iho'nun aynısı he, iki kapta havaya gireceğinizi bile bile büyük büyük laflar söylüyorsunuz, herşeyin bir sırası zamanı var.süreç işi futbol.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta dün basılı dergi olayını kaldırdıklarını söylemişti. TFF'nin Tam Saha'da yaptığı gibi artık sadece dijital olarak çıkacak...
Keşke taraftara sorulsaydı.....
Diyeceklerki trajı 3 bin 5 bindi filan....
Tabiki dergiyi 1 ay geciktirirsen kimse almaz......
Bu işten sınıfta kaldılar..... Kocaman bir eksi puan aldılar benden.....
Transferi zamanında yapamazlarsa takımıda dijitale mi taşıyacaklarmış.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Kongre öncesi "Trabzonspor TV kurulacak" denmiş ve basın yayın ayağındaki etkisizliğimizin tersine çevrileceği söylenmişti. Seçim sonrası bu "İnternet Televizyonuna" dönüştürüldü. Daha az maliyetle hazırlanacağı doğrudur. Tıpkı derginin artık online yayınlanması gibi... Bu çalışmaları çağa/dijitale uyum noktasında görmek pek tabii mümkün.
Fakat sıkıntı şu: Göreve gelmeden önceki vaatler bunlar değildi. Derginin içerik, tasarım ve dağıtım sorunlarının çözümü beklenir ve tartışılırken bir anda internet ortamına taşınması doğal olarak tepki görecektir. Bakırköy'de Ts Club'da derginin iki ay önceki sayısı satıştayken 50-100 metre ilerideki gazete bayisinde güncel sayı satılıyor.
Yine de bir iki KAP ile bütün sorunlar çözülür. Burası Trabzonspor. Hacıosmanoğlu'na küfredenler bile transferlerle kendinden geçmişti. Yarın da biri açıklanır; stadyum, forma, dergi, 6-0'lar, Deniz Ateşler unutulur.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
[MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] Kardesim cok hakli olmakla birlikte butune bakmamiz gerektigini ve 1 seneyi gormemiz gerektigine inaniyorum.
Yonetimler bence gorev sureleri ile yargilanmalidir. Acil yapilmasi gerekenler, oncelikli yapilmasi gerekenler, yapilmasi gerekenler ve olsa da olurlar gibi siralamalar olmalidir. Bence dergi ve tv yapilmasi gerekendir ancak butce kalemleri tam netlestikten sonra ele alinmasi dogrudur:
Her zaman - Sike ile mucadele (bence asil elestirilmesi gereken nokta budur)
Acil - Sponsorluk girdileri, Stadyum, Gelir saglayici hamleler
Oncelikli - Futbol takiminin saglikli kadro yapilanmasi
Bunlar icinde Agustos ayinin sonuna kadar vaktimiz var. Simdi bunlari birak TV ve Dergi ile ugras demek cok insafli degil. Bunun calismalarini yapan insanlar mutlaka vardir ancak oncelik su anda bu olmamalidir. Ancak Aralik'a kadar olmazsa gelin beraber saldiralim...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
1-2 eleştiri yapınca hemen İHO dönemindeki kötü yönetimi öne sürüyor bazı arkadaşlar....
Ömrümüzün sonuna kadar her hatayı İHO ilemi kapatacağız dostlar....
Yahu klübün dergisinin aboneye 50. günde gitmesi ile İho ' nun ne ilgisi var Allah aşkına...
Basitçe düzeltilecek şeyler bile düzeltilmedi.....
Örnek vereyim Kırmızı Kartlı formayı günlerce bekledik..... 6. günün sonunda atletten daha kalitesiz bir T-shirt çıkardılar fiyatı ise 40 tl.... Yani bunudamı İho'ya yıkalım şimdi....
Yönetim kusura bakmasın hiçte profesyonel yönetim görmedim ben bugüne kadar....
İnşallah bundan sonra görürüm ama...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-2 eleştiri yapınca hemen İHO dönemindeki kötü yönetimi öne sürüyor bazı arkadaşlar....
Ömrümüzün sonuna kadar her hatayı İHO ilemi kapatacağız dostlar....
Yahu klübün dergisinin aboneye 50. günde gitmesi ile İho ' nun ne ilgisi var Allah aşkına...
Basitçe düzeltilecek şeyler bile düzeltilmedi.....
Örnek vereyim Kırmızı Kartlı formayı günlerce bekledik..... 6. günün sonunda atletten daha kalitesiz bir T-shirt çıkardılar fiyatı ise 40 tl.... Yani bunudamı İho'ya yıkalım şimdi....
Yönetim kusura bakmasın hiçte profesyonel yönetim görmedim ben bugüne kadar....
İnşallah bundan sonra görürüm ama...
Amacın eleştirmek.
Yazdıklarınla cevat kolun yazdıkları arasında hiç bir fark yok. Şuan ki zihniyetiniz aynı.
İstediğiniz kadar yıpratmaya çalışın ama beceremeyeceksiniz.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem usta ya takmışsın.
Amacın eleştirmek.
Yazdıklarınla cevat kolun yazdıkları arasında hiç bir fark yok. Şuan ki zihniyetiniz aynı.
İstediğiniz kadar yıpratmaya çalışın ama beceremeyeceksiniz.
Muharrem Usta'ya takmış olsam oy vermezdim...
Sadece bir şeylerin düzeldiğini görmek istiyorum.....
Artık icraat zamanıdır diyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç alakası yok arkadaşım.....
Artık icraat zamanıdır diyorum....
Muharrem ustaya oy verdin. Destekliyordun.
Sonra birseyine taktin. Iho ya yapmadigin elestiriyi muharrem ustaya yapiyosun. Nereden vurabilirim diye acik ariyorsun.
Acik soyluyum. Bu forumda en saygi duyulan kisilerden birisiydin. Kaybediyorsun.
Yorum
-
Kuzey yıldızı Trabzonsporlular derneğinin iftar yemeğini canlı yayında mavi karadeniz tv de izledim. Yemek sonrası dernek başkanları ve iho mikrofonu aldı şahsı münazır kendine yakışır uslubunu iftar olmasına ragmen devam ettirdi. Muharrem başkana salladı konuşması boyunca ve konuşması sonunda tüm konuklar alkışladı kendisini. Ardından çıkan muharrem usta ihonun sataşmalarına aldanmadan bildiğimiz kalitesiyle konuştu. Üzülüyorum usta konusurken insanlar ellerindr telefonlarını kurcalıyordu.
Yorum
-
Hala daha IHO'yu iftarlara organizasyonlara çağırıyorlar. Yok abi. Bırakalım bence kulübü bunlara, kendileri çalıp oynasınlar. Bu zihniyeti değiştirmek mümkün değil zira. Ya yeni yetişen nesli tamamen ablukaya alıp gerçekten muasır bir taraftar profili oluşturacaksın,ya da hiç uğraşmayacaksın. Aksi halde 2 sene gaza gelir, 12 sene geri gideriz.
Üzülüyor insan.
Ya da ne bileyim bizim olaya el atmamız, alternatif dernekler oluşturmamız lazım.
Yani bu konu bence en önemli konu. Ekonomiden, alt yapıdan vs. hepsinden önemli. Bir ekip gelir gayret eder bir şeyleri düzeltir peşine bu zihniyette biri gelir her şeyi berbat eder.
Bunun üzerine konuşmak lazım. Gerekirse seminerler oturumlar yapmak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç alakası yok arkadaşım.....
Artık icraat zamanıdır diyorum....
Yorum
-
İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta ve ekibinin hiç bir icraatı yok mu diyorsunuz peki?
Uefa ceza olayı oyuncuların maliyetinin düşürülmesi gibi bazı somut icraatlar var lakin ;
kısa zamanda yapacağım dediği şeylerin çok büyük kısmına henüz daha hiç başlamadı diyorum....
1-Stadyum sponsorluğu şubatta bitecekti mesela... mart, nisan ,mayıs,haziran geçti hala bitmedi.... Kulağıma gelen rakamlar ve firmalar maalesef çok düşük beklentilerimizi karşılamaktan uzak.....
2-Göğüs Sponsoru hemen belli idi imza işi kalmıştı ocak ayında en geç şubatta demişlerdi haziran doldu tık yok...
3-Trabzonspor Tv'yi icraatttan bile saymıyordu öyle basit görüyordu başkan o konuda somut hiç bir gelişme yok...
4-Dergimiz yın 20 sinde geliyordu bu sorun çözülecekti şimdi aynı ayda bile gelmiyor...
5-1. etap kamp çalışmaları başlayacak neredeyse takımda ne gelen var ne giden... Bu kadroyu kampa kadar kesinlikle kuramayacak gibi görünüyoruz....
6-)Kaliteli gelecek vaden oyuncularla yeni bir kadro kuracağız deniliyor Mustafa Yumlu , Zeki Yavru , Mustafa Akbaş gibi isimler ile görüşülüyor....
Yani hiç iyi sinyaller yok benim açımdan....
sizi bilmiyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] Seçim zamanı ben de Usta destekçisi olduğumdan bu maddelerde itiraz edebilecek herhangi bir nokta göremiyorum.
O yüzden birisi bir eleştiri yapıyorken ona körü körüne eleştiriyorsun demekten ziyade yazdıklarını sakin bir şekilde anlamaya çalışmak daha doğru sanırım.
Tabi bu eleştiriyi yapıyor olmamız Usta'nın başarısız olmasını istememiz demek değil, umarım başarılı olur ve dediği herşeyi en kısa sürede gerçekleştirirBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] Seçim zamanı ben de Usta destekçisi olduğumdan bu maddelerde itiraz edebilecek herhangi bir nokta göremiyorum.
O yüzden birisi bir eleştiri yapıyorken ona körü körüne eleştiriyorsun demekten ziyade yazdıklarını sakin bir şekilde anlamaya çalışmak daha doğru sanırım.
Tabi bu eleştiriyi yapıyor olmamız Usta'nın başarısız olmasını istememiz demek değil, umarım başarılı olur ve dediği herşeyi en kısa sürede gerçekleştirir
Belki biraz tezcanlıyız bunu kabul ediyorum lakin ,
Başarısız olmasını istemek lafı en azından benim için bayağı bir ağır kaçıyor....
Seçim zamanı bir sürü arkadaşım Hekimoğlu'na destek vermem için tavsiyede bulundu hatta çeşitli oranlarda gönül koyan arkadaşlarım bile oldu...Buna rağmen ben ve arkadaşlarım samimimyetine inanarak ve isteyerek Usta'ya oy verdik....
Bu şartlarda oy vediğim adamın başarısız olmasını neden isteyeyim ki....
Bilakis bir an önce başarılı olmasını istiyorum... Hemde çok başarılı olmasını....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.06.2016, 12:03.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum