Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FETÖ cüler Ersun yanalı tehdit etmişler.

Ersun Yanal neden Hakan Şükür’le ters düştü? Abdullah Avcı neden istifaya zorlandı? Eğer Cumhurbaşkanımızın yanındaki yaver bile ihanet ediyorsa TFF kim ki!.....

Yorum

• kim ne derse desin başkan iyi çalışıyor..
      devraldığı enkazı anca toparlıyor...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Takip edebildiğim kadarıyla Trabzonspor uzun süredir hiç olmadığı kadar emin ellerde.
        Özkan SÜMER

Yorum

• seninle çok uzun yıllara gideceğiz inşallah başkanım.. ve bu yıllar içinde çok büyük başarılara imza atacağız.. inanıyorum..

Yorum

• Baskan Muharrem Usta ve Yönetim cok cok iyi isler yapiyorlar

tsk etmek lazim.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İnsan hayatında en önemli değer GÜVEN
              Muharrem USTA bunu başardı.
              Kendisine GÜVENMENİN VERDİĞİ MANEVİ HAZZI YAŞIYORUZ.
              50. YILDA ŞAMPİYONLUĞA (51.'de olur, 52.'de önemli değil. Yaptıkların yapacaklarının garantisidir benim gözümde).
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar belki kimilerine göre küçük birşey bu söyleyeceklerim ancak sezon öncesi hazırlık kampımızdan gelen görüntülere bakın hepsi profesyonel çekim... Cep telefonu kamerasıyla çekim yapılan zamanları hatırlayın vizyon önemli o da başkan da mevcut

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Başkanımızın da yönetimimizin de arkasındayım. Şu ana kadar büyük sıkıntı çektiler fakat doğru adımlar attılar ve doğru yoldayız. Önümüzdeki yıl ilk 5'te yer alıp, klüp ekonomisini çevrilebilir hale getirirlerse çok ama çok büyük iş yapmış olurlar. Seneye 3 maç üst üste de kaybetsek, 6 maç galip bile gelemesek desteğe devam.

Naçizane bir önerim var, Karadeniz'deki Trabzonspor sevgisini kökleştirmek için Rize'de, Artvin'de, Gümüşhane'de, Bayburt'ta, Giresun'da, Ordu'da hazırlık maçları yapmalıyız. Hem hemşerilerimizle bağlarımızı güçlendiririz, hem bu şehirlerdeki küçük kardeşlerimizi mutlu ederiz.
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Başkanımız iyi çalışıyor adama hakkını vermek lazım.Şuan mevcut durumda yapılacak en doğru işler yapılıyor inşallah böyle devam eder.Kim ne dersin mürekkep yalamış adamın hali başka oluyor kardeşim.

Yorum

• yaa başkanım Allah rızası için bi sağlamkaliteli stoper daha al.bak drucia nasıl farkettiriyorkendini.bize azap yaşatma bu yeteneksiz yumlu akbaş ugurla.

başkanım görmüyormusunuz bi drucia gibi stoperle daha şampiyonluğaoynar bu takım.bi kere eksik bırakılmasın trabzonsporda transfer bir mevki.

başkanım zekiye bile kabulüm sağ bekte ama druciagibi birstoper şart bu takıma.

Yorum

• her şeyi geçtim kendisi insan olarak da çok kaliteli birisi, Oğuz arkadaşımızı kırmayıp düğününe gelmesi sonra bizleri kırmayıp masamıza davet ettiğimizde gelmesi ve hiç sıkılmadan samimice sohbet etmesi bizleri çok mutlu etti...

Yorum

• Başkanım çubuklu forma çıktıktan sonra web sitemizdeki futbolcu fotoğraflarını çubuklu ile çektirelim. Daha havalı ve güzel durur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Bu forumda genelde eleştriye yönelik yazılarım oldu. Tabi bunu yaparken bir ard niyet kollayarak yapmış değildim. Düzen, sistem ve insanlar "bozuk" olduğu için eleştirilecek o kadar şey oluyordu ve bize de mecburen eleştirmek kalıyordu...

Mevcut yönetimi görev yaptığı ilk günlerdeki Lucescu ile başlayan çıkışından sonra en çok eleştirenlerin başında gelen biri olarak şunları söylemek isterim.

Mevcut yönetim bize en çok uyan model ile bu sezona başladı, başlıyor. Neydi bu bize en çok uyan sistem.

1-Alt yapı destekli gençler ile futbola aç ismi henüz tam duyulmamış, para peşinde koşmayan, son voleyi vurup emekli olma derdinde olmayan karakterleri takıma kazandırmak.

2- Elindeki yapıya göre sezon başı bir hedef belirlemek.

Yönetim 1. şıkta belirtilen duruma uygun transferler yaptı ve eldeki arızaları da göndermeye başladı. Diğeri 2. şıkta belirtilen duruma uygun olarak da "bu sene hedefimiz yok" diyerek bana göre en doğru stratejiyi ortaya koydu. Ama bu başıboş bir takım olarak sahalarda olacağımız anlamına gelmemeli. Ve en büyük hedefimiz GÜZEL FUTBOL olmalı. Bu şekilde bu sezon takım olma yolunda önemli mesafeler kat edecek takımın önündeki senelere damgasını vurma olasılığının yüksek olacaktır.
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Destekleyen desteklemeyen herkese karşı uslubu çok iyi.
                              problem çıkaran değil çözüm üretmeye çalışan bir adam. kendisini ağır eleştirenlere bile uslubundan taviz vermiyor. bu çok önemli benim için. Trabzonspor un kurumsal kimliği açısından olabilecek en iyi başkana sahibiz şuan için. İnşallah da böyle devam eder.

yeni Sezona hazırlıklar da gayet yerinde. Transferleri yorgana göre yapıyoruz. Zaten ekonomiyi düzeltebilirse Muharrem Usta düzeltir.

Allah yardımcıları olsun.
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• yan yana gelen arkadaşlara sorayım, egosu yüksek mi, yoksa sıcak kanlı mı? dün çay tv izledim aklımı bulandırdılar, istifalardan konu açıp.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X