Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yinede bazi konularin Uefa yüzünden bekletilip zaman kaybi yasandigini unutmayalim.

Usta verdigi sözleri tutmadiysa, vardir gecerli bir sebebi. Sabirli olmak, takibi elden birakmamak lazim.

Yorum

• Merhaba bildiğiniz gibi TSPOR halka açık bir şirket, bu kadar görüşme anlaşma yapılıyor, yok sponsorluk tamam yok son noktaya gelindi deniliyor kaç aydır, bunları söylemek yerine KAP a açıklama yapmak gerekmez mi? ayrıca Trabzonspor yönetimi %51'e kadar düşen hisse paylarını arttırmayı düşünüyor mu?

Yorum

• Hizipçiler hani gidecekti?

Yorum

• Yumlu'yla devam eden yönetim 5.000 forma satarsa şükretsin.Kendi ayağına sıktın başkan,geçmiş olsun

Yorum

• Hizipçiler gidecekti di mi? Dünyaya açılma vaadi ile seçilen Muharrem Usta, Mustafa konusunda yerellere yenik düşmüş gibi gözüküyor. Hepimiz biliyoruz ki 1 kez fire veren, her zaman verir. Umarım bu hatadan dönülür.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Sezon başlamadan eksi hanen kabarıyor Usta
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Mustafa Yumlu ile vizyon olmaz başkan ! çok büyük hata yapıldı çok !

Yorum

• Ya her şeyi geçtim. Bu adam sana ne katkı verecekte taraftarı karşına alıyorsun ? Bu kadar mı önemli ?
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Muharrem Usta'nın her konuşmasının ardından bu başlıkta toplanıp ,

'' Evet arkadaşlar , mali durum ortada , bu başkana sahip çıkalım , destek verelim , bizi bu adam kurtaramazsa başka kimse kurtaramaz ''

dendi mi , dendi . Neydi efendim , kayıtsız şartsız destekte bulunmayacakmıydık ?

Şimdi başlayalım , bu yazıyı yazanların bir kısmı teknik direktör Ersun Yanal olunca burun kıvırdı desteğini çekti .

Bir diğer kısmı , yöneticisi Nevzat Aydına burun kıvırdı , desteğini çekti .

Bir diğer kısmı Mustafa Yumlu takımda kaldı diye desteğini çekeceğini belirtiyor .

Bir başka kısmı yarın öbür gün gelecek transferleri beğenmeyince desteğini çekecek .

Bir başka kısmı çıkan formaları beğenmeyecek , bir diğeri sponsoru beğenmeyecek desteğini çekecek .

Evet , saha sonuçları iyi olmazsa yönetimin işi zor . Çünkü 6 ay sonra bu yukarıda yazdıklarım ve bunlara eklenecek başka sebeplerden dolayı önce hoca istifa , ardındansa yönetim istifa seslerini duyacağız . Tekrar al baştan bir daha ...

Kusura bakmayın ama destek bu değil , en azından sözünü verdiğiniz destek bu değil .

Yumlunun takımda kalmasından dolayı forma almayacaksın , kusura bakma bence sen zaten forma almayacaktın . Şimdi diyeceksiniz ki Yumlu hizipçi , karaktersiz , Yumlunun kalmasını siyasiler istiyordu o yüzden kaldı .

Palavra arkadaş , kaçınız bu Yumlu denen arkadaşı gerçekten tanıyor , yüz yüze konuştu ? Nerden bu nefret ? Maalesef sevdiğimiz topçuları kutsallaştırırken sevmediklerimiziyse yerin dibine sokuyoruz .

Neyse fazla uzatmadan kapanışa geçeyim

Yumlu eğer takımda kaldıysa bu ne siyasilerin ne de bir başkasının baskısıdır . Ersun hoca ve yönetim oturup konuşmuştur ve buna karar vermiştir . Mali olarak sıkıntılı günler geçirdiğimiz bu günlerde iyisiyle kötüsüyle yıllardır bu takımda görev yapan , maliyeti düşük bir oyuncuyu kadroda tutmaya karar vermiştir .

Bu karara ya saygı duyarsın , devam edersin . Ya da benden bu kadar der kenara çekilirsin . Bu vakitten sonra o varsa ben kombine almam tarzı tehditlere de gerek yok .

Allahım burda bir gün Yumluyu savunacağım aklıma gelmezdi , sen nelere kadirsin

Linç girişimleri başlayabilir buyrun 20 yaşında olabilirim ama çoğu kişiden daha olgun düşünebiliyorum takımım konusunda , üstteki yazıya katılın katılmayın ama gerçek bu .

Yorum

• Sizlere hacı gibileri müstehak devam edin..
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• son iki secimde olumune savundugum usta'nin bu yumlu olayinda savunulacak bir tarafi yok..ayiptir kardesim ayip.her gelen ayni seyi yapiyor..2011 sezonundan sonra her gelen bu takoza bir sans verdi herif 29 yasina geldi hala patlama bekleniyor.sirf bu adam yuzunden kaybettigimiz zilyon tane mac var.ve bu adam oldugu surece defansa dogru duzgun futbolcu alinmiyor..eyy baskan senin vizyon vizyon dedigin bu muydu?nedir yani..bu adami kampa gotururseniz hepinize yaziklar olsun..

Yorum

• Herhangi bir konuda yönetimi eleştirince yönetim düşmanı olmuyoruz. Bizi bu hale getiren şey her şeye doğru veya her şeye yanlış dememizdir. Ben şahsen bu yönetime güveniyor ve bazı şeyleri değiştireceklerine inanıyorum. Ama yanlış yaptıklarını düşündüğüm konularda da bir taraftar olarak eleştiriyorum. Yönetime akıl vermek haddime değil. Yaptıkları iş gerçekten sıkıntılı bu enkazdan kurtulmak kolay değil. Eminim bizim eleştirdiğimiz konuları en az bizim 2 katımız kadar düşünüyorlardır. Ama Yumlu konusu neresinden bakarsan bak saçma.

Yönetimi eleştirince bize iho müstehak olmuyor.
                          Ersun'u istemeyince bize Hami müstehak olmuyor.

Ha tabi kendi adıma konuşayım. Yoksa bazılarına iho gibiler müstehak tabi.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herhangi bir konuda yönetimi eleştirince yönetim düşmanı olmuyoruz. Bizi bu hale getiren şey her şeye doğru veya her şeye yanlış dememizdir. Ben şahsen bu yönetime güveniyor ve bazı şeyleri değiştireceklerine inanıyorum. Ama yanlış yaptıklarını düşündüğüm konularda da bir taraftar olarak eleştiriyorum. Yönetime akıl vermek haddime değil. Yaptıkları iş gerçekten sıkıntılı bu enkazdan kurtulmak kolay değil. Eminim bizim eleştirdiğimiz konuları en az bizim 2 katımız kadar düşünüyorlardır. Ama Yumlu konusu neresinden bakarsan bak saçma.

Yönetimi eleştirince bize iho müstehak olmuyor.
                            Ersun'u istemeyince bize Hami müstehak olmuyor.

Ha tabi kendi adıma konuşayım. Yoksa bazılarına iho gibiler müstehak tabi.
                            +1
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu yönetim de işi beceremez ise futbol profesyonellerin eline bırakılmalı

Bayern'de Uli Houness örneğinde olduğu gibi '' Menajer, Ceo ve sportif direktör '' içeriği ile kurumsallaştırılmalıdır.

Sanayici, iş adamları ve farklı meslek kollarından gelenler. Futbol ile ilgili icra, operasyonel görevde bulunmamalı.

Trabzonspor ülke futboluna önayak olacak statüyü getirmeli ve uygulamalı. İş adamlarının isim yapması için meze olmamalı.

Tabi bizim futbolun içinden gelen Uli Houness gibi vizyoner, zeki ve karakterli isimleri bulmamız lazım.

Yorum

• Sabır deniliyor ya,

Sabır dediğimiz konu;

-Transferler kampa kadar bitirilemez, sezon başına kadar SABIR gösterilir ki gösteriyoruz,

-Eldeki oyuncular gönderilmemiş olur Sezon başlayana kadr SABIR gösterilir ki gösteriyoruz,

-Bu sene kadro kuruluş senesidir öyle şiampiyonluk yarışına katılmayıp ilk 4e oynarız gelecek sezona kadar SABIR gösterilir ki göstereceğiz,

-Seçilirken Sponsorlar tamam denildiydi ama hala açıklanmadı sezon başlayana kadar hepsi belli olsun der SABIR gösteririz ki gösteriyoruz,

-TV vaadi için henüz öncelik ekonomide der SABIR gösteririz ki gösteriyoruz,

-Seçildiğinde salonda ASpora verdiği röportajında biz gel dersek Lucescu gelir dediği halde anlaşamayan yönetime ekonomik sebeplerle olmamıştır der ANLAYIŞ gösteririz ki gösteriyoruz,

Bu maddeler bir çok konuda devam eder ki şu dönemde en çok sabretmeye hazır olduğumuz dönemdeyiz, beklentiler düşmüş, destek göstermeye can atan taraftar çoğunlukta ancak 5 yıldır eleştirilen, hakkında çeşitli iddialar dolaşan, hiç kimse için atılmayan siyasi destek tweeti atılan ve sözleşmesi bitmiş bir oyuncunun bu takımda devam etmesine kimse sabır beklemesin.Neye sabretmemizi bekliyorsunuz.5 yıldır her sene performansından memnun kalınmayan 28-29 yaşındaki bir oyuncunun parlamasını beklemeye mi sabredelim, hakkındaki hizipçilik iddialarının tekrardan gerçekleşmeyeceğine mi sabredelim.

Yönetimin icraatlarına sabredelim ama Zeki,Yumlu,Erkan,Aykut gibi bu takımda geleceği olmayan oyuncuları bu takımda tutma icraatlarına sabretmeyi beklemeyelim.Bu saydığımız isimlerden hayır gelmeyecek.Sonu belli olan kaç yıldır denenen icraatlara sabretmek bana uygun değil.

İnşallah sayın yönetim bu icraatından dolayı pişman olmaz.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X