İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
2011 den bu güne geçen sürede anlaşıldı ki en kötü taraftara sahip kulüp Trabzonspor dur ...
Geçen sürede olan olayları hatırlayalım bi ...
- Şikeci bir kulübün taraftarları kadar , tertemiz kulubumuze sahip çıkamadık ...
- Şikeci bir kulübün , şikeden hüküm giyen , şikeci başkanlarına sahip çıktığı kadar , bize tertemiz bir kulüp ve şampiyonluk yaşatan başkana sahip çıkamadık...
- Kendi kariyerlerini hiçe sayıp önce Trabzonspor diyen değerlerimize sahip çıkamadık ...
- Kariyerini hiçe sayıp kulübünü savunan ve her ortamda bu kulüp için savaşan oyuncularımıza sahip çıkamadık ...
- Ekonomimiz yerin dibine girerken , hopp arkadaş ne yapıyorsunuz bu kulübün bu hali nedir ? Kimin parasını nereye harcıyorsunuz diyemedik ...
- Yahu geçtim hepsini koca AVNİ AKER sön sezonunu geçiriyor , bu kulübün bütün tarihi , bütün başarıları orda yazıldı , nasıl bir taraftarız ki bütün sezon boş bırakmaya gönlümüz elverdi , ama bir daha AVNİ AKER olmayacak isteseniz de , istemeseniz de ... Artık sezon bitiyor AVNİ AKER de sonsuza kadar kapanıyor hayde geçmiş olsun ...
Maalesef ki bu kulüp bu taraftara çok büyük geldi , kulüp kaliteli de , taraftarlar sırıtıyor , neye taraftarlık ettiğinin bilincinde değil çoğu kişi , bir çoğu da taraftarlığın ne olduğundan bi haber ...
Haketmiyoruz bu kulübü , hemde hiç haketmiyoruz , zerre kadar ... Bu yüzden de yavaş yavaş elimizden kayıp gidiyor, taraftar hala gaipten gazel okuyor ...
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 ayı geçin 50.yılda şampiyonluk denildi siz inanıyomusunuz buna ?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Trabzonspor Başkanı'na destek vermek bu takımın taraftarı olduğunu beyan eden herkesin görevi olmalıdır. İyi yönlerinde tebrik edilmelidir, yanlış olanı eleştirmek gereklidir. Ancak zamansız çıkışlar, dikkat çekme çabası, popülarite sevdası gibi uğraşlar yüzünden kendine her şeyi hak gören bir güruh oluştu Muharrem Usta ile birlikte. Bu takım İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bir silindirin altından kalkmaya çalışıyor. Yeri gelecek yanlış yapacak yeri gelecek panik olacak. Bakkaldan patates almıyor kimse. Ki onları bile aldığında hepsi aynı lezzeti vermiyor. Her gün değişen hayat ve piyasa şartları zorlayabilir. Yapmamız gereken bu sezonda itibaren gerektiği yere kadar bu yönetimin arkasında durmaktır. Geçen gün borç patlağından sonra ben de eleştirdim yönetimi ama sonra katkı olsun diye gittim TS Club'dan alışveriş yaptım. Yeterki bu dar boğazı kendimize fırsat şeklinde değil topyekün bir mücadele olarak görelim. O zaman düzeliriz ama bu imkansızın da ötesinde.
Yerel siteler muhalefetten besleniyor, karşılıklı alışveriş var. Sevdiğimiz insanlar var tabiki ama genel yapı böyle. Çoğuna itibar etmeyin. Yönetimin beş ayda her şeyi silbaştan yapıp değiştireceğine inanmak hayalciliğin ötesinde olur. Sadece sabır ve sükunet gerek.
Bu arada Celil Hekimoğlu da başkan seçilseydi tavrım aynı olurdu. Benim için adaylar değil Trabzonspor Başkanı makamı önemlidir. Orada oturan kimse ben onu, kulübümü ve takımımı korumak, sahiplenmek zorundayım. Size de tavsiye ederim.
