Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Renkler açmış hocayı

Allah yardımcısı olsun.

(UEFA)

Yorum

• Sosa'sız bir kadro. İşi zor, Allah yardımcısı olsun.

Başarılı olmasını çok istiyorum.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 5te başlıyordu idman herhalde fotoğraflar düşsün bakalım bugün gelen giden var mı ekibe

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          11 eylülde lig başlıyor. Ligin başlamasına kalan süre 25 gün. Yeni gelenler vs olacak. Takım yeniden şekillenecek. Aynı kadro bile olsaydı savunma olarak çalışması gereken bir takımdık zaten. Böyle bir ortamda lige 25 kala sen olsan geçen sezon u19 haricinde sadece 145 dk forma giymiş (16 dk bizle kalanı 2.lig takımıyla) çocuğa mı odaklanırsın yoksa Parmak nasıl alan kapatacak, Trondsen takımdaki diğer topçularla nasıl anlaşacak, iletişim kurup takıma uyum sağlayacak bunlara mı çalışırsın? Cafer, Kerem zaten bizim çocuklar. Çalışsınlar hazır oldukları an takım kadrosuna girebilirler.

Ortada bir yanlış varsa aniden düzeltmek zorundayız. Önceden 50 kişi geliyordu ani olmasın bu sefer 40 kişi gidelim dediğinde geçen sezon olduğu gibi ilk 5 hafta sadece 1 galibiyet alır oturursun aşağıya. Takım lige hazır girmek zorunda. 18 yaşında topçuyu kadroya almadın diye birisini karşına alıyorsan tüküreyim öyle lobiye zaten.
          İşler çok yanlış başladı,transfer yetişmemesini anlarız da,takımın antrenör olmadan sezon açtığı vaki değil,bu kafa ile bu sezonun nasıl biteceği az çok belli oldu.
          • Memento mori

Yorum

• Hoca'nın Mustafa Denizli havasıyla yardımcıya ihtiyacım yok dediğini düşünmüyorum. Ağırlığını koyup bir an önce ekibini kurmalı...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yardımcılar, teknik direktörleri devirip devirip başa geçince adam kendine yardımcı istemiyor olabilir

Veya Trabzonspor'un yardımcısı --> kısa süre içinde teknik direktör bağlantısı nedeniyle yardımcı seçiminde bir sonraki teknik direktörü seçiyormuş titizliğinde olabiliriz Gerçi son söylediğime tezat olan Hüseyin Cimşir var, nasıl bir titizlikle TSnin başına getirilmiş olabilir...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Uğur Yapıcı [MENTION=6097]ugur[/MENTION]yapiici
                · 12d
                Trabzonspor, Eddie Newton'un yardımcısı olarak Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Bursaspor'un eski sportif direktörü Selçuk Erdoğan ile görüşüyor. Anlaşma sağlanırsa Erdoğan, Newton'un 1. yardımcısı olacak.

Sadece Selçuk Erdoğan değil, hocanın Chelsea'deki ekibinden istediği 2 yabancı çalıştırıcı ve 2 de Türk antrenör var.

Diese ist die Profilseite des Trainers Selçuk Erdoğan. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.

Yorum

• ligin başlamasına bir aydan az süre kalmış ama biz yeni gelen hocanın ekibini daha kuramadık.

her şey ekonomiyi düzene sokmakla olmuyor işte.

plan program sıfır.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Daha teknik ekibini bile kuramadı, ne umduk ne bulduk.

Yorum

• ben zaten gelmesini çok olumlu karşılamamıştım çok da mantıklı gelmemişti ama beni asıl hayal kırıklığına uğratan bunu kendi açıkladı ingilterede hakettiğim değeri göremedim diyen ve kendimi her zaman 1. adam gibi hazır tuttum diyen ve 1. adam teklifini bekleyen bir adamın teknik ekibi olmaması kendisisni 2 ağustosda takım açıkladı bugün ayın 20 si 18 gün aldı hala ekibi belli değil buda ayrı bir acı olay bir söz vardır ya yaptıkalrım yapacakalrımın teminatıdır diye şu zaman kadar newtondan yapacağı bişey göremedik .

Yorum

• Madem İngiliz hocamız var bize efsane bir çift forvet izletsin.

Sörloth ekuban ikilisini yakalamak çok zor. Bunlar sadece teoride iyi ikili değil üstelik, çiftli oynamamalarına rağmen çok iyi uyum yakaladılar. Bir de sistemin bu ikili üzerine kurulduğunu düşünelim. Böyle şans her zaman gelmiyor.

Biraz nwakeme işi bozuyor çift forvetli sistem için doğru bir kanat değil ama türkiye liginde idare edilir.

Yorum

• Eddie Hoca ben şimdi yardımcı getirirsem ilk sallantı da benim yerime getirirler diye mi çekiniyor anlamadım. Kendisini kanıtlama çabasına saygı duyuyorum ama masaya da yumruğunu vurması lazım...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• @hellfireTS

·

54sn

Teknik ekip neden belli değil işte cevabı

Yorum

• Adam 15 yıldır yardımcılık yapıyor, yardımcının yapacağı işi de ben yaparım diye düşünmüş olmalı.
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Adam zeki çıktı yönetimi çözdü direkt, biliyor ki yardımcısı olsa ilk aksilikte yola yardımcı hoca ile devam edilecek getirtmeyip yönetimin en büyük kozunu elinden alıyor [emoji23]
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X