İlk olarak ANIL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
Eddie Newton'un Alexander Sörloth açıklaması şu şekilde:
"Sörloth ile bir yıl daha devam etmek istedik.
Birkaç hafta beraber çalıştıktan sonra hem benim, hem başkanımızın yaptığı görüşmeler sonrasında kendisinin aslında kararını vermiş olduğunu ve burada devam etmek istemediğini fark ettik."
"Yalan söyleyecek değilim.
Kadromuz şu an itibariyle yeterli değil ama yönetimimiz ellerinden geleni yapıyorlar.
Finansal sınırlamaları işin içine kattığınızda, doğru işi yapmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur."
"Benik Afobe'yi tanıyorum.
Hızlı, güçlü ve bu ligde iş yapabilecek kalitede bir oyuncu.
Ömür, Tony, Ekuban gibi oynamayı seven ve oyun içerisinde sürekli kalmayı seven oyuncularımıza da birçok şey katabilecek biri."Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Sakatlanan ekuban ve kamil ahmet değişikliği üzerinden eleştirilmesi, eleştiren arkadaşlar açısından son derece gülünç)
Hadi diyelim sakatlıktan değil, değiştirdi edgarı aldı.
Yedek kulübesine bakmıyor musunuz?
Kimi koysa oyuna begenirsiniz?
Süleyman mı, abdürrahim mi, kerem mi?
Sahaya çıkan 11 , ptt 1.lig düzeyinde bile değilken hocayı eleştirmek insafsızca ve kolay olan.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Liverpool'da bu durumu yaşadı"
Newton, sadece Trabzonspor'a değil, Avrupa'da ve Türkiye'de bütün takımlara bakıldığında kasığından, arka adalesinden 2-3 hafta sakatlık yaşayan birçok futbolcu görüldüğünü ifade ederek, şunları söyledi:
"Sezon öncesi kampındasınız ve bütün oyunculara yükleme yapmak zorundasınız. Bu oyuncuların sakatlanması normal durumdur. Liverpool örneğini ele alırsak Klopp başladığında antrenman şeklinin değişmesinden dolayı birçok sakatlık yaşanmıştı. Bu sürece oyuncularımızın adapte olması gerekiyor. Oyuncularımızın yeni antrenman sistemine alışması gerekiyor. Bu, zaman alacaktır. Oyuncularımız buna tamamen adapte olduğunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Sağlık departmanı ile her gün iletişim halindeyiz. Oyuncuların sağlığını kontrol etmeye, onların yaşayacağı sorunu önceden engellemeye çalışıyoruz."
https://www.yenisafak.com/spor/trabz...=facebook-spor
Şaka bir yana düşe kalka öğrenecekler bakış açısı hatalı. Sezon başında bu kadar fazla sakatlık kabul edilebilir değil. Önceden de sakatlık sorunu yaşamasaydık kendisinin antrenman metotları sorgulanırdı.( ゚д゚)
Yorum
-
Kara yüzlüm al dudaklim
Geldim gaza duramadim
Sen bizim artık hocamizsin
Bu senede yeter cizdirmeyelim
İngiltereden geldin
Comlekciye gitmedin
Aman gitme oralara
Dayarlar sana cok fena
Sana cok fena guvendik
Hemde cok fena sevdik
Senden baska sevemeyiz
Gel bizi artık bitirmeyelim
Lafdan once icraat yapmali
Futbolcular sakatlanmamali
Eger sakatlik cok ise
Oynayalim 11 kamil ahmet ile
Hadi newton eniste
Olmaz bize hicbise
Biz hep yasadik bunlari
Sana kayacak gor bunlari
Gel gor sen bizim derdimizi
Yasattir bize en guzeli
İngilizsin sen be zilli
Yapma bize bu cilveyi
Şair Fatih derler bana
Yazdik bi şiir bu kara adama
Eğer basarili olmazsa
Gel bak sen şu yaptığına
Hadi Newton gardaş
Gel bize ol yoldaş
Eger hazirsan bunlara
10 yilda bir alış olanlaraTRABZONSPOR
Yorum
-
Newton ilk maçta sınıfı geçmiştir.
Nihayet ne yaptığını bilen, oyunu forse eden, organize bir futbol izledik.
Bilhassa 25 dakikada İstanbul'un 3 büyük takımına karşı %75 topla oynadığımız bir maçı hatırlamıyorum.
Hüseyin Türkmen takımı baltalamasa maçı kazanacak noktadaydı.
Hele ki topa sahip olma oyununu takıma oturttuğu için öne geçtiğimiz maçlarda puan kaybetmemizi pek olası görmüyorum.
Takımın yarısı olan Sörloth'un yokluğunun yanı sıra Hüseyin, Campi ve Kamil Ahmet'in yetersizliği çok büyük sancılar çektirdi.
Stoperler pas oyununda rezaletler. Kamil Ahmet ve Serkan da etkisiz kaldı.
Yorum
-
Mevcut eldeki beklerin 4lü defansta nasıl handikap oluşturduğunu görüp beklerin daha çok ofansif yönünden faydalanmak için 3lü defansa geçmesi bence çok olumlu.
JP ve Marlon da 3lü ile daha iyi performans verecek bekler, bence bundan sonra 3lü ile devam etmeliyiz. Bu durumda stoper transferinin önemi daha da artıyor, bu üçlüye bir lider stoper kesin lazım.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
Yorum