Ali Riza denen herifin twitlerine bir göz attim hala 70ler 80ler kafasinda yil olmus 2020 yerlinin yerlisi mantigiyla devam rakibin oynar Sosa Gomez le sen oynarsin yumlu zekiyle sonuc ortada fosillesmis dusunceden kurtulun dunyada hicbir takım sadece altyapisiyla basarili olamaz Barcelona bie altyapisiyla cok üstündür ama gidip Neymar Suarez transfer ediyor biz tabiki o paralari ruyamizda bile harcayamayiz ama sirf nufus cüzdanında Trabzon yaziyor diye bos beles adamlarin toplandigi kulup olamayız bu kulup sadece Trabzonlularin değil ben Erzurunluyum ama dogdugumdan beri baska takim bilmem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazıda ..çan adam görüyorum ben, bunu paylaşıp, adama hak vermenin lüzumu nedir?
benim adıma nevzat aydının karşıtlığı dün ki tweet'inden sonra başlamadı . çok şey duydum okudum yöneticilik kariyeri hakkında. iş dünyasındaki başarılarını taktir ediyordum elbette. bunu kulüp içinde kullanacak ümidim vardı . fakat o sosyal medya da gereksiz polemikler üretmekte başarılı geldiğinden beri. kendisi trabzon insanıyla bende dalga geçiyor. Sizi bilmem ama ben nevzat aydında bunu görüyorum .
trabzonsporda asbaşkanlık yapmış birinin torunu olarak bu kıymetli makamda böyle yöneticinin bulunmasını hiç doğru bulmadığımı ayrıca belirtmek isterim .En son nbay tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 16:04.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekmeğini kazandığı mesleğine bu kadar ağır bir ifade kullanılması karşısında Ali kemal yazıcının böyle bir yazı kaleme alması abartı olmamıştır. çünkü nevzat aydının yazdığı o yazının kendisine göre küfürden bir farkı yoktur . işini layıkıyla ve düzgün bir şekilde yapan dürüst bir gazetecidir. Bugüne kadar cevat kol gibi aşırı karşıt ve anlamsız tavırları da asla olmamıştır.
benim adıma nevzat aydının karşıtlığı dün ki tweet'inden sonra başlamadı . çok şey duydum okudum yöneticilik kariyeri hakkında. iş dünyasındaki başarılarını taktir ediyordum elbette. bunu kulüp içinde kullanacak ümidim vardı . fakat o sosyal medya da gereksiz polemikler üretmekte başarılı geldiğinden beri. kendisi trabzon insanıyla bende dalga geçiyor. Sizi bilmem ama ben nevzat aydında bunu görüyorum .
trabzonsporda asbaşkanlık yapmış birinin torunu olarak bu kıymetli makamda böyle yöneticinin bulunmasını hiç doğru bulmadığımı ayrıca belirtmek isterim .
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekmeğini kazandığı mesleğine bu kadar ağır bir ifade kullanılması karşısında Ali kemal yazıcının böyle bir yazı kaleme alması abartı olmamıştır. çünkü nevzat aydının yazdığı o yazının kendisine göre küfürden bir farkı yoktur . işini layıkıyla ve düzgün bir şekilde yapan dürüst bir gazetecidir. Bugüne kadar cevat kol gibi aşırı karşıt ve anlamsız tavırları da asla olmamıştır.
trabzonsporda asbaşkanlık yapmış birinin torunu olarak bu kıymetli makamda böyle yöneticinin bulunmasını hiç doğru bulmadığımı ayrıca belirtmek isterim .
Yorum
-
Kimsenin kimsenin mesleğine laf attığı yok. Bu adamlar bunu çarpıtıyor. Ve bazı arkadaşlar da buna maalesef çanak tutuyor.
Herkes mesleğine sahip çıkar ve çıkmak zorundadır.
Buna mukabil herkesin de ekmek kazandığı işini düzgün yapmayan, işini kötü niyetli olarak kullanan, gazetecilik mesleği özelinde insanlara işi üzerinden iftira atan ve hakaret eden bazı kimseleri ayıplama hakkı vardır.
Gazeteciler toplum tarafından denetlenir. Eğer toplum bu gazeticilere prim veriyorsa bu yaklaşımlara tepki koymuyorsa o da böyle gazetecilere layıktır. Türkiyede maalesef gazetecilik mesleğinin istisnalar dışında şu anda müşahade ettiğimiz komik durumda olmasının da sebebi budur.
Özetle, o tepkiyi Nevzat Beyin değil ondan çok daha önce ve çok daha fazla bizim göstermemiz gerekirdi.
Yorum
-
Yalan ve iftira dolu haberler yapıldığında mesleklerinin kirlendiğini ve kendini gazeteci addeden kişiler tarafından lekelendiğini düşünmeyen TSYD ve TGC, Nevzat Aydının mesleği değilde şahısları hedef alan tweetiyle, mesleklerinin kirlendiğini mi düşünmüşlerÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Kemal Yazıcı neden üzerine alınmış?///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Siz ahlaksızlık yapan bir meslektaşınızı sırf meslektaşınız diye korur musunuz? Ya da o meslektaşınıza söylendiği tevile gerek olmaksızın gayet açık olan bir ithamı mesleğinize söylenmiş farz ederek üzerinize alıp, o ahlaksız meslektaşınız ile cevap verir misiniz? Yoksa "Evet bu şahısın yaptıkları mesleğimize yakışmıyor ve itibarı zedeliyor. Ama biz onun gibi değiliz" mi dersiniz?
Birincisi ise sıkıntı var demektir. Ve tepki veren arkadaşlarda da sıkıntı var.
Bir soru daha : Kaçımız Trabzon medyasında çalışıp Trabzonspor üzerinden haber yapmayan bir gazeteci tanıyoruz? Hadi biraz daha daraltalım: Kaçımız Trabzonsporla ilgili olumlu haberler yapan gazeticileri bu müsveddelerden daha çok duyduk?
Bu soruların cevabı, sorunun ne kadar derin ve tepki verilmesi gereken bir konumda olduğunu gayet sarih bir şekilde ortaya koymuyor mu?
Yorum
-
Benim anladığım şudur, küçük olsun benim olsuncu Trabzonlular, kulüpte uçan kuşu dahi kıskanıyor ve dışarıdan birine asla tahammül edemiyor. Adamların aklından sadece Trabzonsporu yemek geçtiğinden, dışarıdan geleni de aynı zannedip, pastadan alamayacakları pay için cıyaklıyorlar. Onlarda vermek yok, yalnızca almak var. Kendilerine pay yoksa destek de yok.
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece o mu ,bu durum üzerine yazı yazmayan gazeteci kalmadı trabzondaa nerdeyse,hepsi mi sorunlu?
Sonuna kadar arkasındayım ve Nevzat Bey'in de dediği gibi "Trabzonspor olmasa açlıktan ağzı kokacak bir sürü gazeteci müsveddesi" var Trabzon'da.
Mesela; Altuğ Atalay, Cevat Kol, Ergun Ata, Ali Çil...
Yorum
-
Yahu arkadaslar, ne gazetecesi? Bunlara gazeteci demek, onlari onurlandirir. Sadece kendini gazeteci olarak adlandirmakla, gazeteci mi olunuyor? Yazdiklari yazilar, orda ürettigi fikirler mi Trabzonspor'u ileri götürecek?
Bu insanlar ilk önce meslegini nerden, nasil ögrenmis? Hangi üniversitede okumuslar? Dünyada nereleri gezmisler? Kendilerini gelistirmek icin, ne tür calismada bulunmuslar?
Bunlari cevaplasinlarda, ondan sonra devam konusalim.
Senol Günes'in dedigi gibi, Isigi insanin gözüne degil, önüne tutana aydin denir"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
Kudurdu nifak makinesi Trabzon medyası. Çıldırıyorlad ama nafile. Herif hepsini gömdü geçti.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum