Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aday olacak mı?

Yorum

• Ne oldu şimdi adam anlattı. Uzaktan hoş tabi davulun sesi.
      HAMİ_41

Yorum

• Vizyon kelimesi bir başkana ancak bu kadar yakışır, hiçbir tanışlığım yok kendisi ile ama bu kadar şeffaf ve başarılı hiçbir klüp te başkan yok....
        Umarım Trabzon da bu kongre de katakülli ler dönmez de yeni den kendisi gelir. Bizim için çok büyük bir şans bu.
        umarım sizler de aynı görüştesinizdir.
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Bir insan ancak bu kadar katışıksız olur. Ama kabahat bunda değil içimizdeki süzmelerde...

Yorum

• Ben Usta'nın yerinde olsam derhal şu Levent Ustabaşı denen herife dava açarım.

Bu adam yazar mı şimdi? Toplam borçla net borcun farkını bilmeyen adam bu bilgisizliğinin üzerinden ilkokul kompozisyonu seviyesinde şu karalama yazısını yazabiliyor.

Şöyle herifleri gördükçe bu takımın bulunduğu yer bile mucize diye düşünüyorum. Haysiyetsiz seni.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://www.haber61.net/trabzonspor/...i-h318757.html

Ben Usta'nın yerinde olsam derhal şu Levent Ustabaşı denen herife dava açarım.

Bu adam yazar mı şimdi? Toplam borçla net borcun farkını bilmeyen adam bu bilgisizliğinin üzerinden ilkokul kompozisyonu seviyesinde şu karalama yazısını yazabiliyor.

Şöyle herifleri gördükçe bu takımın bulunduğu yer bile mucize diye düşünüyorum. Haysiyetsiz seni.
              Usta'nın haklı olduğu "haysiyet cellatlarından" tipik örnek.
              Sadri Şener'in kalemşörlerindendir kendisi.
              En son B61 tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 15:16.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://www.haber61.net/trabzonspor/...i-h318757.html

Ben Usta'nın yerinde olsam derhal şu Levent Ustabaşı denen herife dava açarım.

14 şubat 2018 tarihi itibariyle toplam borcun 1.036.926.382 TL olduğu Kap bildiriliyor. Bunun anlamı nedir? Muharrem Ustanın ise 150 milyon euro diyerek 750 milyon tl borç dediği miktar nedir? sadece öğrenmek ve merakımdan soruyorum.

150 milyon euro TS nin alacakları çıktıktan sonra ki borcu mudur?
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• başkan şuan trabzon forumda.merdivende denk geldim. kolay gelsin başkanım inşallah aday olursunuz dedim.güldü ve hayırlı si olsun dedi
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    14 şubat 2018 tarihi itibariyle toplam borcun 1.036.926.382 TL olduğu Kap bildiriliyor. Bunun anlamı nedir? Muharrem Ustanın ise 150 milyon euro diyerek 750 milyon tl borç dediği miktar nedir? sadece öğrenmek ve merakımdan soruyorum.

150 milyon euro TS nin alacakları çıktıktan sonra ki borcu mudur?
                    evet

bu sene uefa ffp ye göre zaten max 10m € borclanabiliriz, ona göre hesap edin
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Muharrem Bey iHO'dan devraldığı 400 milyon tl borcu alacaklarımızı hesaplamadan 550 milyon tl yapıyor.... Sonra bu borcu düşük euro kuru üzerinden euroya çeviriyor....

Sonra şimdi 1 milyar tlyi aşan yani 200 milyon euroyu geçen borçlarımızdan daha önce yapmadığı şelikde alacaklarımızı düşürüp 750 milyona indiriyor.... Oysa İhonun borçlarını söylerken bunu yapmıyor..brüt borcu söylüyor. hemde hormonlu şekilde söylüyor...

Ve yazıkki bu sözcük cambazlıklarını bazı arkadaşlar resmen yiyor...

Ne diyelim afiyet şeker olsun....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muharrem Bey iHO'dan devraldığı 400 milyon tl borcu alacaklarımızı hesaplamadan 550 milyon tl yapıyor.... Sonra bu borcu düşük euro kuru üzerinden euroya çeviriyor....

Sonra şimdi 1 milyar tlyi aşan yani 200 milyon euroyu geçen borçlarımızdan daha önce yapmadığı şelikde alacaklarımızı düşürüp 750 milyona indiriyor.... Oysa İhonun borçlarını söylerken bunu yapmıyor..brüt borcu söylüyor. hemde hormonlu şekilde söylüyor...

Sen koyu ustaci degilmiydin..hatta arkadaslarinla secimi ustaya kazandiran bendim diye buralarda kasiliyordun..simdi noldu .ihocumu oldun yoksa nevzat aydincimi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Bey iHO'dan devraldığı 400 milyon tl borcu alacaklarımızı hesaplamadan 550 milyon tl yapıyor.... Sonra bu borcu düşük euro kuru üzerinden euroya çeviriyor....

bu hesapları çok kere yaptınız ama yanlışınız var gibi..
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi ibra edildi, borç 559 milyon
                              DHA10.12.2016
                              kısa vadeli borçların 370 milyon 548 bin 658 lira, uzun vadeli borçların 303 milyon 151 bin 497 lira, net borcun ise 559 milyon 308 bin 817 lira olduğunu açıkladı.

........................

Trabzonspor’un borcu 948 milyon lira

Trabzonspor’da yarın yapılacak olağan mali genel kurul öncesinde kulübün net borcunun 776 milyon 85 bin 782 lira olduğu bildirildi.

22 Aralık 2017, Cuma 16:48

....................................

559 / 3.2 = 175 dolar

175 x 3.96 = 700 trilyon

............................

559 / 3.6 = 155 euro

155 x 4.95 = 770 trilyon
                              En son alperrr tarafından düzenlendi; 27.03.2018, 11:17.
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih Bey, bu adam 15-20 dakika dinledim. Ve Trabzonspor'un Sadri Şener döneminde neden battığını anladım.
                                Tek başına bir Mahmut Aksu bile Trabzonspor'u batırmaya yetermiş! Trabzonspor yönetici ''Kalitesi'' bu seviyede olduktan sonra...
                                Diyecek söz yok...

Adam bir kere dünyadan bihaber!
                                M.Usta'nın Galatasaray Stadyumunda locası var diyerek adamı önce ''Galatasaraylı'' ilan etti.
                                Sonra yaptığı yanlışı fark edip ya tamam loca var ama Medical Park'ın locası dedi. Adam ne dediğini bilmiyor.
                                Belli ki M.Usta ''Herkes yaptığı borçları ödesin'' deyince bunun da ayarı bozuldu. Ne yapacağını şaşırdı.
                                Hele ki ne borcu ödeyeceğiz tepkisi yok mu, ona bittim! İşte bu Mahmur ve türevi şahsiyetler bu kulübü bitirdiler!
                                Elleri ceplerine gitmez. Ama lafa gelince ağızları hiç susmaz! Başka açıklamaları da dinle de biraz gülersin
                                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 22:52.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X