Beklenenin çok altında kaldı başkan. Hiçbir konuda yaprak kıpırdamıyor. En azından sponsor konusunda somut bir gelişme olabilirdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklenenin çok altında kaldı başkan. Hiçbir konuda yaprak kıpırdamıyor. En azından sponsor konusunda somut bir gelişme olabilirdi.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaklaşık 2 aydır ben de aynı şeyi söylüyorum murat, cak-cek dönemi bitti icraat lazım diye...ama ne hikmetse bir türlü eyleme dönüşmedi hiç bir şey...
Yorum
-
Muharrem Usta'nın ayakları yere basan kulüp ekonomisini daha zora sokmayacak politikasını destekliyorum.Seçim zamanı Muharrem'in taraftarı aldatan içi boş,hayali vaatlerini eleştirdiğimde tepki görüyorduk.Ne oldu?Başkan dediğime geldi.Ha seçim dönemi taraftarı ve delegeyi şovlarıyla aldatmasının tutarlı bir yanı yok.Ona oy verenler sorsun hesabını.Bizi niye aldattın diye.Ama şu an izlediği politika doğru.Hoş eli mahkum başka bir şey yapamaz.Önce ekonomikm bağımsızlığını sağlayacaksın.Sonra hedef belirleyip o hedef için politikalar oluşturacaksın.Bu seneki hedef kümede kalmak olmalı.Başkan söyleyemiyor.Bence söylemeli.Dürüst oldukça taraftar başkana sahip çıkar-çıkmalı.
Yorum
-
Genel olarak bakacak olursak;
Yönetimin 7 aydaki kayda değer icraatları ;
- Futbolcu giderlerindeki ciddi düşüş
- Scout ekibinin kurulması, geleceğe yönelik çalışmaların başlaması
- Stadyum inşaatının hızlanması, stadyum özellikleirnin geliştirilerek Trabzonspor'a yakışır hale getirilmesi
- UEFA'dan men edilmememiz
- Tolunay Kafkas'a iade-i itibar yapılması, bazı benzer durumdaki davalık veya tazminat durumu olan sorunların makul şekilde çözülmesi
- Ersun Yanal gibi ligde başarı konusunda kendisini ispatlamış, kadro kurabilen bir teknik adamla geç de olsa anlaşılması
- Trabzonspor başkanı ve yönetiminin ulusal basında yeniden itibarlı hale gelmesi
Yönetimin sınıfta kaldığı noktalar ;
- Geçiş sürecinde hoca konusundaki belirsizlik, ardından Hami Mandıralı seçimi... Bu seçim sonrası Hami Mandıralı'nın başarılı olabileceği teknik ve idari şartların sağlanmaması. (Kondisyoner, Sağlık Ekibi, Takım içi huzursuzlukların yönetimin el koyması ile düzeltilmesi vs... )
- Hoca seçimi sonrası iyice kötüleşen rezil sonuçlara rağmen masaya yumruğunu vurmayan, takıma hakim olmayan bir görüntü veren yönetim anlayışı.
- Transfer döneminden önce yapılan sponsorluk, kesinleşen transferler, kesinleşen gidecekler gibi konularda söylenenlerin henüz hayata geçmemesi
- Sözleşmesi biten futbolcularla ilgili sözleşme süreçleri hakkında hiçbir açıklama yapılmaması. (Salih'in bonservis durumu, Mustafa Yumlu ile anlaşma zemini aranıp aranmadığı vb...)
- Sezon bittiğinden beri hiçbir şekilde yaprak kımıldamaması, taraftarın twitter açıklamalarına muhtaç bırakılması (Camiada havayı değiştirecek kadar fazla sayıda olan birçok büyüğümüz twitter kullanmıyor, yönetimin açıklamalarını ve etrafa yayılan haberleri takip ediyorlar... )
- Burak'tan gelecek alacaklar konusunda (2 milyon Euro gibi önemli bir meblağ) kulübün bu zor günlerinde bile gereken çabanın gösterilmemesi, ya da gösterildiyse de bu çabaların taraftara yansımaması
NOT: Salih'in bonservisi konusunda farklı bir durum var... İbrahim Hacıosmanoğlu, Salih'in GS'den alınırken aslında bonservisi ile alınacağını, ama dönemin başkanı Ünal Aysal'ın GS bilançosunda o dönem daha fazla negatif gözükmemesi için oyuncu satışından ziyade uzun dönem kiralanma metodunu rica ettiğini, kulübümüzün de iyi niyetle bunu kabul ettiğini, normal şartlarda Salih'in daha sonra Trabzonspor'a katılacağını söylemişti."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Sponsorluk reklam işi,şu anda bütün futbol dünyasının yoğunlaştığı Avrupa Şampiyonası varken açıklamak reklam stratejisi bakımından doğru olmadığı için bekletiliyor olabilir.İmzalar atılmışsa veya iş imzaya kalmışsa açıklanması için gözlerin tekrar Türkiye ligine döndüğü anda açıklanması bana daha mantıklı geliyor,aynı şeyler forma ve forma sponsoru için de geçerli.
Avrupa Şampiyonası bitiminden sonraya kaldı bence sponsorluk açıklaması,daha bir ay var yani.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorluk reklam işi,şu anda bütün futbol dünyasının yoğunlaştığı Avrupa Şampiyonası varken açıklamak reklam stratejisi bakımından doğru olmadığı için bekletiliyor olabilir.İmzalar atılmışsa veya iş imzaya kalmışsa açıklanması için gözlerin tekrar Türkiye ligine döndüğü anda açıklanması bana daha mantıklı geliyor,aynı şeyler forma ve forma sponsoru için de geçerli.
Avrupa Şampiyonası bitiminden sonraya kaldı bence sponsorluk açıklaması,daha bir ay var yani.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 15.06.2016, 00:28.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Madem bu adamı seçtik o zaman ses yok mes yok demeden sabredip gelişmeleri bekleyeceğiz mecburen. Aydın'ın açıklamalarından anlaşılacağı üzere temmuz ortaları ak koyun kara koyun belli olmaya başlar. Yalnız bu sessizliğin sonunda dağ fare doğurursa Usta'nın (dolayısıyla bizim de) işi zor. Bir bildikleri vardır deyip fazla da sıkboğaz etmeden beklicez.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence biz cok abartiyoruz bazi seyleri sponsorlugu aciklamak icin bu kadar detay fazla bence tum dunya bizi merakla bekliyor degil. Fazla uzadi bu surec baskan ciktigi tv programlarinda hazir hazır diyor ama somut hicbirsey goremedik sadece sponsor degil gidecek oyuncular falan malum onceden anlasilmisti belliydi ama somut olarak faaliyete gecemiyoruz bir türlü.
Kararlar alınmıştır zaten,kim gidecek kim gelecek bellidir,sadece prosedürler kalıyor,onlarda kamp dönemine kadar biter.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm dünya bizi beklemiyor ama sponsor firma futbol gündemi Avrupa Şampiyonası için yoğunlaşmışken açıklanmasını istemez,reklam olayının mantığına ters,gündem yeniden yerel lige döndüğünde her şey açıklanır,gelen ve gidenler içinse daha ilk haftalar.
Kararlar alınmıştır zaten,kim gidecek kim gelecek bellidir,sadece prosedürler kalıyor,onlarda kamp dönemine kadar biter.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
kulüp bitik duruda biz ise sponsor bekliyoruz.. özellikle sahaya inip hakem döven şerefsiz yüzünden var olan veya bahane arayan sponsorlarına kaçtığını düşünüyorum. anlaşılan bu sene ne stada nede göğüse sponsor yok.. göğüste bir reklam olmayacaksa boş durmasına karşıyım..çok çirkin bir görüntü oluyor.bir anket düzenlenip göğüse bir şeyler yazdırabiliriz. kızılay, unicef veya başka bir şeyler...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu ve Zeki Yavru ile yeniden konuşulduğu ve anlaşıldığı söyleniyor....
Eğer " Yeniden Yapılanma " dediğiniz şey böyle olacaksa şahsen ben almayayım Sayın Usta....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum