İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer konuşmacının ortak sıkıntısı, "BİZE DANIŞIN".
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi "Trabzon'da herkes futbolu bilir" gibi saçma bir söz buradan çıkıyor işte. Aslında kimsenin bildiği yok. Ama herkes biliyormuş gibi davranıyor. Bir de kendisine danışılmasını istiyor.
Danışılmasını isterler ama sorumluluğuda tamamen yönetime atarlar bunlar.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Biraz izledim de..çok üzüldüm..konuşulanlar,anlatılanlar ne kadar da dünya gerçeklerinden uzak şeyler..Dünyada futbol ekonomisinin,futbol endüstrisinin ve oyununun nerelere evrildiğine bakınca,bizim kendini kulüp sahibi gibi görenlerinin konuşmalarını izlemek insanın içini acıtıyor.Malesef bizim memleket dünyadan bihaber,ciddi ciddi kopukluk var.Evet trabzobsporun en büyük problemi üzülerek söylüyorum trabzon gibi gözüküyor.Klüp atılım ve revizyon ve yenilenme,sanayi devrimi gibi bir devrim istiyor bas bas bağırıyor dibe vurmuş ama birileri aşağıya çekiyor.Trabzonspor trabzondan yönetilir gibi şeyleri duyunca sinir oluyorum..Çoookk yolumuz var çookk..Biz akıllı adamları harcarsak yönetim bunların eline kalır o zamanda bu iş biter..HEKİMOĞLU,BALİ gibi adamlar da gözümde bir hiçtir artık.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demiş einstien çok merak ettim, yayın gitti o ara.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dediler arkadaşlar?You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeinstien demişki "çoşku akıldan öndedir" demiş adam yani
aforizmalı konuşmaları da hiç sevmem. adam iki cümleden birinde alıntı yapıyor. ben biliyorum diyor yani.
Yorum
-
Fiko nun Bjk kongresi Vs bizim kongre... Dramdır dram, onların kongrelerini de takip ediyorum, bizimkini de... İnanılmaz kalite farkı var...
Şimdiki elemanda Ts başkan yardımcısı gazetecilerden özür dilesin dedi gitti..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum