Yönetim ve başkana karşı bir gücü bulunmuyor bu şekilde takım başına getirilen hocanın, istediklerini yaptıramaz kolay kolay
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi. Hatta bunu, "Göreve gelirse birkaç profesyonel getirecek" şeklinde bir süredir zaten biliyordum. İnşallah o konuda bir aksilik olmaz. iyi bir ekiple ve doğru sayıda insanla çalışmanın ne kadar önemli olduğun acı şekilde tecrübe ettik sanırım.
Trabzon Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Newton'u Fotomaç'a değerlendirdi: “Eddie Newton’a gerçekten güvenerek ve inanarak bu görevi verdik. Bugüne kadar kimlerle çalıştığı, neler yaptığı ortada. Kariyerine baktığımızda bu şansı hak ediyordu” Devre arasında antrenör olarak geldiği Trabzonspor'da gelecek sezon için teknik direktörlük görevine getirilen Eddie Newton, hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun kendisine bu görevi verdiğinde futbolculuk sonrasındaki hayatının en mutlu anlarından birini yaşadığını belirten Newton, "Bana duyduğunuz bu güvenin karşılığını bulacaksınız. Hep bir takımın başında görev almak istemiştim" ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise Fotomaç'a yaptığı açıklamada, "Eddie Newton'a gerçekten güvenerek ve inanarak bu görevi verdik. Kariyerine bakıldığında kimlerle çalıştığı neler yaptığı ortada" diye konuştu.
HAYATININ DÖNÜM NOKTASI
Ağaoğlu, Eddie Newton ile yaptıkları görüşmenin çok uzun sürmediğini de belirterek, "Bu şansı gerçekten hak ediyordu. Biz de o hakkı kendisine verdik. Herkesin hayatında bir dönüm noktası vardır. İki maçlık süre içerisindeki duruşu ve yaptıkları da bizi mutlu etti. Bu görev için ne kadar heyecan durduğu ortadaydı. Biz yönetim olarak bundan sonraki süreçte her daim yanında olacağız. Kendisi ekibine İngiltere'den bazı isimler katmak istediğini bize söyledi. Biz de bunu kabul ettik. Kısa süre içerisinde ekibini tamamlayacak. Ardından hemen yeni sezon planlaması yapılacak. Ayrıca kendisinin geniş bir oyuncu havuzu var ve onu da değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 04.08.2020, 09:44.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Adamın ada futbolunda gerçekten aldı var. Chelsea teknik kadrosunda geçirdiği yıllar içinde teknik-taktik bileği birikimini illa ki arttırmıştır. Oyuncu geliştirme, potansiyel tespiti konularında da iyi olduğu aşikar. Bambaşka bir hikaye yazabilir.. olası bir TS şampiyonluğu tarihe geçer gerçekten.
Yorum
-
Newton reisten beklentim, profesyonel ekibi dışında Londra downtowndan 5 kişilik ekip kursun, tesislerde türkçe konuşanı dövsünler
Şaka bir yana bu anlaşma hem bizim için hem de Newton için büyük şans. Şampiyonluk hayalleri ile kendimizi oyalamayalım artık. Bütçe belli durum belli. Ne oynadığını bilen bir takım olsun ben memnun olurum. UEFA Cezamızı da bu sene çektikten sonra her sene en azından UEFA Avrupa liginde gruplarda mücadele edecek seviyede olalım. Bana yeter.
Asıl beklentim, futbol adına bir yapı ve sistem kurması. Altyapıyı yeniden kurgulaması. Oyuncuların fundementalini geliştirmesi. Akıllı sağlık ekibi ve kondüsyonerler ile gücünü doğru ve mantıklı kullanan bir ekip görmek.
Ağaoğlunu Avcıyı getirmediği için tebrik ediyorum. Avcının ismi ile ilgili değil bu durum. Avcıyı önümüze getirenlere karşı bir tavır.
Yönetimin bu hamlesi içeriden baltalanabilir. Özevlatçılar, kulüp içindeki çorbacılar vs vs. Ama asıl baltalama bu adama ekibiyle rahat çalışabileceği ortamı sunmayarak olur. Ağaoğlu risk aldı. Bence doğru yaptı ama altını doldurması gerek. Harcama limitleri ortada. BUna göre yapılanmalı artık kulüp.
Yönetimin Newton ve ekibine uygun ortam sağladıktan sonraki en büyük görevi TFF'ye baskı yaparak harcama limitlerini esnetmeyi/kaldırmayı isteyen istanbul kulüplerine mani olmaktır. Haksız rekabet asıl orada ortaya çıkar.
Maaş bütçesi vs EUR artarken iyice zora sokacak herkesi. Bizim altyapıyı iyi değerlendirmemiz, buradaki gençleri iyi pazarlamamız gerekli. Newton bunu başarır bence. Saçma sapan kulüplere gelişsin diye gönderilip, odun gibi gelen oyuncuların gelişimi için yeni bir model de kurmalı. Gerekirse 18 yaşını dolduranı yurtdışına 2 sene kiralık göndersin. İngiltere, Hollanda, Belçika, Almanya alt liglerine.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe hayaller kuruyorlar,halbuki aslında Ünal Karaman veya Hüseyin Çimşir'in İngiliz olanı.
Ahmet Ağaoğlu'na büyük saygı duyuyorum,kulübü çiftliğe çevirmesine rağmen kitleyi bu kadar güdebilmesi,nerden bakarsan bak büyük iş.
Ünal ve Hüseyin iyi oyuncu yetiştirdiler takım şuan ligin en değerli takımı. Ağaoğlu'undan önce takımın değeri ilk 4'e giremiyordu neyden bahsediyorsunuz. 2018'de bu ligin değeri 1.032m euro idi ve bizim değerimiz 73m'du. 2020'de 481m'luk ligin 82m'unu biz oluşturuyoruz. 2018'den 2020'ye lig yarı yarıya değer kaybederken Trabzonspor değer kazandı. Akıl var mantık var daha başarısız olmamış yeni kupa almış bir teknik direktör için ettiğiniz cümlelere bakın, bütün bunlar sırf ben demiştim demek için bizim yöremizde çok seviliyorsunuz ''ben demiştim olmaz demiştim''.
Yorum
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul takımları bitti transfer yok teknik direktör bile alamıyorlar. Ağlıyorlar açıklamalarına bakıyorsundur. Para bitti kardeşim. Adam kayırmacılık olmazsa, alttan işler dönmezse istanbul takımları 3 puan silme transfer yasağına kadar gider. Ağaoğlu'nda bu tür işlere girmesini istiyorsanız İstanbul takımlarından ne farkımız olur? Bu kulvar yarışılabilecek bir kulvar değil. Bir teknik direktöre 1.5- 2 m euro verme olayı bitti. Oyuncu yetiştir ve sat devri başladı.
Ünal ve Hüseyin iyi oyuncu yetiştirdiler takım şuan ligin en değerli takımı. Ağaoğlu'undan önce takımın değeri ilk 4'e giremiyordu neyden bahsediyorsunuz. 2018'de bu ligin değeri 1.032m euro idi ve bizim değerimiz 73m'du. 2020'de 481m'luk ligin 82m'unu biz oluşturuyoruz. 2018'den 2020'ye lig yarı yarıya değer kaybederken Trabzonspor değer kazandı. Akıl var mantık var daha başarısız olmamış yeni kupa almış bir teknik direktör için ettiğiniz cümlelere bakın, bütün bunlar sırf ben demiştim demek için bizim yöremizde çok seviliyorsunuz ''ben demiştim olmaz demiştim''.
Eğer söylediğin şey gerçek olsa geçtiğimiz yıl ve bu yıl iki çok uygun sezonu yetersiz ve vasıfsız kişleri takımın başına getirerek harcamaz,Şampiyonlar Ligi gelirleri ile bizi çok rahatlatırdı.
Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir hangi alt yapı futbolcusunu alt yapıdan alıp,takıma kazandırmış,yoksa daha öncekilerin hazırladıkları onlara mı yazılıyor?
Hani daha önce bilmediğimiz,tanımadığımız kişiler olsa,evet bunu yaptılar deriz.
