Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan saha içini komple hocaya bıraktı. Hoca bu kararı tamamen bağımsız bir şekilde verdiyse ve başkan onun kararına saygı duyuyorsa ben şahsen bir şey demem bu Yumlu meselesine.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Büyük hayal kırıklığı olma yolunda ilerliyor

Yorum

• Burda çok boş boş eleştiri var seviye yerlere düşmüş benden büyüğüde küçüğüde olaya objektif ve akıllıca bakamıyor yada bakmıyor.Bir takımın bir anda tamamen deyişmesini beklemek gerçekten sizin hayal dünyanızın nekadar geniş ve süsperez oldunuzu gösterir bunun la birlikte uefadan ceza yemiş eli kolu bağlı olan bir klupten bahsediyoruz.
        Herşeyin zamanı var bizde istemiyoruz mustafa yumlusunu filan ama olmuyor işte hemen kademe kademe kurtulcaz hepsinden başkanın bahsettiği sabırda buydu bana kızabilirsiniz belki biraz sert oldu yazdıklarım fakat bu konu cok garip haller almaya başladı doğruyu ve gerçekleri görmek lazım.

Not : Sahaya atlayan bir genç vardı hakeme tekme tokat dövdü onun cezasını celil hekmoglu ödedi 14 milyar civarı birşey,soruyorum size bir insan hayrına bir iş yapmak istese yaptıgı yanlıs olan bir adamın kefaret parasınımı öder yoksa şu ramazan ayında hayır işlerimi yapar ey gidi ey belkide sahaya atlayan cocuga borcu vardı bilemeyiz Trabzon Trabzonda kalmalı kafası varya yiyip bitircek bu klubu ona yanıyorum.
        En son emrex61 tarafından düzenlendi; 12.06.2016, 06:16.

Yorum

• Trabzonspor camaisından bir cacık olmaz. Hangi yönetimin geldiğinin hiçbir önemi yok bu hususta.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• hoca bu oyuncular kalsın demişse, başkan hayır gidecek mi desin? hani her şeyi hocaya bırakacaktık? hani takımı sadece hoca oluşturacaktı? hoca istemiyor da başkan illa da kalsın demişse o zaman yapılan bu eleştirileri anlarım. ama böyle olduğunu da sanmıyorum
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              simdiye kadar okudugum en komik mesajlardan
              yaranozlunun bosi-zeki kiyaslamasinlan yarsamazsada

sanirim özerin kovulmasi biraz fazla etki etti
              ne enteresan birisin, basit bir matematik hesabını da mı yapamıyorsun? bosingwa oynadı da noldu, ne başarı elde ettik? bu süreçte uğradığımız maddi kayıplar da ortada. bu kadar sportif başarısızlık, bu kadar maddi çökmüşlükten de utanmayıp hala zeki-bosingwa tercihinde savunduğum düşünceyi anlayamaman yeni Türkiyenin yeni Trabzonsporluları zihniyetine bağdaştırıyorum. Osmanlıspor bile Bordeauxun 28 yaşındaki kaliteli forvetini alıyor, sen kimin peşindesin, Bosingwanın? Allah kurtarsın şimdi Trabzonsporu!
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Somut adımlar gecikiyor, geciktikçe de umutsuzluğa sebep oluyor. Tamam sabredelim diyoruz ama "önümüzde 40 gün var bu sürede elimizden geleni yapıp kentsel dönüşüm yapmalıyız" diyen de başkandı. Artık somut bişeyler görmek istiyoruz. Sponsorluklar bu kadar uzamamalıydı mesela...

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne enteresan birisin, basit bir matematik hesabını da mı yapamıyorsun? bosingwa oynadı da noldu, ne başarı elde ettik? bu süreçte uğradığımız maddi kayıplar da ortada. bu kadar sportif başarısızlık, bu kadar maddi çökmüşlükten de utanmayıp hala zeki-bosingwa tercihinde savunduğum düşünceyi anlayamaman yeni Türkiyenin yeni Trabzonsporluları zihniyetine bağdaştırıyorum. Osmanlıspor bile Bordeauxun 28 yaşındaki kaliteli forvetini alıyor, sen kimin peşindesin, Bosingwanın? Allah kurtarsın şimdi Trabzonsporu!

yasayan efsanemize selam
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adam haklı. orta saha dökülürken, stoperin 150 bin euroluk oyuncuyken sağbeke 2.5 milyon euro vermek saçmalık. bosngwa ile alakalı değil. bu tip hatalar yüzünden buralara kadar geldik. bana göre zeki de oynamaz orada. sağbek performansı çok yetersiz. 500 bin, 600 bin alacak genç bir sağbek arardım. 2.5 milyonu da kritik mevkilerde takımı taşıyacak genç oyunculara harcardım. maaş çıtasını da 2.5 milyon euro'lara yükseltmezdim.

elde başarılı iş yapacak bir kadro olur. sağbeki eksik olur. sonuç alacağın garanti gibidir. o zaman kaliteli sağbek alırsın biraz yüksek maaş vererek. bence iyi yönetilen trabzonspor'un sağbeki hiçbir zaman o kadar maaş almayacak. forvet, forvet arkası yani gol atacak adamın maaşı olur o fiyat.

Yorum

• Sayın Usta'ya oy veren birisi olarak geçen 7 aylık sürede yani tam olarak 215 günlük sürede kayda değer icraat göremediğimi itiraf etmeliyim....

Forma sponsorluğu yok...
                      Stad Sponsorluğu yok...
                      Takımın hacminin düşürülmesiyle ilgili doğru dürüst bir sonuç yok....

Borçlarımızı uzun vadeye yayacak kredi anlaşması yok...

Tamam takım kötü durumda hepimiz biliyoruz ama bu kağnı hızıyla da icraatlara devam edersek toparlanmamız seneleri bulur..
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 13:03.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sayın Usta'ya oy veren birisi olarak geçen 7 aylık sürede yani tam olarak 215 günlük sürede kayda değer icraat göremediğimi itiraf etmeliyim....

Forma sponsorluğu yok...
                        Stad Sponsorluğu yok...
                        Takımın hacminin düşürülmesiyle ilgili doğru dürüst bir sonuç yok....

Borçlarımızı uzun vadeye yayacak kredi anlaşması yok...

Tamam takım kötü durumda hepimiz biliyorum ama bu kağnı hızıyla da icraatlara devam edersek toparlanmamız seneleri bulur..
                        Naptin faik simdi basina ususurler ustanin fedaisi neferler..her dogru her yerde soylenmez!!! Oy vermis olman bile seni korumaz oyunuda al git diyenlerde cikar bunlarin icinde..diyorum ya ortamiz yok ..ya hep ya hiçci bu camiya..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Naptin faik simdi basina ususurler ustanin fedaisi neferler..her dogru her yerde soylenmez!!! Oy vermis olman bile seni korumaz oyunuda al git diyenlerde cikar bunlarin icinde..diyorum ya ortamiz yok ..ya hep ya hiçci bu camiya..
                          kim ne derse desin arkadaşım.....

benim ilk ve tek önceliğim Trabzonspor.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• başkanım kov gitsin şu haysiyetsiz futbolcuyum diye geçinen güruhu
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kim ne derse desin arkadaşım.....

benim ilk ve tek önceliğim Trabzonspor.....
                              Keske herkesin oyle olsa..anlatamiyoruz ama anlamak istemiyorlar..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• transferde tık yok ne giden var ne gelen

sponsorluklarda tık yok

formalar, kombinelerde tık yok

günde çatıya takılan bir iki mebranla mutlu oluyoruz
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X