Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çıkan tartışmaya bak Necati de vardı şu da valla şaka gibi
    adamcı olmak istemıyorum .vizyon lafını sakız gibi çiğneyip değersizlestirmek istemıyorum ama bu muharrem usta bu adamlardan o kadar ileriki o kadar ileri ki aradakı farkı ölçebilecek herhangi bir matematiksel fonksiyon yok
    61

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her konuşmacının ortak sıkıntısı, "BİZE DANIŞIN".
      Abi "Trabzon'da herkes futbolu bilir" gibi saçma bir söz buradan çıkıyor işte. Aslında kimsenin bildiği yok. Ama herkes biliyormuş gibi davranıyor. Bir de kendisine danışılmasını istiyor.

Yorum

• Ulan şehirde daha doğru dürüst forma, kombine satamıyoruz adam taş satıp iki dakkada 10 trilyon kazandı.

Yorum

• Trabzonlu 30 yıl önceki futbolu biliyordu,kongrenin gençleşmesi lazım günümüze ayak uydurabilmek için
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi "Trabzon'da herkes futbolu bilir" gibi saçma bir söz buradan çıkıyor işte. Aslında kimsenin bildiği yok. Ama herkes biliyormuş gibi davranıyor. Bir de kendisine danışılmasını istiyor.
            Aynen kardeşim.En acısıda bu ya bilmeden herşeyi biliyoruz sanmaları.
            Danışılmasını isterler ama sorumluluğuda tamamen yönetime atarlar bunlar.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• ne demiş einstien çok merak ettim, yayın gitti o ara.

Yorum

• Biraz izledim de..çok üzüldüm..konuşulanlar,anlatılanlar ne kadar da dünya gerçeklerinden uzak şeyler..Dünyada futbol ekonomisinin,futbol endüstrisinin ve oyununun nerelere evrildiğine bakınca,bizim kendini kulüp sahibi gibi görenlerinin konuşmalarını izlemek insanın içini acıtıyor.Malesef bizim memleket dünyadan bihaber,ciddi ciddi kopukluk var.Evet trabzobsporun en büyük problemi üzülerek söylüyorum trabzon gibi gözüküyor.Klüp atılım ve revizyon ve yenilenme,sanayi devrimi gibi bir devrim istiyor bas bas bağırıyor dibe vurmuş ama birileri aşağıya çekiyor.Trabzonspor trabzondan yönetilir gibi şeyleri duyunca sinir oluyorum..Çoookk yolumuz var çookk..Biz akıllı adamları harcarsak yönetim bunların eline kalır o zamanda bu iş biter..HEKİMOĞLU,BALİ gibi adamlar da gözümde bir hiçtir artık.
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne demiş einstien çok merak ettim, yayın gitti o ara.
                  einstien demişki "çoşku akıldan öndedir" demiş adam yani

Yorum

• ne dediler arkadaşlar?
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne dediler arkadaşlar?
                      riv riv riv
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• bu forum şu divandan çok daha akıllı

Yorum

• Divandaki diksyon ve konuşma seviyesi aynen şu şekilde Muharrem usta ve Diğerleri.

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            einstien demişki "çoşku akıldan öndedir" demiş adam yani
                            adam einstein çıktı rıza baba.

aforizmalı konuşmaları da hiç sevmem. adam iki cümleden birinde alıntı yapıyor. ben biliyorum diyor yani.

Yorum

• Özenle seçmişler sanki konuşanları
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Fiko nun Bjk kongresi Vs bizim kongre... Dramdır dram, onların kongrelerini de takip ediyorum, bizimkini de... İnanılmaz kalite farkı var...

Şimdiki elemanda Ts başkan yardımcısı gazetecilerden özür dilesin dedi gitti...
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X