Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hem yabancı hem kulübü ve futbolcuları tanıyor. Geçmişi potansiyel vaad ediyor.
    Eksi yönü ise daha önce bir TD tecrübesi yok, Ünal ve Hüseyin dönemlerinde bugün için heyecan yaratacak bir farklılık göremedik kendisinde tabi TD olmadığı için olabilir.
    Hep aynı isimlerdense Newton ismi iyi, kulübün finansal yapısını ve gitmek istediği yöne de bakarsak potansiyele yatırım yapılıyor. Tutmazsa tabi başkan yönetim vs vatan haini ilan edilecek aynı Hüseyin'in Ünal dan sonra TD olması ve son dönemeçte içine etmesi gibi, gerçi tüm fatura Hüseyin'e kesilmiş gibi görünüyor.

Transferler bu hamleyi tamamlayacak önemli bir parça bekleyip göreceğiz, ayrıca Newton hocanın getireceği yardımcıları da merak ediyorum.
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarı dönem alacaklarını bırakarak gittikleri için mesias ile beraber toplam zarar 4 milyon euro.

Beb buradaki zarara sportif açıdan bakıyorum. Bize Onazi ve Yusuf tarzında oyunculsr lazımken yanlış profilde isimler alındı. Bunun sonucunda ÜK gitti + Gidişiyle Kulüp içinde huzursuzluk arttı + taraftar bölündü + HÇ kulüp içinde yanlış değerlendirilerek gitti + Eksik parçalar nedeniyle şampiyonluk gitti.

Verilen paranın telafisi olur ancak yanlış değerlendirilen zamanın telafisi yok. Muhammet demirin ilk yıl maliyeti 4 milyon euro idi

Bu süreçte Sturridge Gol katkısı da verdi. Antalya, Antep, Rize maçları özellikle Başka yok ahahaha

Netice itibariyle kör göze parmak sokmak misali yanlış yapmak hataya sebep oldu. Oyuncu alırsın umduğun gibi çıkmaz tamam ama oynamayacak adamı alıp bu niye oynamıyor diye şaşırmak APTALLIK ve bizim APTALLIK yapacağımız şartlarımız yok.

Bir dileğim de Newton'dan. Umarım Aptal insanlara fırsat vermez. Doğru çalışma metodlarıyla bu düşük kaliteli ligde iş yapacak bir takım ortaya çıkarabilir. Hem de afaki transferler yapmadan. Bu aklı ortaya koyabilecek mi soru işareti.

Eddie Newton çok istekli, öyle portföyü var, böyle bağlantıları var, kendini kanıtlamak istiyor vs gibi pompalanan algı umarım acziyet içindeki yönetim tarafından ortaya atılmıyordur.
      Bence tam da sonda söylediğin şey yapılıyor,Allah şahidimdir ki eğer en ufak başarısız olmasını istiyorsam ama yol yol değil,kulüp öyle bir noktaya geldi ki artık kimi getirseler taraftar adeta hipnotize edilmiş bir şekilde olayı kabulleniyor.

Bu işin sonu nereye varacak belli değil.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yine anlatamadım,Ahmet Ağaoğlu'nun özgür iradesi ve tercihleri ile her hangi bir plan yapacak kapasitesi gerçekten var mı sizce?
        O kadar çöp transferi geçtim,yalan beyan ve skandal işlere imza atmış birisi maalesef Teknik Direktörlük mesleğine inanmıyor.
        Karşınızda profesyonel futbolcusuna,gözü gibi bakması gereken alt yapıdan çıkan yıldızına gazeteciler resim çekecek diye kendi ayakkabılarını giydiren biri var,futbolcuyu riske attığını bile düşünmeden.
        Karşınızda rakip takımın görevlilerini kovalamak için sahaya giren biri var,sizce o maç sonunda takımın birden çöküşe geçmesi tesadüf mü,futbolcular,bu kimliğe yabancılaşmış olmasın? Bu profil sizi ürküt müyor mu,size de bazı rastlantısal olaylarla ilerliyoruz duygusu vermiyor mu?
        Anlatamadın değil de objektif geniş bir pencereden bakmak istemiyorsun ve senin o açıdan da ben bakmak istemiyorum . Anlattığın seviye İngiltere ligi seviyesi yani Türkiye liginde bunu uygulayan yok normalde sana göre başkanı yıldan yıla görmemiz gerekiyor bu uygulanabilir mi sence? Gerçekçi olalım. Başkanın son dönemlerde üslup olarak değiştiğini doğru bulmadığımı söyledim ama onun da psikolojisi bu kadarına dayanabildi ne yapalım psikolojisi bozulan işi mi bıraksın

Trabzonspor'u ingiliz kültürü ile kıyaslaman güzel o seviyelere çıkalım istiyorsun ama Türkiye ligindeki seviyesizliğe bir göz atsan başkanı baş üstünde tutarsın

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlatamadın değil de objektif geniş bir pencereden bakmak istemiyorsun ve senin o açıdan da ben bakmak istemiyorum . Anlattığın seviye İngiltere ligi seviyesi yani Türkiye liginde bunu uygulayan yok normalde sana göre başkanı yıldan yıla görmemiz gerekiyor bu uygulanabilir mi sence? Gerçekçi olalım. Başkanın son dönemlerde üslup olarak değiştiğini doğru bulmadığımı söyledim ama onun da psikolojisi bu kadarına dayanabildi ne yapalım psikolojisi bozulan işi mi bıraksın

Trabzonspor'u ingiliz kültürü ile kıyaslaman güzel o seviyelere çıkalım istiyorsun ama Türkiye ligindeki seviyesizliğe bir göz atsan başkanı baş üstünde tutarsın
          Yanlış anlama ben Ahmet Ağaoğlu'ndan çok üst düzey şeyler beklemiyorum,en azından Trabzonspor'un geleceğini mahvetmesin,takımın başkanlık makamını zedelemesin.
          Yaptığı hareketler,tavırlar ve söylemleri o kadar boş ki,inanın çok üzülüyorum Trabzonspor'um bu adamların elinde oyuncak olu.

En son İbrahim Hacıosmanoğlu seçildiğinde bu kadar endişeliydim.

O karanlık gündeki mesajım duruyor arşivlerde:

sasone
          27.05.2013, 01:38

herkes şimdiden para biriktirsin,çünkü bu hacı enkazını kaldırmak çok zor olacak,kaybettiğimiz itibarı geri almak imkansız.
          hacıyı biraz tanıyan ne dediğimi anlar ama bu kurtlar vadisi gençliği yok mu hem kendi hayatlarını hem Trabzonsporumun geleceğini yaktılar.
          bu kadar üzüldüğüm gün azdır.
          inşallah ben yanılırım.
          En son sasone tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 15:44.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlış anlama ben Ahmet Ağaoğlu'ndan çok üst düzey şeyler beklemiyorum,en azından Trabzonspor'un geleceğini mahvetmesin,takımın başkanlık makamını zedelemesin.
            Yaptığı hareketler,tavırlar ve söylemleri o kadar boş ki,inanın çok üzülüyorum Trabzonspor'um bu adamların elinde oyuncak olu.
            En son İbrahim Hacıosmanoğlu seçildiğinde bu kadar endişeliydim.

O karanlık gündeki mesajım duruyor arşivlerde:
            sasone
            27.05.2013, 01:38
            herkes şimdiden para biriktirsin,çünkü bu hacı enkazını kaldırmak çok zor olacak,kaybettiğimiz itibarı geri almak imkansız.hacıyı biraz tanıyan ne dediğimi anlar ama bu kurtlar vadisi gençliği yok mu hem kendi hayatlarını hem Trabzonsporumun geleceğini yaktılar.bu kadar üzüldüğüm gün azdır.
            inşallah ben yanılırım.
            Enkazı kaldırmak çok zor oluyor işte haklı çıkmışsın. Ancak o zaman sayısal rakamlar gerilemeyi gösterirken bu zamanda ilerleme var. Rakamlara inanırsak objektif oluruz. Newton rakam anlamında bu görevi başarabilir. Mali ve sportif anlamda son 10 yıla göre rakamsal olarak çok başarılı bir sezon oldu. Şu olsa bu olurdu ondan da şu olurdu demek 5-10 sene sonra ben demiştim demek için bir bahane bulmaya benziyor. Muhabbet olsun yine konuşalım tabii.

Yorum

• Hasan YILMAZ
              @hsanymz
              · 32d
              Abdullah Avcı'nın teknik ekibinde yer alan Şenol Fidan: "Abdullah Hoca, Trabzonspor'da kendi ekibiyle çalışmak istedi. Newton'u istemedi. Bu sebeple anlaşma sağlanamadı." (Radyospor)

Yorum

• edi son iki maça parmak ve sosa ile çıktı merkezde

okan buruk ise kopenhag deplasmanına mahmut ve topal merkez orta saha ile çıkıp 3 yedi

özetle edi ye destek vermek gerekiyor

ilk yapılacak şey stoper ikilisini belirlemek ve hatta ilk 11 garantisi vermek,geçen sezon her maç stoper ikilisi değişti,dünya futbolunda bunun bir tane örneğini göremezsiniz
                TEKKEBALL

Yorum

• son maçlarda nwakame neden oynamadı acaba
                  kendisi koşmayan adamları sevmiyor diye bi söylemde bulunmuştu barış yurduseven.
                  onla alakalı mı acaba
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Enkazı kaldırmak çok zor oluyor işte haklı çıkmışsın. Ancak o zaman sayısal rakamlar gerilemeyi gösterirken bu zamanda ilerleme var. Rakamlara inanırsak objektif oluruz. Newton rakam anlamında bu görevi başarabilir. Mali ve sportif anlamda son 10 yıla göre rakamsal olarak çok başarılı bir sezon oldu. Şu olsa bu olurdu ondan da şu olurdu demek 5-10 sene sonra ben demiştim demek için bir bahane bulmaya benziyor. Muhabbet olsun yine konuşalım tabii.
                    Haklı çıkmış olduğumu anlatmak için yazmadım,kulübü doğru yönetmeyen ve içerdeki gerçekleri taraftara doğru yansıtmayan içi boş bir egoya sahip Ahmet Ağaoğlu ile İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aynı kafa yapısında olduğunu anlattım.
                    Rakamların iyiye gittiğini bilmiyoruz,bunu en son söylediklerinde UEFA'dan Avrupa Kupalarına katılmama cezası aldık.
                    Kulübün Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmasında ilk iki yıl ana para ödemesi olmadığı için sürdürülebilr olduğunu ama gelecek yıldan itibaren bu anlaşmanın nasıl döndürüleceğini açıklamadılar diyoruz.

Kendimi övmek için alıntı yapmadım,o günkü İbrahim Hacıosmanoğlu için hissettiğim neyse bugün de aynı şeyi hissediyorum.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      son maçlarda nwakame neden oynamadı acaba
                      kendisi koşmayan adamları sevmiyor diye bi söylemde bulunmuştu barış yurduseven.
                      onla alakalı mı acaba
                      zaten sakattı arada kritik maçlardan birinde oynattılar tam iyileşmeden yine nüksetti diye biliyorum ben.

Yorum

• Teknik direktör değişimi yapmamaya devam demek. Yetersizliğinden değil ortamdan kaybedecek büyük ihtimalle.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yardimci olarak koray palaza teklif yapmisiz. Serkan Askin yazdi. Eddie nin yakin dostuymus.

Yorum

• İlk olarak Blessed61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yardimci olarak koray palaza teklif yapmisiz. Serkan Askin yazdi. Eddie nin yakin dostuymus.
                            yakışıksız twiti var bizim başkana.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kimlerle uğraşıyoruz ya..

Yorum

• Hasan Tüncel [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61
                                ·
                                1d
                                Eddie Newton'un yardımcı antrenör olarak kadrosuna düşündüğü Koray Palaz'ın transferi askıya alındı!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X