Karşınızda kulübün borcunu skandal bir şekilde genel kurulda oy vererek düşürdüğünü sanan bir başkan var, hayalleriniz biraz gerçekçi temellere dayansın,Eddie Newton'un göreve getirilme sebebi,istediği gibi oynayacak ve eline ne verirse versin itiraz etmeyecek bir hevesli bulmak istemesi.
Koskoca Trabzonspor'u oyuncak etti,nasıl savunuyorsunuz?En son sasone tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 14:23.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bu söylediklerine gerçekten inanıyor musun,evet öyle diyorsan sadece şu soruma cevap ver Sturidge(3.5 milyon Euro+Obi Mikel(1.5 milyon Euro) ve Manoel(hiç oynamadan 400 bin Euro) vermiş bir Ahmet Ağaoğlu'nun gerçekten her hangi maddi bir plan ve program üzerinden ilerlediğini mi düşünüyorsun?
Eğer söylediğin şey gerçek olsa geçtiğimiz yıl ve bu yıl iki çok uygun sezonu yetersiz ve vasıfsız kişleri takımın başına getirerek harcamaz,Şampiyonlar Ligi gelirleri ile bizi çok rahatlatırdı.Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir hangi alt yapı futbolcusunu alt yapıdan alıp,takıma kazandırmış,yoksa daha öncekilerin hazırladıkları onlara mı yazılıyor?
Hani daha önce bilmediğimiz,tanımadığımız kişiler olsa,evet bunu yaptılar deriz.
Karşınızda kulübün borcunu skandal bir şekilde genel kurulda oy vererek düşürdüğünü sanan bir başkan var, hayalleriniz biraz gerçekçi temellere dayansın,Eddie Newton'un göreve getirilme sebebi,istediği gibi oynayacak ve eline ne verirse versin itiraz etmeyecek bir hevesli bulmak istemesi.
Koskoca Trabzonspor'u oyuncak etti,nasıl savunuyorsunuz?
Ünal ve Hüseyin hocayı hepimiz biliyoruz ki oyuncular ile iletişimleri iyiydi ve bu durum oyuncuların mevcut durumunu çok geliştirdi. İsim isim yazmaya gerek duymuyorum. En basiti benim geçmişte hain ilan ettiğim Sosa
Başkanı her türlü eleştiririm çok hatası var bir kere üslubu bile değişti ancak genel gidişata bakarsanız doğru bir yolda olduğunu görürsünüz. Manoel tutmadı seneye sözleşmesi 1.2m euro bu çok büyük rakam ve oynatmadılar bunu açıklamaları lazımdı. Transfer başarı oranları çok yüksek geçmişe göre.
Benim anlamadığım şey bu forumda özellikle seneye şampiyonluğa oynayamayacağımız korkusu var bu sizde de var. Neden yani geçmişte yaşadıklarımızdan mı kaynaklı? Bence 10 senedir hepimizin psikolojisini alt üst ettiler bu da bizi ''kadro dağılacak, hoca yetersiz, transfer yok'' gibi korkulara yöneltiyor. 2 yılda şampiyonluğa oynatmış bir ekibe bırakın da bir yıl daha şans verelim.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bu söylediklerine gerçekten inanıyor musun,evet öyle diyorsan sadece şu soruma cevap ver Sturidge(3.5 milyon Euro+Obi Mikel(1.5 milyon Euro) ve Manoel(hiç oynamadan 400 bin Euro) vermiş bir Ahmet Ağaoğlu'nun gerçekten her hangi maddi bir plan ve program üzerinden ilerlediğini mi düşünüyorsun?
Eğer söylediğin şey gerçek olsa geçtiğimiz yıl ve bu yıl iki çok uygun sezonu yetersiz ve vasıfsız kişleri takımın başına getirerek harcamaz,Şampiyonlar Ligi gelirleri ile bizi çok rahatlatırdı.
Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir hangi alt yapı futbolcusunu alt yapıdan alıp,takıma kazandırmış,yoksa daha öncekilerin hazırladıkları onlara mı yazılıyor?
Koskoca Trabzonspor'u oyuncak etti,nasıl savunuyorsunuz?
Beb buradaki zarara sportif açıdan bakıyorum. Bize Onazi ve Yusuf tarzında oyunculsr lazımken yanlış profilde isimler alındı. Bunun sonucunda ÜK gitti + Gidişiyle Kulüp içinde huzursuzluk arttı + taraftar bölündü + HÇ kulüp içinde yanlış değerlendirilerek gitti + Eksik parçalar nedeniyle şampiyonluk gitti.
Verilen paranın telafisi olur ancak yanlış değerlendirilen zamanın telafisi yok. Muhammet demirin ilk yıl maliyeti 4 milyon euro idi
Bu süreçte Sturridge Gol katkısı da verdi. Antalya, Antep, Rize maçları özellikleBaşka yok ahahaha
Netice itibariyle kör göze parmak sokmak misali yanlış yapmak hataya sebep oldu. Oyuncu alırsın umduğun gibi çıkmaz tamam ama oynamayacak adamı alıp bu niye oynamıyor diye şaşırmak APTALLIK ve bizim APTALLIK yapacağımız şartlarımız yok.
Bir dileğim de Newton'dan. Umarım Aptal insanlara fırsat vermez. Doğru çalışma metodlarıyla bu düşük kaliteli ligde iş yapacak bir takım ortaya çıkarabilir. Hem de afaki transferler yapmadan. Bu aklı ortaya koyabilecek mi soru işareti.
Eddie Newton çok istekli, öyle portföyü var, böyle bağlantıları var, kendini kanıtlamak istiyor vs gibi pompalanan algı umarım acziyet içindeki yönetim tarafından ortaya atılmıyordur.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanıyor musun derken ben Transfermarkt referansı ile yazdım bu değerleri, istanbul takımlarının durumları zaten ortada yani bir yorum katmadım. Sturidge gelmese belki Sörloth'da gelmeyecekti ve Sturidge'in katkısının olmadığını Obi'nin katkısının olmadığını söyleyebilir misin? Kaldı ki bu oyuncular sözleşmeyi tamamlayamadan anlaşarak ayrıldı eskiden olduğu gibi tazminat vs. yok ne ilginç değil mi. Başakşehir kaç sezondur ciddi yapılanıyor seneye de favori onlar neden birbirimizi kandırmaya çalışıyoruz ki. Pandemiye kadar liderdik ''ne olduysa'' oradan sonra döndü iş.
Ünal ve Hüseyin hocayı hepimiz biliyoruz ki oyuncular ile iletişimleri iyiydi ve bu durum oyuncuların mevcut durumunu çok geliştirdi. İsim isim yazmaya gerek duymuyorum. En basiti benim geçmişte hain ilan ettiğim Sosa
Başkanı her türlü eleştiririm çok hatası var bir kere üslubu bile değişti ancak genel gidişata bakarsanız doğru bir yolda olduğunu görürsünüz. Manoel tutmadı seneye sözleşmesi 1.2m euro bu çok büyük rakam ve oynatmadılar bunu açıklamaları lazımdı. Transfer başarı oranları çok yüksek geçmişe göre.
Benim anlamadığım şey bu forumda özellikle seneye şampiyonluğa oynayamayacağımız korkusu var bu sizde de var. Neden yani geçmişte yaşadıklarımızdan mı kaynaklı? Bence 10 senedir hepimizin psikolojisini alt üst ettiler bu da bizi ''kadro dağılacak, hoca yetersiz, transfer yok'' gibi korkulara yöneltiyor. 2 yılda şampiyonluğa oynatmış bir ekibe bırakın da bir yıl daha şans verelim.
O kadar çöp transferi geçtim,yalan beyan ve skandal işlere imza atmış birisi maalesef Teknik Direktörlük mesleğine inanmıyor.
Karşınızda profesyonel futbolcusuna,gözü gibi bakması gereken alt yapıdan çıkan yıldızına gazeteciler resim çekecek diye kendi ayakkabılarını giydiren biri var,futbolcuyu riske attığını bile düşünmeden.
Karşınızda rakip takımın görevlilerini kovalamak için sahaya giren biri var,sizce o maç sonunda takımın birden çöküşe geçmesi tesadüf mü,futbolcular,bu kimliğe yabancılaşmış olmasın?
Bu profil sizi ürküt müyor mu,size de bazı rastlantısal olaylarla ilerliyoruz duygusu vermiyor mu?- Memento mori
Yorum
Yorum