Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta'nın başkan seçilmesine çok sevinmiştim. Kendisinin mevcut başkan adayları içerisinde Trabzonspor'u içine düşmüş olduğu çıkmazdan çıkarabilecek tek kişi olduğuna inanıyordum. Hala da inanıyorum.

Geçen 6 aylık süre bir başkanın icraatlarının değerlendirilmesi için çok kısa bir süre. Trabzonspor'un bu haliyle, yanlışları ve doğruları ile Usta'ya en az 3 yıl sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu süre içerisinde Hami ile sözleşme imzalanması, Yumlu'nun gönderilmemesi gibi hatalar olacaktır ve bunların eleştirilmesi de gayet normaldir. Ancak bu tür hataların giderek azalacağını, doğruların ağır basacağını ve 3 yıllık sabır sürecinin sonunda Trabzonspor'un düze çıkmış olacağına inanıyorum.

Yorum

• Biz başkan falan seçmedik!
      Belirli çıkarlar çerçevesinde iradesi başkalarının ellerinde oya dönüşen delegeler,
      yönetimlere adam sokmaya çalışan zihniyetler,
      beleşçi taraftar kitlesi sağlıklı başkan seçmemizi son yıllarda hep etkilemekte ve
      böyle giderse hep de etkileyecek.

İşte bu tarz bir seçim sonucu seçilen yönetim de ne kadar sağlıklı olursa o kadar iş yapabilir.
      Çok zor biliyorum ama tüzüğümüze şekil verip yeniden sağlıklı seçimler yapmayı becerebilmeliyiz.

Belirli çevrelerin değil, başkanların özgür iradeleri ile yönetim ekibini oluşturabildiği bir ortamda çok daha az hata yapılabileceğini düşünüyorum.
      Dolayısıyla mevcut durumda yapılan hataların bazılarının bundan kaynaklandığı bilinciyle ve ramazan vesilesiyle herkese sabırlar diliyorum.
      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        vizyon = para , Bahadır ....
        Size göre öyle olabilir

Başkanın vizyonuna yakışmayan oyuncular bunlar

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta'nın başkan seçilmesine çok sevinmiştim. Kendisinin mevcut başkan adayları içerisinde Trabzonspor'u içine düşmüş olduğu çıkmazdan çıkarabilecek tek kişi olduğuna inanıyordum. Hala da inanıyorum.

Geçen 6 aylık süre bir başkanın icraatlarının değerlendirilmesi için çok kısa bir süre. Trabzonspor'un bu haliyle, yanlışları ve doğruları ile Usta'ya en az 3 yıl sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu süre içerisinde Hami ile sözleşme imzalanması, Yumlu'nun gönderilmemesi gibi hatalar olacaktır ve bunların eleştirilmesi de gayet normaldir. Ancak bu tür hataların giderek azalacağını, doğruların ağır basacağını ve 3 yıllık sabır sürecinin sonunda Trabzonspor'un düze çıkmış olacağına inanıyorum.
          güzel yorum, eleştiri olsa da sabretmesini bilmemiz gerekiyor

Yorum

• Şu fikrim başkana gitsin isterdim:

Bir firma kurulsun, firmanın adı da "2010-11 Şampiyonu" olsun.

Bu firma Trabzonspor'un formasına sponsor olsun. Arkada üstte atıyorum.

Markanın ismi diye sürekli formamızda "2010-11 Şampiyonu" yazsın.

Yorum

• Geldiğinden beri anca laf ! Bir tane icraatı yok ortada. Gs ve fbnin almadığı Ersun'u getirmek icraat falan değildir. Zaten dünya üzerinde çalıştırabileceği en büyük takım bizdik. Hele Lucescu'yu getirecem deyip Ersun'u getirmek insanlarla dalga geçmekten başka bir şey değil

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geldiğinden beri anca laf ! Bir tane icraatı yok ortada. Gs ve fbnin almadığı Ersun'u getirmek icraat falan değildir. Zaten dünya üzerinde çalıştırabileceği en büyük takım bizdik. Hele Lucescu'yu getirecem deyip Ersun'u getirmek insanlarla dalga geçmekten başka bir şey değil
                icraat derken ne icraatlardan bahsediyorsun

Yorum

Geldiğinden beri anca laf ! Bir tane icraatı yok ortada. Gs ve fbnin almadığı Ersun'u getirmek icraat falan değildir. Zaten dünya üzerinde çalıştırabileceği en büyük takım bizdik. Hele Lucescu'yu getirecem deyip Ersun'u getirmek insanlarla dalga geçmekten başka bir şey değil
                  Lucescu'yu getirecegim diye bir kelami bulunmuyor baskanin. Lucesu ile temaslar kurulmustu ve UEFA'nin ensemizde olmasi bu transferi cok zora soktu. Lucescu olmaz ise "Lucesu-vari" bir hocanin gelecegini söylemisti.
                  Su ana kadar en büyük icraat UEFA'dan büyük bir ceza yemememiz idi ve bunu basardilar. Ödül gibi bir ceza aldik! Baska bir yönetim olsaydi bunun altindan kalkamazdi diye düsünüyorum.
                  Unutma ki bu yönetim dibin dibini yapmis bir kulüp teslim aldi. Ne bekliyordun? 6 ay da mucize mi? Ne gibi icraatler bekliyordun da olmadi?
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 10 15 transfer ve hergün kap bekliyordur .
                    İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lucescu'yu getirecegim diye bir kelami bulunmuyor baskanin. Lucesu ile temaslar kurulmustu ve UEFA'nin ensemizde olmasi bu transferi cok zora soktu. Lucescu olmaz ise "Lucesu-vari" bir hocanin gelecegini söylemisti.
                    Su ana kadar en büyük icraat UEFA'dan büyük bir ceza yemememiz idi ve bunu basardilar. Ödül gibi bir ceza aldik! Baska bir yönetim olsaydi bunun altindan kalkamazdi diye düsünüyorum.
                    Unutma ki bu yönetim dibin dibini yapmis bir kulüp teslim aldi. Ne bekliyordun? 6 ay da mucize mi? Ne gibi icraatler bekliyordun da olmadi?
                    ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                    Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      icraat derken ne icraatlardan bahsediyorsun
                      6 ay değil 7,5 ay oldu....

En azından şu dergi işini bir yoluna koyabilirlerdi. Cengiz Abi'nin dergisi 50 günde geldi yahu.... Mayıs ayının dergisi haziran 20 de gelmiş.... Oda aradıktan sonra gelmiş....

Ben ise aynı dergiyi mayısın sonlarında bütün Trabzon'u dolaşarak zorla buldum....

böyle basit işleri bile halledemiyorlar....

( not : Klübüe bunun için onlarca kez mail attım, faks çetim , aradım, sosyal medyadan mesaj attım ama yine düzelmedi)

ha diceksinizki daha acil işler var... Bence buda çok acil bir mesele ve düzelteceklerinide sanmıyorum....

Ha lafa gelince vizyon vizyon diyoruz ama vizyonlu bir yönetim abonesine dergisini 50 günde göndermez..... 2 günde gönderir taş çatlasın 5 günde gönderir.....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 21.06.2016, 12:13.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        6 ay değil 7,5 ay oldu....

En azından şu dergi işini bir yoluna koyabilirlerdi. Cengiz Abi'nin dergisi 50 günde geldi yahu.... Mayıs ayının dergisi haziran 20 de gelmiş.... Oda aradıktan sonra gelmiş....

Ben ise aynı dergiyi mayısın sonlarında bütün Trabzon'u dolaşarak zorla buldum....

böyle basit işleri bile halledemiyorlar....

( not : Klübüe bunun için onlarca kez mail attım, faks çetim , aradım, sosyal medyadan mesaj attım ama yine düzelmedi)

ha diceksinizki daha acil işler var... Bence buda çok acil bir mesele ve düzelteceklerinide sanmıyorum....

Ha lafa gelince vizyon vizyon diyoruz ama vizyonlu bir yönetim abonesine dergisini 50 günde göndermez..... 2 günde gönderir taş çatlasın 5 günde gönderir.....
                        Usta dün basılı dergi olayını kaldırdıklarını söylemişti. TFF'nin Tam Saha'da yaptığı gibi artık sadece dijital olarak çıkacak...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yönetime kızmaya başlamıştım ama sen böyle diyorsan USTA doğru yapıyor diyor ve desteğimi artırıyorum. Sadece onlardan istediğim özeri göndersinler yeter.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Usta dün basılı dergi olayını kaldırdıklarını söylemişti. TFF'nin Tam Saha'da yaptığı gibi artık sadece dijital olarak çıkacak...
                            Onu bile zamanında çıkaramayız biz.

Yorum

• Zor günler geride kalacak;elbette güneş bize de doğacak. "İşte budur" demeye var mısınız. (Bordo-Mavi Kalp) formayla dev bir dünya markası elele. Yakında.

Muharrem Usta - Twitter
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• başkan vitesi arttırıyor yavaş yavaş
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...