Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düzeliriz...Antep-Alanya maclari bana göre skor gercegi yansitmiyor...Coktan önde olmamiz gereken maclarda geri düstük.
    Katılıyorum, özellikle Alanya maçında koca devrede olumlu şutları yoktu. İlk devre girilen pozisyonlardan golü bulsak, skor 3-0 değil, 0-3 olacaktı belki de.

Ama skor odaklı olunduğundan eleştiri okları yaydan çıktı. Eleştiriyi yersiz de bulmuyorum açıkçası, tutarlı ve yerinde oldukça sorun yok.

Ama daha 4. haftadan bu takım düşmemeye oynar denirse olmaz, eleştiriden başka bir şey bu.

Şu takımın umut ışığı vermediğini düşünenleri de hayretle izliyorum.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Katılıyorum, özellikle Alanya maçında koca devrede olumlu şutları yoktu. İlk devre girilen pozisyonlardan golü bulsak, skor 3-0 değil, 0-3 olacaktı belki de.

Ama skor odaklı olunduğundan eleştiri okları yaydan çıktı. Eleştiriyi yersiz de bulmuyorum açıkçası, tutarlı ve yerinde oldukça sorun yok.

Ama daha 4. haftadan bu takım düşmemeye oynar denirse olmaz, eleştiriden başka bir şey bu.

Şu takımın umut ışığı vermediğini düşünenleri de hayretle izliyorum.
      Alanyave Antep maclari kesinlikle farkli olmaliydi...Hatta ben alanya macini izleyemedim twitter dan takip ettim, devre oldu herkes iyi mücadele ediyoruz istek ve arzu var alanyaspor sahada yok ve daha önceki maclara göre daha iyiz diyordu herkes...ama skor malesef isi baska yere götürdü.

Sota ile muazam baslamistik Lige ama oyun olarak aslinda okadar abartilacak kadar iyi degildik..

Umarim gelecek 2-3 mac istedigimiz sonuclar ile biter daha sonrasi kolay olacagini düsünüyorum.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        güzel kardesim o arkadası dikkate alma derim.Konusabildigi kadar konussun.Cevap vermeye deymez.
        Olsun hocam o'da bu takımın aşığıdır bizim gibi nihayetinde.Hep beraber ortak noktalarda buluşacaz inanıyorum.

Yorum

• Başkanımızın iyi niyetli olduğuna inanıyorum ancak -bazılarına bizzat şahit olduğum- yalan söyleme huyu var. Güven kaybetmek istemiyorsa bu hususa daha fazla dikkat etmeli.
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• cevat kol nasil bir adamdir sacma sapan seyler soyleyerek facede yonetimi ve baskani karalamaya calisiyor. neden formalar gecikmis mal herif gecen yonetim forma secimini yapmamis onlar geciktirmisler, iho bu kulupten ayrilirken kendine 500 bin tl cek yazip gidiyo adamsan onu da elestir bu kadar yavsak adamlar nasil olabiliyor aklim almiyor

Yorum

• Tekrar edelim.

Ligin en kötü (Bana göre Alanya,Antep,Kasımpaşa ve Adana) takımlarından 3 tanesiyle oynadık 1 tanesini öyle ya da böyle yendik ikisine mağlup olduk elde kaldı Adana birazda Antalya.
              Bu takımlar dışında bu oyuncu kadrosu ve bu performansla yeneriz diyebileceğimiz takım hemen hemen yok gibi.
              Geçen senede istikrar adına Hami gibi teknik bilgiden yoksun adamla tarihimizin en rezil dönemini yaşadık 6-7'ler havada uçuşuyordu 25.hafta kritik Mersin galibiyetiyle ligde kalmayı garantiledik, yenilseydik her maç istisnasız tekme yediğimiz tff bir tekme daha atıp bizi küme düşürecekti.

Bugün alınan her mağlubiyetten ders çıkarma niteliğine haiz büyük takım görüntüsü vermiyoruz maç içinde büyük kopmalar,büyük motivasyon eksikliği her yenilen gol sonrası baş gösteriyor kısacası iyiye dönük en ufak işaret yok!

Önümüzdeki Konya maçı bu sezon ki en kritik maçımız.Yenilirsek (Allah muhafaza fakat yenilgi bekliyorum) yönetimsel yapılan güzel işler gözardı edilecek yerini karanlık günlere çevirecektir.
              Taraftar olarak yapmamız gereken tek şey Konya maçında stadı doldurmak maçın son saniyesine kadar rezalet top oynasakta destek vermektir.Şu ortamda 1 puan bile bulunmaz hint kumaşıdır.

Yorum

• Taraftar takimi elestirebilir, yonetimi elestirebilir.bunu engellemeye calismak anlamsiz. Herkes konusacak. Ama mac sirasinda oncesinde statta takima yarari olacak tavir bellidir.ilk yenilen golde su koyvermek olmaz. Boyle buyuk takim taraftari olunmaz.iyi takim istiyorsak ona gore davranacagiz.yani mac sirasindaki davranislara standart getirmek lazim. Sonucu etkileyebilir. ondan cok rakiplere karsi kotu goruntu veriyoruz. Rakip takimlar rahatliyor.ilk golu atalim gerisini taraftar halleder diyorlar.

Taraftar 4 macta 3 maglubiyet almis takimi yonetimi tabi ki elestirecek ama takim bizim henuz sezonun basindayken taraftar bircok seyi degistirebilir kivilcim yakabilir. mac sonrasinda yine elestiriler yapilsin.ama o yorumcularin yatacak yeri yok. Surekli yalan yanlis yorumlar yapiyorlar. İstanbul basinin
                trabzonspor yorumu yapmasi zararli cunku takip etmiyorlar takimi. Kendi gundemimizi olusturmamiz lazim . Yerel basindan da hayir yok. Herkes isin basindaki adamdan intikam alir gibi yaziyor. Bunlardan kurtulalim biran once.

Yorum

• Ben futbolcu kalitesi olarak Zeki ve Mustafa'nın kadroda tutulmasını sorun olarak görmüyorum,yani bizim hiç bir zaman mükemmel bir sağ bekimiz yoktu,Zeki de normal lig maçlarında takımın kazanacağı kadar performans gösterebilir ancak psikolojik olarak bu iki adamın gönderilmemesi taraftar psikolojisini yönetmede yönetimin en büyük sorunu olabilir.
                  Amatör ruh,profosyonel düşünce
                  İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Her firsatta hakli olarak iho yonetimine sallayan enkaz edebiyati yapan usta yonetiminin neden iho yonetimini oldu bitti ile ibraz ettigide hala acikliga kavusmadi neden itiraz edilmedi ibraya..etmediysen kusura bakma sende suclusun simdi elestirmeyede hakkin yok..nasil bir oyun dondu hangi konuda anlasilarak iho yonetimi ibraz edilir hala anlamis degilim..istedigin kadar salla dur iho yonetime baskan samimi degilsin bu konuda..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• yahu 24 kişilik oyuncu kadrosunun sadece 7 tanesi yeni oyuncu ve bir tanesi hic oynamadı.

Bunun neresi yeniden yapılanma?
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Alanya maçı aslında alabileceğimiz bir maçken saçma bir şekilde yenildik. Bundan sonra önümüzdeki 3 haftada minimum 4 puan alamazsak ligde ilk 10 da yer almakla almamak arasında gider geliriz.

Yönetim ''akıllılık'' yaparak puan ve sıralama olarak beklentiyi az tuttu ama yeniden yapılanma ve nokta transferler konusunda farkında olmadan beklentiyi hep yükseltti.

Ancak önümüzdeki tablo yeni transferlerin öyle çok da nokta atışı transferler olmadığını ve o meşhur scout ekibinin başarılarını ortaya koyamadığı bir tablo oldu . Buda bizim sabır gücümüzü zorluyor. Çünkü sabır edecek kaliteli futbolcu trasnferi olmayışı gelecek adına kaygı oluşturuyor.

Onazi,Durica ve birazda Bero dışında elimizde kocaman bir transfer boşluğu var. En azından Onur, Durica, Onazi, Bero, Ndoye, Ekici, Muhammed ve birazda Yusuf'lu bir kadronun doğru taktiklerle bu ligde ilk 7 ye girebilmesi gerekir. Ancak şuan bu beklentiye bile giremeden defans ve orta sahamızın acizliğini hücumda ise beceriksizliklerimizi izliyoruz. Ersun hoca o bizim bildiğimiz teknik ve taktik anlayışını sahaya yansıtabilmek için öncelikle defans ve orta sahaya bir çeki düzen vermesi gerekir. Yoksa her maç 1 atar 3 yeriz ve 10. hafta sonunda 6-7 puanlarla ligin sonuna demir atarız.
                        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Muharrem Usta hikaye anlatma takımı kümeye götürüyorsunuz

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu 24 kişilik oyuncu kadrosunun sadece 7 tanesi yeni oyuncu ve bir tanesi hic oynamadı.

Bunun neresi yeniden yapılanma?
                            Ersun Yanal'ın kadrosu genelde 12-14 kişiliktir.

Bu durumda takımın yarısı yenilenmiş oluyor.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her firsatta hakli olarak iho yonetimine sallayan enkaz edebiyati yapan usta yonetiminin neden iho yonetimini oldu bitti ile ibraz ettigide hala acikliga kavusmadi neden itiraz edilmedi ibraya..etmediysen kusura bakma sende suclusun simdi elestirmeyede hakkin yok..nasil bir oyun dondu hangi konuda anlasilarak iho yonetimi ibraz edilir hala anlamis degilim..istedigin kadar salla dur iho yonetime baskan samimi degilsin bu konuda..
                              Önceki yönetimi ibra eden yönetimin sonradan önceki yönetime sallamaya hakkı yok bence de.

Meşhur 3 zarf hikayesine döndük yine.

Görünen o ki, ilk zarfı açtık...

Yorum

• Bu ibra meselesini 50 kere yazdık 51 olsun.
                                A.Metin Genç denen şahsiyet kaldırılan ellere bile bakmadan tamam ibra edildi dedi. Kimse gıkını çıkaramadı.

Ne Hekimoğlu ne de Usta...
                                Biz ortalığı yıktık neredeyse ama kar etmedi
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X