Belli ki birilerinin ayağına basmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
Ben, bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem; o işe neler engel olur, diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı, iş kendi kendine yürür.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Newton umarım bu yolda ilerler. Kamp kararı doğruydu. Doğru kararları duraksamadan almalı ve başarıya ulaşacağına inanarak uygulamalı. Net ve berrak bir yol ortaya koymalı. Başarıya hem kendi hem kulübümüz böyle ulaşabilir.
2. Mahmut yenilikleri yapacak inşallah. Çomar besleme büyütme dernekleri görevini alt yapıdan alıp, muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak elhamdülillah bilal hocamız
Bu yolda Ali Çil, Nurgül Morning gibi kot kafalı, embesil aklı olmayıp fikri olan yerel medya çöplerini def edecek. Yönetim içinde dıştan Mercedes içten doğan slx isimlere set çekecek. 5. Günün şafağında doğudan gelecek. Ya Allah ya bismillah. Gazamız mübarek olsun. Çomarların kökü kurusun.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerler bu adamı. Demiştim. Trabzon o kadar gelişmiş bir yer değil.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman yönetim yönetimse, Trabzonsporluysa yiyecek olan bu kitleyi silecek Trabzon'dan.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman yönetim yönetimse, Trabzonsporluysa yiyecek olan bu kitleyi silecek Trabzon'dan.
Böyle birşey asla olmayacak .
Gerekirse bu sebeple Trabzonspor şampiyon olmayacak mi ?
Eve olmayacak .
Kabullenip sessizce izlicez .
Ben bazı şeyleri kabul ettim artık.61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum