İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 19:40.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kusura bakmasın ama ben bizim yerel medyanın ciddi bir kısmını (Nevzat Bey'in de laf çaktığı bu kısım zaten) gazeteci olarak bile değerlendirmem. Ne haberleri haber, ne yazıları yazı. Bizim köy kahvesinde tüm gün okey oynayan adamlar bile daha aklı başında insanlar daha aklı başında yorumlar yapıyorlar. Yerel medyamızın ne kendilerine, ne de Trabzonspor'a hiçbir faydası yok. Şu bmn on kat daha anlamlı yerel medyadan.
Ayrıca Nevzat Aydın'ın söylediği çok doğru, Trabzonspor küme düşse veya kapansa acaba ne iş yapacaklar ?
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenımde anlamadıgım bu adamları kım bu kadar cıddıye alıyor?
Cidden yani. Kim takıyor bunları. Yani geçtim yereli ulusalda da ekonomi hariç okunacak yazar yok.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKudurdu nifak makinesi Trabzon medyası. Çıldırıyorlad ama nafile. Herif hepsini gömdü geçti.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel medya çok sıkıntılı. Hele hele şu zor süreçte Tarbzonspor'un önündeki ciddi engellerden bir tanesi. Trabzon'da bir kısım var kendilerini ciddi ciddi Trabzonspor'un sahibi olarak görüyor. Altuğ Atalay'la şubattaki tvitleşmemiz bunun ispatı gibi sanki.
çok iyi
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir durum var transfere ayrılan butceye dair bir veri ortaya konmadı. sadece futbolcu maaşları 55 milyonu geçmeyecek dendi totalde. Bu yüzden maasi az olup kaliteli oyuncular alınabilir cavanda gibi
Ikincisi bonservisine 2 milyon verilipte ot kullanmaktan sahada ayakta duramayan cavanda gibi futbolcular transfer örneginiz olmamali.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Muharrem Usta'nin yeri geldiginde köstebek medyaya ve cahil taraftara karsi aziz yildirimlasmasi lazim. Sart.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle konmamasinin sebebi önceligin bonservissiz oyunculara yer verilecegindendir. Kimse 3-4 milyon euro bonservis verilen oyuncular beklemesin. 10 numara transferinin bedava gelecek olan Scarione ile kapatilmasina sasirmasin kimse.
Ikincisi bonservisine 2 milyon verilipte ot kullanmaktan sahada ayakta duramayan cavanda gibi futbolcular transfer örneginiz olmamali.
Yeminle zerre yerel medyadan farkiniz yok. Atar yapmaya hazır bekleniyor her an.
Yine de konuyu dağılmadan cavanda nin ot çektiğini nerden ogrendiniz belki Hami ile çalışıyor yumlu ile oynuyordur önünde de defansa zerre yardıma gelmeyen birileri vardır
Cavanda nin kambur ustu bir futbolcu olduğunu yeni hocanın da takımda tutulmasını istediğinde herkes gorecek
YineNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Gecen Takada bır tanesı " ne olduda Trabzonspor lıg bıtmıs bu kadar saldırdı.En son 2011 de 5 golden fazla atmısız.Neden o kadar hucum ettıler anlamadım.Bu ıste her sey olabılır.Iddaa da olabılır.Hıkmet Karamanda orta sahayı bomboş bırakmıs onuda anlamadım" tarzında yazı yazmıs.
Yazıyı bulamadım yoksa buraya atıcaktım.
Bu yazıyı yazan kısı bence her turlu elestırıyı hakedıyor.Haberın altına yorum attım paylasmadılar
Ben yerel medyamız destek olalım dıye gıdıp her gun gazete alıyorum.Bu gıdısle almayacam.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda birine bir şey (ki eleştiri değildi) desen de sert bir cevap vermese
Yeminle zerre yerel medyadan farkiniz yok. Atar yapmaya hazır bekleniyor her an.
Yine de konuyu dağılmadan cavanda nin ot çektiğini nerden ogrendiniz belki Hami ile çalışıyor yumlu ile oynuyordur önünde de defansa zerre yardıma gelmeyen birileri vardır
Cavanda nin kambur ustu bir futbolcu olduğunu yeni hocanın da takımda tutulmasını istediğinde herkes gorecek
Yine
Bi arastirin interneti cavandanin icraatlari icin. Konuyu daha da uzatmam zaten cavandaya kambur üstü diyen biriyle de.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sert cevap vermedim. Aksine siz karsinizdaki ile atismak icin firsat kolluyosunuz.
Bi arastirin interneti cavandanin icraatlari icin. Konuyu daha da uzatmam zaten cavandaya kambur üstü diyen biriyle de.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum