayı hedef haline getirmiş. Öte yandan hem hazırdaki kadrosu zıpkın gibi hem de yapılan transferler kendisinin isteyeceği türden tempolu adamlar. Üstelik takım içi pozitif enerjinin çok yüksek olduğu da bir yere geldi ve açılışını da bir Türkiye kupası ile yaptı. Eminim Newton hoca en az bizim kadar heyecanlıdır şu an. Umarım başta yerel medya olmak üzere herkes kendisine destek olur da uzun yıllar kendisiyle çalışabiliriz.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Pazartesi günü yardımcısı geliyormuş. Başkan açıkladı az evvel.

Kontratı hazır, İngiliz dedi.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pazartesi günü yardımcısı geliyormuş. Başkan açıkladı az evvel.

Kontratı hazır, İngiliz dedi.
                Allah yardımcıları olsun. Ben umutluyum. İnşallah kotarırlar işi. Allah utandırmasın şimdiden...

(UEFA)

Yorum

Kalecisi , Santraforu , Kanatları en iyi olan takım şu anda Trabzonspor. Geri kalan oyuncuları ortalama. Eğer doğru bir strateji iyi bir çalışma ve akıllı hamleler yaparsa ligi zirvede bitirir. (İlk 2) esas yatırımsa gelecek senenin sonunda olur. Avrupa Kupası + Oyuncu Satışı + Kapsamlı ekip + Yeni sponsorluk. Kağıt üstünde en 2 gol atamayacağımız takım yok bu yüzden takım olarak iyi savunma ortaya koyarsak hem oyuncuların üstüne daha fazla yük binmez hem ihtiyacımız olan puan ya da puanları alırız.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Edward John Ikem Newton | Teknik Direktör

Allah utandırmasın, sempati ile yaklaşıyorum. Umarım kupalara uzanırız.

Yorum

[QUOTE=Harun-61;1921326528]Pazartesi günü yardımcısı geliyormuş. Başkan açıkladı az evvel.
                      [MENTION=22973]freedom[/MENTION]lover
                      Müsait olduğunda bakabilirmisin,Trabzona Pazar, Ptesi inen ucaklarda,ismi geciyormu ingiliz hocanin.
                      En son Özgür KARADENİZ tarafından düzenlendi; 29.08.2020, 14:08.

Yorum

Ligin ilk maçında nwakaeme ortada ekuban solda başlarsa açıkçası ileriye dönük gram ümitli olmam.

Yorum

Hüseyin muhtemelen Newton'dan hiç faydalanmadı diye Newton'a güvenilip başa getirildi
                          Bugün hafiften ipuçlarını aldık ki şampiyonluğu veren o saçma sapan dizilişlerde Newton'un parmağı varsa geçmiş olsun
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

şans kapıyı çalınca spor kulübüne hoş geldiniz, hazırsanız hemen başlayalım
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Daha ilk hazırlık maçından bir hayli eleştiriye maruz kalmış gözüküyor. Fikir vermek herkesin hakkı ama işi hakarete döküp akıl vermeye kalkmak hoş olmuyor. Karşımızdaki adamın ilk teknik adamlık deneyimi olsa da tepeden inme biri değil. Oturtması gereken çok şey var. Bu sebeple maç içerisinde de söylediğim gibi imkan varsa Erzurum maçından önce bir hazırlık maçı daha yapmamız lazım...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Rakibi karşılamada etkin bir hücum presi yok.

O noktada Sörloth'a yakın 5 oyuncu bulunmalı.

Samsun hücuma bu kadar rahat çıkıyorsa.

Marcao ve Lyundama gibi stoperlere sahip olan GS'yi düşünemiyorum bile.

Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir'den bir farkının olması için takım boyunu düşürmesi lazım.

Saldım çayıra, mevlam kayıra türü iş şansa bırakılacak ise orada durmasının anlamı yok.

Bu maç elbette ölçü olmaz ama oyun planlaması anlamında bir sinyal verdi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X