Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçmiş olsun sıradaki gelsin ahahahah
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Hocam gozunu seveyim nwakameyi ortada oynatcaksan bizi hic yorma. En etkili silahimizi kendi ellerimizle etkisizlestirip birde adama sovdurursun. Hazir transfer donemi nereye ne adam lazimsa aldir sezon icinde fantazi dizilimler gormeye tahammul kalmadi. Ayrica genclerede isi sil bastan anlatacak ekibini kur lutfen bu ulkeye ingiliz ekolunu getirde iz birak.

Yorum

• Sanırım 5 haftalık ömrü var. Zaten genç yetenekleri kampa almadığı için ilk mobingine maruz kalmıştır.
        1-0 gerideydi. Bu fantazi denemeleri onu skoru aleyhine 2-0 yapacak. Zaten yerli ve milli bir öz evlat olmadığı için deplasmanda sayılır.
        3.golü yediği an kızağa çekilir. Tahminim 5.hafta başakşehir maçıyla kendisine veda edeceğiz.

Yorum

• fener macindan sonra yollar ayrilir

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
          HY67...

Yorum

• Başlamışsınız yine

Yorum

• cidden yazık kafanıza ya uyduruk bir hazırlık maçına göre yorumlamak saçmalık bile değil.

Yorum

• Bugüne bakıp yanılmayalım. Başkan bile "Iki maç oynattı, bir kupa kazandı", "Takımı bilen bir hoca" popülizmini yükseltiyor. Bir aydır hocanın ekibi oluşturulamadı. Hocanın planı, projesi, felsefesi nedir? Bilmiyoruz. Çünkü tabirimi mazur görün, emanetçi muamelesi yapılıyor sanki...

Günlerce 4–3–3 oynatacak dendi. Alanya ve Samsun maçlarında gördüğümüz 4–2–3–1. Keşke şu zor ve kısa hazırlık dönemi daha iyi kurgulansaydı. Gidecekleri gönderme becerisi gösterilseydi. Bir takımın en önemli ve istikrar gerektiren bölgesi olan savunma ikilisi otursaydı.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İki sezon arası çok kısa olduğu için hocaya anlayış göstermek gerek. Kupa finalinden sonra bazı şeyler 1 maçla değişmez fikrinde olanlardandım.

He, şunu samimiyetle söylerim. Nwakaeme ortada oynayamaz. Bir aea zombi gibi geri dönüyordu adam. Olmaz hocam. Ayağında top tutuyor orada oynar fikri aslında kötü değil. Ama başka unsurlar da var. Adam sırtını çizgiye vererek oynamayı seviyor. Tüm maharet orada.

İkinci yarı golü duran toptan attık. Hazırlık maçı da olsa, yedekler de olsa...Aman hocam bir sistemi olmasa da bol gol atan takım biranda kısır bir takıma dönüşmesin.

Yorum

• Kerem'i kanatlarda koşsun yipransin, bacakları açılsın diye oynattiysa olumlu karşılarım bu tip eğitim odaklı hamleleri.

Erzurum maçında asıl oyun planını gösterir umarım.

Yorum

• Futbolun doğrularını bildiğine şüphe yok, zaman içinde bunları sahada oynatmaya çalışacak, ama futbolculara bu doğruları yaptırtabilecek gazı verebilecek mi bilemiyorum.
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Hüseyin Çimşir geldiğinde takım refleks göstermişti farklı bir formatta baya istekli oynuyordu. Tabii bunda şampiyonluk yolunda olmamızın ve takımın devre arasında yorgunluğu atmasının payı büyüktü.

Newton geldiğinde ise aynı yeni hoca heyecanını göremedim takımda. Yönetim takımı tanıyor diye Newton'ı getirmiş ama belki de sıfırdan değişiklikler daha iyidir bazen. Canlılık getirir, rekabet getirir..

Newton takıma her maçı kazanabileceği özgüvenini bir an önce aşılamalı. Güvensizlik ortamı hafife alınmamalı bi bakmışsın takım uçuruma gidiyor.. Önce golü bulmaya yönelik en pragmatik sistemle sahada olmalıyız. Takım ondan sonra yavaş yavaş oturur. İlk 5-6 hafta belki de en zor fikstürlerimizden biri olacak bu açıdan şanssız çünkü olası bir kötü tabloda en kolay harcanabilecek isim kendisi.

Olay Nwakaeme üzerine takımı kurmaktan ibaret belki 90 dakika ona bağımlı olmayacaksın ama ana planın onun üzerinden sonuca gitmek olmalı ya da bu tip dengesiz bir kadro yapısı istemiyorsan direkt yedek oturtacaksın ve satılmasını isteyeceksin bu kadar basit.

Yorum

• Aylardır bu takımdasın

Waka'nın 1o numara oynamayacagını bilmiyor musun

Yorum

• Takımı tanıyor diye getirdikleri adam sanki papua yeni gine'den gelmiş gibi hamleler yapıyor. Bırak bu cetvel işini. Sonra vay efendim beni zenciyim diye teknik direktör yapmadılar. Yapmaman gereken tek şey Nwakaeme'yi ortaya çekmemek gittin aynı fuşkiyi ümit ediyorsun.

2 hazırlık maçı yapacaksın. Denediğin şeye bak. 20 sene de Chelsea'de çalışsan, bembeyaz da olsan seni teknik direktör yapmazlardı.

(Totem mode off)
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Maçın ilk yarısında oyunculardan ziyade yerleşim planı üzerinde bir deneme yaptı.
                              Bence wakayemenin yeri sabit. 10 numaralı bir düzende ortasahanın etkinliğini ve olası durumda keremin(veya kanatların) neler yapabileceğini görmek istemiş olabilir.
                              Orayada yeri banko herhangi birini koyup denemiş diye düşünüyorum.

Yorum

• Hazırlık maçındaki stoper seçimiyle yönetime gereken mesajı verdi. Akıllı adam.
                                Naber?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X