İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
Nevzat Aydın'nın tepkisi son derece yerinde. Bazı insanlar sağdan soldan duyum alıp paylaşıp 100 tanede 1 tane tutturunca kendilerine misyon yükleyip kendilerini gazeteci sanmaya başlamıştı. Dertleri yalnızca takipçi kasıp 3 5 pohpohlanmak olanlara verilebilecek en güzel tepkiydi. Yarası olan gocunur derler. Böylece yarası olanlar da ortaya çıkmış oldu. Sen işini layığıyla yaptığına inanıyorsan ne diye üzerine alıyorsun ? Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değil Nevzat Aydın da Ahmet de Mehmet de ... Akıllar başa.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydına destek olmalıyız.
Adamın sürekli üzerine gidip küstürüp kulüpten uzaklaştırmaya çalışıyor leş kargaları.
En azından, yanında olduğumuzu ve destek mesajlarımızı twitterdan iletelim ki doğru yolda olduğunu ve vazgeçmemesi gerektiğini hissettirelim.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydına destek olmalıyız.
Yıllarca boş boş konusup hıc bır halta yaramadılar.Baska konusabıleceklerı bır konu yok zaten.Bırde çıkıp yonetıcımızı harcamamalılar.
Zaten bır kaçı harıç bunları tesıse bıle sokmayacaksın
Yorum
-
Dünya üzerinde Trabzon yerel medyası diye bir oluşum neden var hiç bilmiyorum.
Ee Trabzonspor olmasa bu adamlar ne yapacak ki? Nevzat Bey doğru söylemedi mi şimdi?
İmkanım olsa bütün yerel medyayı kezzap döküp yakarım o derece tiksiniyorum onlardan, resmen Trabzonspor başarısız olsun diye var olmuş bir şey.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya üzerinde Trabzon yerel medyası diye bir oluşum neden var hiç bilmiyorum.
Ee Trabzonspor olmasa bu adamlar ne yapacak ki? Nevzat Bey doğru söylemedi mi şimdi?
İmkanım olsa bütün yerel medyayı kezzap döküp yakarım o derece tiksiniyorum onlardan, resmen Trabzonspor başarısız olsun diye var olmuş bir şey.
Her birine yıllık 10 bin lira ver aleyhine tek bir şey yapmayacak adamlardan oluşuyor çoğuNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya üzerinde Trabzon yerel medyası diye bir oluşum neden var hiç bilmiyorum.
Her birine yıllık 10 bin lira ver aleyhine tek bir şey yazmayacak adamlardan oluşuyor çoğuNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
ve yönetime adamlar çakalların sofrasına daldı ondan bu karışıklıkİlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydına destek olmalıyız.ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
Yerel medyanın hali emin olun ulusal medyanın halinden daha pespaye değildir.Bu ülkede saygın kurum mu kaldı ki yerel medyadan beklentilerimizi çok yüksek tutuyoruz.Maalesef yerel medyada çalışan kişilerin donanımı,eğitimi,kültürü çok aşağılarda.Alt kademelerde gazetelerde çalışan çocuklar çok düşük maaşlarla hayata tutunup evlerine,eşine çoluğuna çocuğuna ekmek götürmeye çalışıyor.
Nevzat Aydın yerel basını eleştirebilir.Sertte eleştirebilir.Ama kimsenin onurunu kıracak şekilde konuşamaz.Nevzat Aydın'ın şikecilere yönelik hakaretini gördünüz mü?Aziz Yıldırım'a laf etmişliği var mı?Şampiyon takımın yöneticiydi.Niye etmedi.Menfaatini düşündü.yemek sepetinden yemek siparişi veren milyonlarca Fenerbahçeli müşterisinin tepkisinden çekindi.Kendince haklıda olabilir.(Ben hak vermiyorum)
İşin özü her tür eleştiriye evet.Onur kırıcı hakarete hayır.Her kimden gelirse gelsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum