Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pek zekice bir hareket değil,olması gereken ama zekice bir uygulama yapamadı.Bu durum onu yıpratır,çalıştığın yeri çözmen lazım,demek ki Newton da o kapasite yokmuş.
    Saha sonuçları gelmezse çok hızlı gider.
    çalıştığı yeri çözen adam müdürdür. nabza göre şerbet verir, idare eder, yıllarca kuruma bir şey katmadan tutunabildiği süre boyunca o kurumdan yer.

bu işlerle uğraşmayan, tepki falan dinlemeden olması gerekeni yapan adam liderdir. bu adamlar kurumları ileriye götürür.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zekice olmayan hareket nedir?
      İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çalıştığı yeri çözen adam müdürdür. nabza göre şerbet verir, idare eder, yıllarca kuruma bir şey katmadan tutunabildiği süre boyunca o kurumdan yer.

bu işlerle uğraşmayan, tepki falan dinlemeden olması gerekeni yapan adam liderdir. bu adamlar kurumları ileriye götürür.
      Yaptığı hareketin detayını bilmediğim için açık olarak olması gerektiğini düşündüğüm veya alt yapıdan futbolcu çıkaran takımların genel uygulaması 25 kişilik ana kadro ve +5 veya +6 alt yapı futbolcusu olmalı hazırlık kampı ,Newton bu şekilde bir kamp hazırlığı düşündüğünü kabul ederek doğru fikir yanlış uygulama diyorum ama yerellerin iddia ettiği gibi hiç alt yapı oyuncusu olmadan kamp yapacaksa üzülerek yerellerin yanında yer alırım,bu sefer haklılar bu konuda derim.

Neden zekice değil,iş yapacaksan veya ilerleme kaydedeceksen,çalıştığın ortamı ve gerekliliklerini de bu ilerlemenin bir parçası yapmak zorundasın,başlangıçta tepki çeken ve birilerinin çıkarına uymayan davranışlara giriyorsan ve bu birileri senin başarına ve ilerlemene engel olacak kadar gücü varsa,istediğini alamazsın.

Devlet yönetimleri bile böyledir,var olan düzeni aniden değiştirmeye çalışırsan herkesi karşına alırsın ama günün şartlarına göre birilerini belli amaçlar doğrultusunda kullanacak kadar zekiysen hedefe ulaşabilirsin.Yoksa ortada ne hedef kalır ne de seni orada tutabilecek destek.

Hedefe ulaşmak için zeki olmak bence birincil şart.Newton bu durumu hesaba katmadığına göre kendine çok güveniyor olmalı,sahada çenelerini kaparım diyor belki de,umarım dediği gibi olur.
      • Memento mori

Yorum

• Edward John Ikem Newton | Teknik Direktör

Newton’un arkasında taraftarların en az yüzde doksanı var. Üç beş yerel gazeteci, altyapıya kapak atmış çakma menajer Newton’u yollayamaz bu saatten sonra.

Bu takıma kimse yeteneksiz oyuncu dayatamaz, ister altyapı olsun, ister transfer olsun.
        [MENTION=38107]sasone[/MENTION]
        8. Kuşatma

Yorum

Newton’un arkasında taraftarların en az yüzde doksanı var. Üç beş yerel gazeteci, altyapıya kapak atmış çakma menajer Newton’u yollayamaz bu saatten sonra.

Bu takıma kimse yeteneksiz oyuncu dayatamaz, ister altyapı olsun, ister transfer olsun.
          @sasone
          Trabzon şehrinde eğer futbolcu çıkaramıyorsa futbolla ilgilenen biri,dünyanın başka yerinde hiç çıkaramaz,bir kere bu yeteneksiz dayatması konusu beni çok geriyor,tamam bazı bizim seviyemizde olmayan futbolcularımız oldu alt yapıdan çıkan ama en beğenmediklerimizden biri olan Hüseyin Çimşir'in bile şampiyonluğu var,basbayağa 34 maçın 31'inde oynayarak.
          Zeki,Mustafa gibi yeni örneklere bile bakarsan iyi kötü en üst ligde ekmek yiyor bu çocuklar,başkaları da alt liglerde.

Ben burada suçu futbolcuya atan zihniyetin karşısındayım,önümüzde Almanya,Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri var,daha az Türk'den daha çok dünya yıldızı çıkarmışlar.

Sorun alt yapılardaki eğitimde,orada hangi müfredat uygulanıyor TFF bu konuda hangi bilgi ve eğitim desteği veriyor,yetiştiricilerin seviyesi nedir bilmiyorum ama asla alt yapıdaki adama yeteneksiz demem,herkes top çambazı olmak zorunda değil,çalışan her iyi şeyin bir sistemi ve o sistemin de bir mühendisliği,felsefesi var.
          Bir takımda asker de olacak,lider de ne istediğini biliyor muyuz,bu yıl kadroda bir Hasan Üçüncümüz,bir Caner Osmanpaşamız olsa belki de şampiyonduk.

Taraftar her zaman sahaya bakar,kimse kimseyi kandırmasın,eğer saha sonuçları gelmezse Ahmet Ağaoğlu ile giderler.
          • Memento mori

Yorum

• Taraftar tabii ki sahaya bakar, başarısız olursa zaten kalamaz. Ancak altyapı konusunda yaptığı iş yanlış değil.

Dediklerinizin bir kısmına katılıyorum. Altyapıdaki sorun eğitim sorunu. Ancak bunun sebebi de aynı: torpil. Sen U17’in başına Hasan Üçüncü’yü getirirsen ordaki futbolcudan gelişim bekleyemezsin.

Son olarak Zeki, Yumlu gibi isimleri takıma layık görüyor olabilirsiniz. Bana göre bu altyapı son 30 senede Trabzonspor’a layık 5 oyuncu çıkarabilmiştir. Fatih, Gökdeniz, Yusuf, Abdülkadir ve Uğurcan. Altıncı bir isim kesinlikle yok.
            8. Kuşatma

Yorum

Yaptığı hareketin detayını bilmediğim için açık olarak olması gerektiğini düşündüğüm veya alt yapıdan futbolcu çıkaran takımların genel uygulaması 25 kişilik ana kadro ve +5 veya +6 alt yapı futbolcusu olmalı hazırlık kampı ,Newton bu şekilde bir kamp hazırlığı düşündüğünü kabul ederek doğru fikir yanlış uygulama diyorum ama yerellerin iddia ettiği gibi hiç alt yapı oyuncusu olmadan kamp yapacaksa üzülerek yerellerin yanında yer alırım,bu sefer haklılar bu konuda derim.

Neden zekice değil,iş yapacaksan veya ilerleme kaydedeceksen,çalıştığın ortamı ve gerekliliklerini de bu ilerlemenin bir parçası yapmak zorundasın,başlangıçta tepki çeken ve birilerinin çıkarına uymayan davranışlara giriyorsan ve bu birileri senin başarına ve ilerlemene engel olacak kadar gücü varsa,istediğini alamazsın.

Devlet yönetimleri bile böyledir,var olan düzeni aniden değiştirmeye çalışırsan herkesi karşına alırsın ama günün şartlarına göre birilerini belli amaçlar doğrultusunda kullanacak kadar zekiysen hedefe ulaşabilirsin.Yoksa ortada ne hedef kalır ne de seni orada tutabilecek destek.

Hedefe ulaşmak için zeki olmak bence birincil şart.Newton bu durumu hesaba katmadığına göre kendine çok güveniyor olmalı,sahada çenelerini kaparım diyor belki de,umarım dediği gibi olur.
              Zaten Serkan ve Rahim takım kadrosunda. Bunlara ek olarak Atakan, Salih ve Altınordudan gelen kaleci de alınmış. Bunlar bildiklerimiz. Belki de Kerem falan da alındı bilmiyoruz , orta sahada antrenman maçında oynayacak adam yok çünkü. Milletin ağlaması ismini bile bilmediğimiz, bu takımda oynama ihtimali olmaya çocuk adamlar için. Semih Karadeniz falan bonservisi verip yollamasaydık hazırlık kampında forma bekleyecekti

Lig uzun maraton, ligde 5 maç sonradan girse kar diyeceğimiz çocukların a takımla kamp geçirmesine gerek yok, özellikle bu kadar kısa süreli bir kamp döneminde. Rezerv takım ile iyi çalışsınlar, U19 maçlarında kendilerini göstersinler, ligde bir şekilde şans gelir. Bu sezon uzun olacak. Aklı olan sizi kullanmayacağım, isteyen tatile gidebilir dediğinde daha da hırslanıp yan sahada ölümüne çalışır. Yok ben nasılsa kampta değilim tatili uzatayım, gezeyim tozayım diyorlarsa zaten bir halt olmaz hiçbirinden.

Geçen sezon hazırlık kampında ideal kadronun birbiriyle oynadığı maç yok. Takımın bu kampı iyi değerlendirip savunma ve hücumdaki sıkıntıları gidermesi gerek. 3. lige kiralanacak topçu Nwakaeme kadar şans bulursa kampın adı hazırlık kampı olmaktan çıkıp, genç oyuncu seçme kampı oluyor. Bence çok doğru yaptı hocayı tebrik ediyorum. Ünal hocaya bu yüzden çok kızmıştım, bu işin bir ciddiyeti olmalı.
              ( ゚д゚)

Yorum

Taraftar tabii ki sahaya bakar, başarısız olursa zaten kalamaz. Ancak altyapı konusunda yaptığı iş yanlış değil.

Dediklerinizin bir kısmına katılıyorum. Altyapıdaki sorun eğitim sorunu. Ancak bunun sebebi de aynı: torpil. Sen U17’in başına Hasan Üçüncü’yü getirirsen ordaki futbolcudan gelişim bekleyemezsin.

Son olarak Zeki, Yumlu gibi isimleri takıma layık görüyor olabilirsiniz. Bana göre bu altyapı son 30 senede Trabzonspor’a layık 5 oyuncu çıkarabilmiştir. Fatih, Gökdeniz, Yusuf, Abdülkadir ve Uğurcan. Altıncı bir isim kesinlikle yok.
                Zeki ve Yumlu'yu takıma layık gördüğümü söylemiyorum ama iddia edildiği gibi eğer torpil olsa bu çocuklar futbolda en üst ligde ekmek yiyemez,belli bir kapasiteleri var ama Trabzonspor seviyesinde değillerdi.

Saydığınız 5 isim yıldız kalibresinde ve fark yaratan futbolcular alt yapılardan sürekli bu tür adamları çıkaramazsın ama iyi bir takım mühendisliğinde ara elemanlara da ihtiyaç var,Hüseyin Çimşir de Hasan Üçüncü de A milli takım seviyesine kadar yükselmiş,takım içinde verilen görevi alabileceğin türde futbolculardı,önemli olan ne istediğini bilmek.
                Yedekte oturacak ve yılda 10 maçta iş düşecek asker futbolcuyu transfer etmek,alt yapıdan o tür bir oyuncunun belki de 10 katı maliyeti olan bir gider.
                İşte alt yapıyı doğru kullanmak ve bunu da devamlı hale dönüştürmek önemli olan.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaten Serkan ve Rahim takım kadrosunda. Bunlara ek olarak Atakan, Salih ve Altınordudan gelen kaleci de alınmış. Bunlar bildiklerimiz. Belki de Kerem falan da alındı bilmiyoruz , orta sahada antrenman maçında oynayacak adam yok çünkü. Milletin ağlaması ismini bile bilmediğimiz, bu takımda oynama ihtimali olmaya çocuk adamlar için. Semih Karadeniz falan bonservisi verip yollamasaydık hazırlık kampında forma bekleyecekti

Lig uzun maraton, ligde 5 maç sonradan girse kar diyeceğimiz çocukların a takımla kamp geçirmesine gerek yok, özellikle bu kadar kısa süreli bir kamp döneminde. Rezerv takım ile iyi çalışsınlar, U19 maçlarında kendilerini göstersinler, ligde bir şekilde şans gelir. Bu sezon uzun olacak. Aklı olan sizi kullanmayacağım, isteyen tatile gidebilir dediğinde daha da hırslanıp yan sahada ölümüne çalışır. Yok ben nasılsa kampta değilim tatili uzatayım, gezeyim tozayım diyorlarsa zaten bir halt olmaz hiçbirinden.

Geçen sezon hazırlık kampında ideal kadronun birbiriyle oynadığı maç yok. Takımın bu kampı iyi değerlendirip savunma ve hücumdaki sıkıntıları gidermesi gerek. 3. lige kiralanacak topçu Nwakaeme kadar şans bulursa kampın adı hazırlık kampı olmaktan çıkıp, genç oyuncu seçme kampı oluyor. Bence çok doğru yaptı hocayı tebrik ediyorum. Ünal hocaya bu yüzden çok kızmıştım, bu işin bir ciddiyeti olmalı.
                Benim bu konuda itirazım alınan karara değil,zaten iki yıldır tüm alt yapı futbolcularını kampa alarak bir futbolcu bile çıkaramadılar,gerekli itirazımı transfer başlığında yapmıştım ama dediğim gibi her kararın uygulamasında bir hazırlık aşaması olur,bu kararı alarak şampiyonluklarının tamamına yakınında alt yapı ve bölge takımlarından aldığı futbolcularla başarı sağlamış bir kulüpte çalışıyorsan,bu durumu göz önünde tutmalısın.Birilerini doğrudan karşına almadan ikna ederek ve gerekli açıklamaları yaparak ilerlersin.

Doğru bir karar ama zekice bir uygulama değil dememden kasıt da bu,kamp kadrosu belli olursa daha detaylı yazarız.Örnek olarak Cafer Tosun yoksa ben direk eleştiririm.
                • Memento mori

Yorum

Zeki ve Yumlu'yu takıma layık gördüğümü söylemiyorum ama iddia edildiği gibi eğer torpil olsa bu çocuklar futbolda en üst ligde ekmek yiyemez,belli bir kapasiteleri var ama Trabzonspor seviyesinde değillerdi.

Saydığınız 5 isim yıldız kalibresinde ve fark yaratan futbolcular alt yapılardan sürekli bu tür adamları çıkaramazsın ama iyi bir takım mühendisliğinde ara elemanlara da ihtiyaç var,Hüseyin Çimşir de Hasan Üçüncü de A milli takım seviyesine kadar yükselmiş,takım içinde verilen görevi alabileceğin türde futbolculardı,önemli olan ne istediğini bilmek.
                  Yedekte oturacak ve yılda 10 maçta iş düşecek asker futbolcuyu transfer etmek,alt yapıdan o tür bir oyuncunun belki de 10 katı maliyeti olan bir gider.
                  İşte alt yapıyı doğru kullanmak ve bunu da devamlı hale dönüştürmek önemli olan.

Benim bu konuda itirazım alınan karara değil,zaten iki yıldır tüm alt yapı futbolcularını kampa alarak bir futbolcu bile çıkaramadılar,gerekli itirazımı transfer başlığında yapmıştım ama dediğim gibi her kararın uygulamasında bir hazırlık aşaması olur,bu kararı alarak şampiyonluklarının tamamına yakınında alt yapı ve bölge takımlarından aldığı futbolcularla başarı sağlamış bir kulüpte çalışıyorsan,bu durumu göz önünde tutmalısın.Birilerini doğrudan karşına almadan ikna ederek ve gerekli açıklamaları yaparak ilerlersin.

Doğru bir karar ama zekice bir uygulama değil dememden kasıt da bu,kamp kadrosu belli olursa daha detaylı yazarız.Örnek olarak Cafer Tosun yoksa ben direk eleştiririm.
                  11 eylülde lig başlıyor. Ligin başlamasına kalan süre 25 gün. Yeni gelenler vs olacak. Takım yeniden şekillenecek. Aynı kadro bile olsaydı savunma olarak çalışması gereken bir takımdık zaten. Böyle bir ortamda lige 25 kala sen olsan geçen sezon u19 haricinde sadece 145 dk forma giymiş (16 dk bizle kalanı 2.lig takımıyla) çocuğa mı odaklanırsın yoksa Parmak nasıl alan kapatacak, Trondsen takımdaki diğer topçularla nasıl anlaşacak, iletişim kurup takıma uyum sağlayacak bunlara mı çalışırsın? Cafer, Kerem zaten bizim çocuklar. Çalışsınlar hazır oldukları an takım kadrosuna girebilirler.

Ortada bir yanlış varsa aniden düzeltmek zorundayız. Önceden 50 kişi geliyordu ani olmasın bu sefer 40 kişi gidelim dediğinde geçen sezon olduğu gibi ilk 5 hafta sadece 1 galibiyet alır oturursun aşağıya. Takım lige hazır girmek zorunda. 18 yaşında topçuyu kadroya almadın diye birisini karşına alıyorsan tüküreyim öyle lobiye zaten.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• ekibi yok mu ya?

Yorum

• Her sene futbolcu yetişmiyordu bu sene teknik ekip yetişmedi
                        TRABZONSPOR
                        iyi ki varsın Eren Bülbül...
                        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• ciddi ciddi teknik ekip yok mu şimdi bu sadece bizde olurdu kaptırmadık çok şükür

Yorum

• Normalde 2 haftalık süreç teknik ekibinin hazırlanması için yeterli süreydi. Belli ki son dakikaya bıraktıkları için ilk antrenmana yetişmediler. Gelecek isimlerin üst düzey kariyerlere sahip isimlerden oluşmasını beklemiyorum. İnşallah yanılırım...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ahahahahaa. teknik ekip yetiştirememek ne lan ahahahaha
                              amatör küme takımı mı lan bu?

kalkınmadaki fitness salonlarından üç-beş genco getirsinler bari kondisyon antrenmanları için..

Yorum

• Ekipsiz teknik direktör he? Vay anasını çok süper.
                                8. Kuşatma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X