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç , koca bir camiaya başkan olmuş birine ve onun yönetimine futboldan anlamıyor yaftasını yapıştıracak bilgiye ve tecrübeye sahipsin ve bu birikim ve saygınlıkla bu külübün başındaki kişileri mesnetsiz ''öngürelerle'' eleştirebiliyorsun ... Hangi sezonlarda ne başarıların var ? Kaç külüp yönettin ? Kupalarını hangi müzede saklıyorsun ? Böyle öngörüler yapabilecek birikime sahip kişileri daha iyi ve yakından tanımak isteriz ...
Dip not ; '' senin yaptığına ne temenni ne de öngörü denir , senin yaptığına açık açık , terbiyesizlik denir . ''
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi nasil bir kafa yapiniz var anlamiyorum ya elestri yapabilmek icin ayni statüde ni olmam lazim adamla gelirken bol keseden sallayan usta herkese umut dagitti o bilmiyor muydu kulubun borc durumunu constant ve bosi serbest kalmis belli takimin nereye gittigi ama takimin basina geldi medya da yok soyle batiyoruz yok boyle kotu durumumuz tamamda sen gelirken bilmiyor muydun bunlari basarisizliga kilif uyduruyor simdiden yaptigi 2 yerli transfer zaten tam facia bu adamlara mi yatirim yaptik simdi yazik hami ile bir yola cikarak olasi avrupa hedeflerini de cope atti simdi de sponsor bulamiyorum diye hayiflaniyor simdiye kadar 3 net hata yapti bekledigim gibi cikmadi usta yakinda kazan kaynar maalesef
arkadaş yapmayın Allahınızı severseniz,bi bırakın her şeyi bilirim,her şeyi eleştiririm zihniyetini,
bunu da e konuşmayalım mı, söylemeyelim mi hataları safsatasının altına gizlenerek yapmayın,
bilmiyormuydu kulübün durumunu niye şimdi ağlıyor diyorsun,
biliyordu ama belki bu kadar olduğunu bilmiyordu,
ayrıca ağlama değil belki sabredin destek olun hemen üstüme çökmeyin diye ayar veriyor adam,bu mu şimdi 3 büyük hatasının birisi,
2 yerli aldı çok büyük hata,
bana göre hata değil Muhammet olacak Allahın izni ile,Güray da Akhisar da yardırıyordu,kim istemez öyle bir oyuncunun kadromuzda olmasını,en kötü ihtimalle çok iyi bir yedek olur nasıl hata bu hata,
Hami hoca ile devam etmesi yanlış gibi görünmüyor ama kim bilebilirdi ki saha sonuçlarının bu kadar kötüye gidebileceğimizi,yeni hoca yeni sezonla birlikte gelsin,hep beraber yeni bir ekip kuralım gelecek hocanın mazareti olmasın diye düşünmek mi büyük hata.
Hepsini geçtim yok arkadaş yok başka elle tutulur aday yok,
size baksan başkan adayları arasında 3 bacıların trilyonluk adamları gibi adaylar var zanneder,ya da Katar emiri adaydı zanneder,Abramoviç insanı adaydı zanneder,
Hekimoğlu gelecekti,samimiyetle söyle o bundan daha mı iyi yapacaktı,gine kılı tüyü arayıp onu da eleştirecektiniz,
tekrar diyorum yapmayın ne olur,
Trabzonun yerel medyası gibisiniz,
başka Trabzonspor yok,onu karşılıksız seven bizleriz,
o kan emiciler gibi bir menfaatimiz yok ki,hiç olmazsa mevcut başkana,hocaya,topçuya destek olalım da istanbulun namussuzlarına karşı ayakta kalalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Eleştirmek adına eleştirmeyin.
2 yerli aldı facia, Güray'ın alarak takasta verdiklerinin maaş yükünden kurtuldu, nerdeyse yarı yarıya.
Muhammet Demir ise Cenk Tosun ile birlikte geleceği olan tek Türk golcüler ligde, neresi facia?
Hoca kararı yanlış olabilir, eleştirelim. Seçilirken vaat ettiklerinin tamamını yapamıyor, yapamayacak, eleştirelim. Eyvallah.
Ama mevcut dönemi bir ele alın, destek olmak mı lazım yönetime, eleştirmek mi? Kararı versin herkes. Yoksa seçim döneminde vaatlerini en çok ben eleştiriyordum zaten.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakında kaynarı ney,sizler daha seçildiği gün ocağın altını yakıp kaynatmaya başlamıştınız,
arkadaş yapmayın Allahınızı severseniz,bi bırakın her şeyi bilirim,her şeyi eleştiririm zihniyetini,
bunu da e konuşmayalım mı, söylemeyelim mi hataları safsatasının altına gizlenerek yapmayın,
ayrıca ağlama değil belki sabredin destek olun hemen üstüme çökmeyin diye ayar veriyor adam,bu mu şimdi 3 büyük hatasının birisi,
bana göre hata değil Muhammet olacak Allahın izni ile,Güray da Akhisar da yardırıyordu,kim istemez öyle bir oyuncunun kadromuzda olmasını,en kötü ihtimalle çok iyi bir yedek olur nasıl hata bu hata,
Hami hoca ile devam etmesi yanlış gibi görünmüyor ama kim bilebilirdi ki saha sonuçlarının bu kadar kötüye gidebileceğimizi,yeni hoca yeni sezonla birlikte gelsin,hep beraber yeni bir ekip kuralım gelecek hocanın mazareti olmasın diye düşünmek mi büyük hata.
size baksan başkan adayları arasında 3 bacıların trilyonluk adamları gibi adaylar var zanneder,ya da Katar emiri adaydı zanneder,Abramoviç insanı adaydı zanneder,
Hekimoğlu gelecekti,samimiyetle söyle o bundan daha mı iyi yapacaktı,gine kılı tüyü arayıp onu da eleştirecektiniz,
o kan emiciler gibi bir menfaatimiz yok ki,hiç olmazsa mevcut başkana,hocaya,topçuya destek olalım da istanbulun namussuzlarına karşı ayakta kalalım.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Bizim taraftarımız gibi ''Her şeyi en iyi ben bilirim'' diyen başka bir taraftar daha var mı acaba? Sorduğunuzda da ''Ben en iyisini bilirim demiyorum ama doğrusu bu ve bu olmak zorunda'' diyorlar.. Küfürler, atarlı konuşmalar, iğrenç benzetmeler sürüsüne bereket zaten..
Hadi her şeye eyvallah diyelim ama bu yüzsüz, sıfatsız, karaktersiz insanlar gün gelip başkan başarılı olursa o dediklerinin hiç bir sıkıntısını utancını çekmeyecekler. Şahsen ben kendi adıma insanların yüzüne bakamam ama bu şahıslar sevinenlerin en önünde bulunur hatta biz eleştirdik de düzeldiler diye birde hava atar. Hayatı boyunca aynı ortama girip karşılıklı çay içmeye ne eğitimi ne kişiliği nede kalitesi yetmeyecek insanlar zaten bunu yapanlar..
Resmi hesapların açıklamalarının altına yapılan yorumları kulüpten birilerinin muhakkak kontrol etmesi gerekiyor artık. 3 kuruş etmeyecek, yüzüne tükürülmeyecek adamlar insanın bütün sinirini bozuyor..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi nasil bir kafa yapiniz var anlamiyorum ya elestri yapabilmek icin ayni statüde ni olmam lazim adamla gelirken bol keseden sallayan usta herkese umut dagitti o bilmiyor muydu kulubun borc durumunu constant ve bosi serbest kalmis belli takimin nereye gittigi ama takimin basina geldi medya da yok soyle batiyoruz yok boyle kotu durumumuz tamamda sen gelirken bilmiyor muydun bunlari basarisizliga kilif uyduruyor simdiden yaptigi 2 yerli transfer zaten tam facia bu adamlara mi yatirim yaptik simdi yazik hami ile bir yola cikarak olasi avrupa hedeflerini de cope atti simdi de sponsor bulamiyorum diye hayiflaniyor simdiye kadar 3 net hata yapti bekledigim gibi cikmadi usta yakinda kazan kaynar maalesef
Ne kadar boş yazıyorsunuz ya. Sponsor bulamamaktan yakındığı bir tane konuşmasını bulun koyun buraya ben susacam. Laf olsun diye yazmayın.
Yorum
-
Dün başkan birkaç Tweet attı.
Stadyum kokusunda hibrit çim, koltuk ve skorboard gibi işleri halletmiş spor bakanı Akif Çağatay Kılıç'a da tesekkur etmiş yardımları için.
Ali Çil denen İho'nun paydaş gazetecisi de "malum partinin bakanına tesekkur etti" diye eleştirdi. Yahu adamın prof fotoğrafında İHO ile çekilmiş selfie var. Miting falan deyip uğraşmak istemedim ama böyle beyinsizler de var.
Yorum
-
Muhammet mi gelecegin golcusu guldurmeyin insani turkiye liginden oyuncu alinmayacagini anlamamiz icin daha ne kadar canimizin yanmasi gerekiyor antep de ne alıyordu bizde ne kadar kazaniyor sponsor nerde hani avrupaya gidemedik bu eksi yok sahaya atladilar yok ceza derken yerel bir sponsor bulursa kimse sasirmasin surekli bir hayiflanma akyazi olmasa aglardik şike sureci ne oldu bir iki resmi siteden aciklama dışında usta nin kupayi elinde tutan sahsin karsisinda dirayetle durabilecehini düşünen varsa saftır maalesef isimiz usta ya kaldi isi zor basarabilir mi o da zor
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakında kaynarı ney,sizler daha seçildiği gün ocağın altını yakıp kaynatmaya başlamıştınız,
o kan emiciler gibi bir menfaatimiz yok ki,hiç olmazsa mevcut başkana,hocaya,topçuya destek olalım da istanbulun namussuzlarına karşı ayakta kalalım.
O'na oy verdik.....
Yarın öbür gün Usta'dan daha profesyonel bir kişi aday olursa bu sefer oyumuzu O'na veririz....
Bence bu kısır tartışmaları bir yana bırakıp başta Stadyum olmak üzere gelirlerimizi artıracak hamleleri nasıl yaparız bunu düşünmemiz emeğimizi buna harcamamız lazım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Başkanı seçildiği günden beri fevri olarak destekliyorum,desteklemekten başka çaremiz yok.Yalnız göreve gelir gelmez takım ve hoca konularında öyle acemice kararlar verdilerki kolayca ulaşabileceğimiz UEFA Avrupa ligi ve Ziraat kupası hedeflerimiz hebâ oldu.Bu hedeflere ulaşamamanın kayıpları maddi yönden paha biçilemez.Şahsen Muhammet ve Güray transferlerini doğru bulmuyorum.Sakatlıkların çok,deneyimli oyuncuların az olduğu orta saha bölgemiz Mbia'yı göndererek tamamen dirençsiz bırakıldı öncelik transfer hakkı bu bölgeye olmalıydı.
Sonuç olarak ahlâk yoksunu şerefsizler tarafından lime lime doğrandığımız ve bence çok rahat şampiyon olabileceğimiz sezonu en azından ilk dört içinde bitirme şansımız devam ederken yapılan zincirleme hatalarımız yüzünden tahmin ettiğim gibi düşme potasının bir iki tık üzerinde tamamlıyoruz.İnşallah önümüzdeki sezon bu tip yönetimsel hatalar tekrarlanmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum