Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belli ki birilerinin ayağına basmış
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Sir Eddie Newton arkandayız.

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Eddie newton'ı savunacağız.
          Fatih Tekke

Yorum

• Bu bağnazlar Isaac Newton'un hareket kanunları kabul ettiği gibi Edward John Ikem Newton'un da takımdaki kanunlarını kabul edecek elbet... Sonuna kadar senciyiz Newton hocam.

Yorum

• Ben, bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem; o işe neler engel olur, diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı, iş kendi kendine yürür.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Newton umarım bu yolda ilerler. Kamp kararı doğruydu. Doğru kararları duraksamadan almalı ve başarıya ulaşacağına inanarak uygulamalı. Net ve berrak bir yol ortaya koymalı. Başarıya hem kendi hem kulübümüz böyle ulaşabilir.

2. Mahmut yenilikleri yapacak inşallah. Çomar besleme büyütme dernekleri görevini alt yapıdan alıp, muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak elhamdülillah bilal hocamız

Bu yolda Ali Çil, Nurgül Morning gibi kot kafalı, embesil aklı olmayıp fikri olan yerel medya çöplerini def edecek. Yönetim içinde dıştan Mercedes içten doğan slx isimlere set çekecek. 5. Günün şafağında doğudan gelecek. Ya Allah ya bismillah. Gazamız mübarek olsun. Çomarların kökü kurusun.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yerler bu adamı. Demiştim. Trabzon o kadar gelişmiş bir yer değil.

Yorum

• Başkanda biraz akıl varsa hocaya torpil meselesi yüzünden saldıran köpeklerin akraditasyonlarını iptal eder. Bu iş sistemli bir şekilde takımın altını oyma işidir.
                  8. Kuşatma

Yorum

• Allahim Adem Cebeci ve yerel medya'yi basimizdan eksik eylesin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• futbol aklı var bu adamda.. rahat bırakırlarsa bir iki seneye (Türkiye'nin) chelsa si, dört beş seneye m.city si oluruz.. kamp kararı haberleri doğru ise omuzlarda taşınmalı,pamuklara sarılmalı..

Yorum

• halen daha ekibinde kimler olacak belli olmadı mı.? çok ama çok önemli bir konu..

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yerler bu adamı. Demiştim. Trabzon o kadar gelişmiş bir yer değil.
                          O zaman yönetim yönetimse, Trabzonsporluysa yiyecek olan bu kitleyi silecek Trabzon'dan.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman yönetim yönetimse, Trabzonsporluysa yiyecek olan bu kitleyi silecek Trabzon'dan.
                            Aynen öyle.

Yorum

• Lig başlamadan bile kovulabilir.
                              Trabzonspor şehrin tek geçim kaynağı. Böyle bir rant kapısında, bir ingilizin söz sahibi olmasına asla müsaade etmezler.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim başa gelmesinide o kitleye borçlu .
                                Böyle birşey asla olmayacak .
                                Gerekirse bu sebeple Trabzonspor şampiyon olmayacak mi ?
                                Eve olmayacak .
                                Kabullenip sessizce izlicez .
                                Ben bazı şeyleri kabul ettim artık.
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X