Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir diğer eleştireceğim hususta şu...

iHO'nun hakemlere olan tavrı hepimizin malumu......

Usta'ya oy verirken gücünü biraz kullanabileceğini düşünüyordum. Yani lehimize karar versinler değil aleyhimize fazla düdük çalmasınlar. ama gördük ki İho döneminden daha fazla budandık....

Ben Sayın Usta'ya oy verdim.... Ancak şu an O'nu savunamıyorum. Şöyleki saha sonuçları berbat , hakem hataları yine artarak devam ediyor. Maddi önemler alınmış olsada bunun reele yansıması en az 2-3 yılı bulur ki saha sonuçları böyle devam ederse zaten hiç bir anlamı da kalmayacak.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu yıl hakem hatalarının arttığını düşünmüyorum. Geçen sezon yaşananlar dünyada hiçbir takımın başına gelmemiştir. Sistemli bir budama söz kousuydu. O hakemler bu yıl aynı şekilde devam ederse bu takımın toplayacağı puan 0. Geçen sezondan daha kötü bir kadro ve zihniyeti değişmemiş bir yönetim daha var.

Yorum

• Yönetim yaptığı bir hatayı daha söyliyeyim...

Özevlat lobilerine yenik düştü....

Özevlata evet tabi ama Gökdeniz gibi , Fatih Tekke gibi özevlata.....

Yumlu , Yavru gibi özevlatlara değil...

Yani bilerek ya da bilmeyerek bir ürü hata yapıldı yönetim tarafından...... Ve bunlar biriktikçe başarısız sonuçlara eklendikçe sorun dahada artacak....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sportif başarı olmadan ekonomi düzelmez, sportif başarı olmadan ''önce ekonomi'' demek en hafif tabirle saflıktır. Öncelik saha içi olmalıyken, bu konuda bizi çok eksik bıraktılar şimdi bataklıkta çırpınıp duruyoruz.

Düzeltirler mi ? Bence düzeltirler ama öncelikle bulundukları konumun farkına varmaları lazım. Bugünde Coşkun Bülbül isimli yöneticimiz Bjk resmi twitter hesabının ''Çığlığımızı duydunuz mu? Son saniyeye kadar vazgeçmek yok. Burası Beşiktaş'' gönderisini beğenmiş. Başka birisi (Ahmet Çubukçu) dün, Antalya maçını kaybettiren Mustafa Akbaş için ''cesur yürek'' temalı twiti beğenmiş, golü yediren penaltıyı yaptıran bu arkadaş değilmiş gibi... Bunlar hoş şeyler değil, değnekle kovalasınlar demiyoruz ama demek oyunculara karşı ''yumuşak'' lar. Ciddiyet yoksa oyuncuda salıyor, otoriteyi kurmak lazım.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sayın Başkan, bırakın maç kazanma sevincini, taraftar gole nasıl sevineceğini bile unuttu. Köprüden son çıkışınız devre arası...

Yorum

• 11 maç 11 paun demek kulüp bitmiş ve bitirilmiş ve bunun sebebini şuanki yönetim oldugunu söylenler işte assıl oalyları ve gelişmeleri kaçırıyor.Azıcık geriye baktıgımız zaman bu kulup şehriyle taraftarıyla kendisiyle bu hale keldiğini anlarsın.Azıcık fazla para kazanıcam diye kulübü satanlarmı siyasi oy için kulübü kullananmı hepsi var bu sonuç kaçınılmaz oldu zaten şimdi oturun yerinize ve küme düşmeyi izleyin herzaman yaptıgınız gibi.

Yorum

• cüneyt çakır gs maçında net penaltımızı vermedi hala bizim maçlara verilmiyor.
                süleyman dışardaki penaltıyı içeri taşıdı klasmanı düştü
                çağatay net penaltımızı vermedi klasmanı düştü
                bitnel doğradı kısaca bitti adam.

mete denen dümmük bjk maçında doğradı bizi bir hafta dinlendirildi,sivas eses maçına vererek mükafatlandırmışlar
                sayın başkan bu konuda lütfen tff ve mhk ya ciddi uyarılarda bulunun bu uyarıları bizlerde duyalım,basın yoluyla
                bu kişiliğinden yoksun mete yi kim koruyor büyük b,r ihtimalle yusuf namoğlu dur.
                **
                1 lig hakemlerinden biri arkadaşım en az 1 ay dinlendirilmesi gerektiğini söylemişti bana
                ama görüyoruzki torpili büyük yerden.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cüneyt çakır gs maçında net penaltımızı vermedi hala bizim maçlara verilmiyor.
                  süleyman dışardaki penaltıyı içeri taşıdı klasmanı düştü
                  çağatay net penaltımızı vermedi klasmanı düştü
                  bitnel doğradı kısaca bitti adam.

mete denen dümmük bjk maçında doğradı bizi bir hafta dinlendirildi,sivas eses maçına vererek mükafatlandırmışlar
                  sayın başkan bu konuda lütfen tff ve mhk ya ciddi uyarılarda bulunun bu uyarıları bizlerde duyalım,basın yoluyla
                  bu kişiliğinden yoksun mete yi kim koruyor büyük b,r ihtimalle yusuf namoğlu dur.
                  **
                  1 lig hakemlerinden biri arkadaşım en az 1 ay dinlendirilmesi gerektiğini söylemişti bana
                  ama görüyoruzki torpili büyük yerden.
                  Bizi doğramayan hakem kaldı mı ki Türkiye'de?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bizim başkanın pısırık mıymıntı herşeye he diyen tavırları acaba teknik ekip ve futbolcuları gevşekliğe sürüklüyor mu???

Rize maçından sonra Ersun efendinin rahat tavırları sanki hiçbirşey olmamış gibi gülüp eğlenmesi, futbolcuların instagramda geyik peşinde koşması beni bu düşünceye itiyor.
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Gol neydi? Nasıl bir şeydi? Top filelere mi gidiyordu? Öyle olunca mı seviniyorduk? Sevinirken nasıl bağırıyorduk? Sahi neydi gol? Gol emekti. Sevgiydi. Kaybolan hazineydi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim yaptığı bir hatayı daha söyliyeyim...

Özevlat lobilerine yenik düştü....

Özevlata evet tabi ama Gökdeniz gibi , Fatih Tekke gibi özevlata.....

Yumlu , Yavru gibi özevlatlara değil...

Yani bilerek ya da bilmeyerek bir ürü hata yapıldı yönetim tarafından...... Ve bunlar biriktikçe başarısız sonuçlara eklendikçe sorun dahada artacak....
                        1461 in bize hem maddi hemde manevi inanilmaz zarari oldu

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizi doğramayan hakem kaldı mı ki Türkiye'de?
                          Türkiyede bir hakemin torpilinin sözü Trabzonsporun üstündeyse zaten sıkıntı orda başlıyor.

Yorum

• beşiktaş ve galatasaray yalakası bir başkandan bir cacık olmaz.

sen kimsin onların maçına gidiyosun yok ziyaret etmeler felan.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bide işi çözmüşler yenildiğimiz haftalar tweet atmıyorlar. ne zaman kazansak o zaman twittera girerler. yazık valla mustafa yumlu zeki yavrulardan böyle olacağı belliydi
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ümit Karan.

O da bu haftasonu afkuracak kısmetse
                                Evet malum oldu demek. O da afkurdu
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X