Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana böyle cok iyi kadro kurulacak, bekleyin laflari yapmacik geliyo. Cünkü ilk olarak, kimin alinacagini nerden biliyosun? Ikincisi transfere ayrilan bütce belli, transfer edilecek yabanci oyuncularin bonservissiz ya da genc oyuncular olacagi belliyken ne yani oturupta her oyuncuyu mu incelemis bu arkadas? Tamam belki dogru ama öyle yalanlar duyduk ki insan inanmiyo artik hemen. Ki yönetim eli mahkum yetenekli, gelecegi olan bi kadro kurmakla. Iste kurulmadi mi sonuc ortada...
    Şöyle bir durum var transfere ayrılan butceye dair bir veri ortaya konmadı. sadece futbolcu maaşları 55 milyonu geçmeyecek dendi totalde. Bu yüzden maasi az olup kaliteli oyuncular alınabilir cavanda gibi
    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 19:40.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimse kusura bakmasın ama ben bizim yerel medyanın ciddi bir kısmını (Nevzat Bey'in de laf çaktığı bu kısım zaten) gazeteci olarak bile değerlendirmem. Ne haberleri haber, ne yazıları yazı. Bizim köy kahvesinde tüm gün okey oynayan adamlar bile daha aklı başında insanlar daha aklı başında yorumlar yapıyorlar. Yerel medyamızın ne kendilerine, ne de Trabzonspor'a hiçbir faydası yok. Şu bmn on kat daha anlamlı yerel medyadan.

Ayrıca Nevzat Aydın'ın söylediği çok doğru, Trabzonspor küme düşse veya kapansa acaba ne iş yapacaklar ?
      Benımde anlamadıgım bu adamları kım bu kadar cıddıye alıyor?

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benımde anlamadıgım bu adamları kım bu kadar cıddıye alıyor?

Cidden yani. Kim takıyor bunları. Yani geçtim yereli ulusalda da ekonomi hariç okunacak yazar yok.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kudurdu nifak makinesi Trabzon medyası. Çıldırıyorlad ama nafile. Herif hepsini gömdü geçti.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Yerel medya çok sıkıntılı. Hele hele şu zor süreçte Tarbzonspor'un önündeki ciddi engellerden bir tanesi. Trabzon'da bir kısım var kendilerini ciddi ciddi Trabzonspor'un sahibi olarak görüyor. Altuğ Atalay'la şubattaki tvitleşmemiz bunun ispatı gibi sanki.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Ortalığı tam anlamıyla karıştıran Ali Rıza Egemen oldu. O tviti atmasa yerel medya bu kadar kudurmayacaktı.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Şu yerel medyadan iğreniyorum özellikle bazı kalemlerinden. Kalemde dememek lazım aslında ama neyse
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yerel medya çok sıkıntılı. Hele hele şu zor süreçte Tarbzonspor'un önündeki ciddi engellerden bir tanesi. Trabzon'da bir kısım var kendilerini ciddi ciddi Trabzonspor'un sahibi olarak görüyor. Altuğ Atalay'la şubattaki tvitleşmemiz bunun ispatı gibi sanki.

Siz mi yazdınız bunu?

çok iyi

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şöyle bir durum var transfere ayrılan butceye dair bir veri ortaya konmadı. sadece futbolcu maaşları 55 milyonu geçmeyecek dendi totalde. Bu yüzden maasi az olup kaliteli oyuncular alınabilir cavanda gibi
                  Öncelikle konmamasinin sebebi önceligin bonservissiz oyunculara yer verilecegindendir. Kimse 3-4 milyon euro bonservis verilen oyuncular beklemesin. 10 numara transferinin bedava gelecek olan Scarione ile kapatilmasina sasirmasin kimse.
                  Ikincisi bonservisine 2 milyon verilipte ot kullanmaktan sahada ayakta duramayan cavanda gibi futbolcular transfer örneginiz olmamali.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Muharrem Usta'nin yeri geldiginde köstebek medyaya ve cahil taraftara karsi aziz yildirimlasmasi lazim. Sart.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

Öncelikle konmamasinin sebebi önceligin bonservissiz oyunculara yer verilecegindendir. Kimse 3-4 milyon euro bonservis verilen oyuncular beklemesin. 10 numara transferinin bedava gelecek olan Scarione ile kapatilmasina sasirmasin kimse.
                      Ikincisi bonservisine 2 milyon verilipte ot kullanmaktan sahada ayakta duramayan cavanda gibi futbolcular transfer örneginiz olmamali.
                      Burda birine bir şey (ki eleştiri değildi) desen de sert bir cevap vermese
                      Yeminle zerre yerel medyadan farkiniz yok. Atar yapmaya hazır bekleniyor her an.

Yine de konuyu dağılmadan cavanda nin ot çektiğini nerden ogrendiniz belki Hami ile çalışıyor yumlu ile oynuyordur önünde de defansa zerre yardıma gelmeyen birileri vardır
                      Cavanda nin kambur ustu bir futbolcu olduğunu yeni hocanın da takımda tutulmasını istediğinde herkes gorecek

Yine
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Gecen Takada bır tanesı " ne olduda Trabzonspor lıg bıtmıs bu kadar saldırdı.En son 2011 de 5 golden fazla atmısız.Neden o kadar hucum ettıler anlamadım.Bu ıste her sey olabılır.Iddaa da olabılır.Hıkmet Karamanda orta sahayı bomboş bırakmıs onuda anlamadım" tarzında yazı yazmıs.
                        Yazıyı bulamadım yoksa buraya atıcaktım.

Bu yazıyı yazan kısı bence her turlu elestırıyı hakedıyor.Haberın altına yorum attım paylasmadılar

Ben yerel medyamız destek olalım dıye gıdıp her gun gazete alıyorum.Bu gıdısle almayacam.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burda birine bir şey (ki eleştiri değildi) desen de sert bir cevap vermese
                          Yeminle zerre yerel medyadan farkiniz yok. Atar yapmaya hazır bekleniyor her an.

Yine de konuyu dağılmadan cavanda nin ot çektiğini nerden ogrendiniz belki Hami ile çalışıyor yumlu ile oynuyordur önünde de defansa zerre yardıma gelmeyen birileri vardır
                          Cavanda nin kambur ustu bir futbolcu olduğunu yeni hocanın da takımda tutulmasını istediğinde herkes gorecek

Yine
                          Ben sert cevap vermedim. Aksine siz karsinizdaki ile atismak icin firsat kolluyosunuz.
                          Bi arastirin interneti cavandanin icraatlari icin. Konuyu daha da uzatmam zaten cavandaya kambur üstü diyen biriyle de.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Atsız "Türk'ün karnı tok, sırtı pek olunca savaş arar." demiş.

Biz onu geçtik, karnın tokluğu, sırtın pekliği bile aranmaz oldu. Savaş ha savaş, yorulmak da bilmiyoruz...

Yorum

• Bu polemiğe bir de iyi tarafından bakmak lazım.

Ersun Yanal tartışması unutuldu gitti arada.

Not: Polyana moduna aldım kendimi.

Yorum

Ben sert cevap vermedim. Aksine siz karsinizdaki ile atismak icin firsat kolluyosunuz.
                                Bi arastirin interneti cavandanin icraatlari icin. Konuyu daha da uzatmam zaten cavandaya kambur üstü diyen biriyle de.
                                Ne diyelim haklisiniz
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X