Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nedense baskana güvenemiyorum. özellikle sike konusunda cok pasif kaliyor. sikeciler orda burda sesini duyuruyor biz ise kulüp olarak hic bir ses getirecek olay yapmiyoruz
    Yanlis dusunuyosun bu konuda.
    Iho hep basarizligini sike ile ortbas etmeye calisti. 2010 sezonundan beri sikeyi on plana getirmek takimimizi daha da geriye goturdu.
    Sike mucadelesi yapilmalidir ama serseri gibi ona buna hakaret ederek degil. Avukatlarla hukuk yoluyla yapilsin.

Yorum

• Sadi Karakaş neler yazmış öyle. Ben böyle hainlik gormedim.

Yorum

• Muharrem Usta

Trabzonspor başkanı hakkında yalan haberler yapan siteler ve bunları paylaşan facebook,twitter vs. gibi sayfaların Trabzonsporlu olmadığını ve Trabzonspor düşmanı olduğunu bilmek lazım. Bu sitelerin ve sayfaların isimlerini bir yerlere not etmek de fayda var.
        En son Erdem Kural tarafından düzenlendi; 24.04.2016, 17:44.
        İnsan ağaca benzer. Ne kadar yükseğe ve aydınlığa çıkmak isterse, o kadar kök salar yere, aşağılara, karanlığa, derinlere kötülüğe.

Friedrich Nietzsche

Yorum

• Bu berbat yıl da adam gibi hoca getirmeyerek katkı yaptın, tebrikler başkan

Yorum

• Acı senesi dedin ama öldürdün başkan. Bu rezilliği affetirmek için çok çalışman lazım.

Yorum

• Başkanım hemen bu gece başkanlığı bırakın, Trabzonspor Trabzon'dan yönetilirciler başa gelsinler,tamamen öz evlatlardan oluşmuş muhteşem bir takım kursunlar,nemalanmayı bekleyen ne kadar güruh varsa hepsi mamalarını bir güzel alsinlar.Bırakın herkes mutlu olsun.Ne işiniz var sizin orada bırakın başkanım bırakın ki herkes mutlu olsun.

Yorum

• yıl bitmeden 3. hoca gelir, zaten ihoda da aynı konu vardı. bekle dedim, bu yılı tekelioğluyla bitir dedim, dinletemedim.

Yorum

• o taraftar topluluklarını stattan uzaklaştırmak en büyük hizmetin olur başkan. iş bul reislerine, dağılırlar zaten.

Yorum

• Yazik oluyor sana ve senin gibi TS'ye hizmet etmek isteyen bir baskana.
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sayın başkan noldu

bitnel bıraktı mı?

arkasındaki güçler yıkıldı mı?

bize yada anadolu takımına haksızlık yapılmadı mı?

o kadar konuştun ettin de noldu??

hacıosmanoğlundan farkını göremedik sayın başkan. Varsa göster de samimiyetine inanalım.ü

Yorum

• Hamiciğinle mutluluklar başkan. Hami inadın yüzündne seneye Akyazı işi de yalan oldu.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yarım sezon Başakşehir ya da Kasımpaşa'da oynayalım.

Yorum

• Takımı kümede tutan Esteban'ın bugün niye oynamadığının cevabı ortada.Gereğini yap başkan.Gruplaşmaları,çeteleri sil klüpten yoksa giden sen olacaksın.

Yorum

• Şu zamana kadar büyük çuvalladı. Bir ara ayrıntılı yazıcam.

Yorum

• Seneye maclari istanbulda oynat. Trabzondaki bazi gerzeklere fazla bu kulup. Ve tayyibe cik deki 2011den beri dograniyoruz.ama gelecek sezon kulubun 50. Yili bu yuzden sampiyon biziz, Ya da trabzonsporu kapatiriz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X