Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunlar gazetecilik mesleğinin ölmesinden kaynaklanıyor.

Artık insanlar bilgilere internet vasıtasıyla kolay ve daha geniş çaplı erişebiliyor. Gazeteciler haber yapsa ne olur yapmasa ne olur.

Bunlarda bakıyorlar bizim işimiz bitti başlıyorlar dedikodu fitne fesat yapmaya. Zaten çoğu bir zümreye kalemşörlük yapmakta. Dürüst gazeteci diye bir kavram kalmadı artık.

Gazeteler bile satmıyor artık, bir kısmı sadece internetten yayın yapıyor, gelecekte çoğu internete dönecek.

Eee nolcak bu kadar gazeteci?

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki Ali Kemal Bey neden üzerine almış o söylemleri, madem dürüst (ki siz öyle diyorsanız öyledir) sussun konuşmasın, ona ne? Hastasını taciz eden doktorlar şerefsizdir dediğimde doktorluk mesleğini mi aşağılamış olurum, yoksa o doktorları mı?

Benim anladığım şudur, küçük olsun benim olsuncu Trabzonlular, kulüpte uçan kuşu dahi kıskanıyor ve dışarıdan birine asla tahammül edemiyor. Adamların aklından sadece Trabzonsporu yemek geçtiğinden, dışarıdan geleni de aynı zannedip, pastadan alamayacakları pay için cıyaklıyorlar. Onlarda vermek yok, yalnızca almak var. Kendilerine pay yoksa destek de yok.
      Hastasını taciz eden doktor diyerek zaten genel bir ifade kullanmamış olurdun. Bir kısım doktor hedefinde olur. Nevzat aydının msjı genele yakın bir hedef taşıyor.

Zaten Burdaki mesele sadece dün akşam ki tweet değil . nevzat aydının genel duruşu ve yaklaşımında görülen bir sorun var belli ki. zaten ilk değil bu yaptığı da . daha önce de süleyman restoran üzerinden bir msj yollamıştı.
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• amma uzattınız yav .
        çocuktan farkınız yok yeminle .
        gören de oyuncaklarını ellerinden almışız da vermiyoruz sanır .
        kafamızı kaşıyacak vakit yokken ,
        aha işte böyle sabilerle uğraşıyoruz.

nevzat.ın yazdığından üzerine alınanlar...
        aloooo....
        size söylüyorum .

varsa bi karın ağrınız .
        gidersiniz şikayetçi olursunuz .
        kör kütük de olsa hukuk denilen bi şey var .
        git derdini , dermanını orada ara .
        gelip sosyal medyada afra tafra yapma .
        kendi gazete sayfanı da kirli emellerine alet etme .

hayır kime , ne mesaj veriyorsunuz .
        salak mı zannettiniz bizi .
        kitleleri galeyana getireceksiniz aklı sıra .
        bu coğrafya 7 yemiş , gıkını çıkarmamış .
        sana kapak yaptılar diye millet gemileri mi yakacak .
        hadi oradan be .

2 sene bi sesinizi kesin de oturun oturduğunuz yere .
        bi susun da sessizlik olsun .
        bi susun da adam sansınlar .
        ya susun zamanı gelince konuşun .
        ya da bundan sonra daha büyük logar kapaklarına hazır olun .

tabiri caizse

reklam kokan hareketler bunlar mayk ........

Yorum

• Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın’ın bazı gazetecilerle ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımlar gazeteciler tarafından büyük tepki alırken sosyal medyada da günün konusu oldu. Konuyla ilgili çok sayıda tepki açıklaması gelirken Nevzat Aydın taraftarın paylaşıma inanılmaz destek verdiğini, çok olumlu tepkiler aldığını ifade etti. Trabzon’u büyütmek için gece gündüz çalışırken, birilerinin oturduğu yerden haksız yere yaptığı ağır eleştiriler nedeniyle böyle bir tepkide bulunduğunu ifade eden Aydın, ’Her gün köşe yazılarında aşağılayıcı yorumlar, aileme, sülaleme varan hakaretler edildi. Sesimi çıkarmadım. Ben ekmeğini taştan çıkaran emekçi gazetecileri tenzih ediyorum. Ama bir insanı eleştirecekseniz işiyle eleştirin. Belden aşağı olmaz bu işler. Trabzonspor’dan menfaatlenen, rantçı kesime, çıkarcı kesime, nemalanan kişilere bu sözü söyledim. Çünkü ben çok şeylere şahit oldum Sadri Bey döneminde de oldu bu işler. İsim vermeyeceğim ve açıkça da söyleyip kimseyi rencide etmek istemiyorum. Küçük olsun bizim olsun mantığı ile insanları ağır hakaretlerde bulunarak birilerine hoş görünme veya dikkat çekme çabaları bunlar. Bakınız gazetecilik kutsal bir meslektir. Ama bir yazar kalkıp size küfür edemez, hakaret edemez, ailenizle, soyunuzla ilgili aşağılayıcı ifadeler kullanamaz. Yöneticiliğimi eleştir, takım ile ilgili açıklamaları eleştir amenna. Sesimi çıkarmam. Benim sözüm hakkı olmadan gazetecilik etik kurallarını alt üst edenleredir. Aksi taktirde Türkiye’nin en güçlü yerel basınına sahip Trabzon’daki dürüst, gazetecilik etik kuralları çerçevesinde emek veren gazetecilerimiz lütfen üzerine alınmasın. Üzerine alınanlar ortada. Özür dilememi istiyorlar, neden özür dileyim. Benden özür dilediler mi? O kadar hakaret ettiler sesimizi çıkarmadık. Şimdi bir paylaşım yaptım, herkes ayağa kalktı. Bana o kadar hakaretler edilirken neden kimse sesini çıkarmadı. Bu saygın mesleği ayaklar altına alanlar için söylediklerimin arkasındayım, işini dürüstçe yapanlara ise lafım olmadığını tekrar ediyorum. Gayem gerçekten o rantçı, menfaatçi, gazetecilikten nasibi olmayan gazeteci müsveddelerineydi." diye konuştu.

61saat.com

Yorum

• nevzat aydın'ın söylemi geç kalınmış bir söylem bunu çok daha önce söylemeliydi o veya başka biri sonuça o söz söylendi ve yüzde 2387562837425683 doğru bir söz.

hiç unutmam vahid ilk geldiği dönemde şunu demişti burda ki yerel medya paris'ten güçlü diye nasıl güçlü olmasın Trabzonspor'dan o kadar para yediler ki doymadılar büyüdüler şimdi o para ellerinden gidecek korkusu var içleri gidiyor beter olsunlar her küfürü her sözü hakediyorlar.

illa ki işini iyi yapan dürüst gazetecilerde var onlara bir lafım yok ama azınlıklar mesela aklıma gelen nurgul günaydın var son dönem takip ettiğim ama çoğunluk nevzat aydın'ın söylemine uyan tipler.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              buna ne yazayım şaşırdım doğrusu. Neyi yazmak istedigimi anladınızsa sorun yok. Sonunda 10 nokta olsa size ne zararı var merak ettim doğrusu. Hariçten gazel okumaya gelince 1 harf eksik yazdım tamam asin beni. Bak asını asin yazdım bunun için bir daha asinn. ...... cepten yazdığım için üstüne birde zincire vurun...... ahan gene 5-6 nokta koyduk iyimi. ...
              mi ayrı ve 5-6 nokta koymayınız. Yanlış bu. Daha nasıl ifade edilir? YANLIŞ.

Neyse. Yazım kurallarına önem vermek gerekiyor bence. Uyarmak istedim. Dikkat edip etmemek size kalmış. Başka bir amacım yoktur.
              En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 18:27.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bazen buradaki ürik asit yarıştırmalarını anlayamıyorum.

Yorum

• Nur topu gibi yeni bi gundemimiz oldu..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kimse kusura bakmasın ama ben bizim yerel medyanın ciddi bir kısmını (Nevzat Bey'in de laf çaktığı bu kısım zaten) gazeteci olarak bile değerlendirmem. Ne haberleri haber, ne yazıları yazı. Bizim köy kahvesinde tüm gün okey oynayan adamlar bile daha aklı başında insanlar daha aklı başında yorumlar yapıyorlar. Yerel medyamızın ne kendilerine, ne de Trabzonspor'a hiçbir faydası yok. Şu bmn on kat daha anlamlı yerel medyadan.

Ayrıca Nevzat Aydın'ın söylediği çok doğru, Trabzonspor küme düşse veya kapansa acaba ne iş yapacaklar ?
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın’ın bazı gazetecilerle ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımlar gazeteciler tarafından büyük tepki alırken sosyal medyada da günün konusu oldu. Konuyla ilgili çok sayıda tepki açıklaması gelirken Nevzat Aydın taraftarın paylaşıma inanılmaz destek verdiğini, çok olumlu tepkiler aldığını ifade etti. Trabzon’u büyütmek için gece gündüz çalışırken, birilerinin oturduğu yerden haksız yere yaptığı ağır eleştiriler nedeniyle böyle bir tepkide bulunduğunu ifade eden Aydın, ’Her gün köşe yazılarında aşağılayıcı yorumlar, aileme, sülaleme varan hakaretler edildi. Sesimi çıkarmadım. Ben ekmeğini taştan çıkaran emekçi gazetecileri tenzih ediyorum. Ama bir insanı eleştirecekseniz işiyle eleştirin. Belden aşağı olmaz bu işler. Trabzonspor’dan menfaatlenen, rantçı kesime, çıkarcı kesime, nemalanan kişilere bu sözü söyledim. Çünkü ben çok şeylere şahit oldum Sadri Bey döneminde de oldu bu işler. İsim vermeyeceğim ve açıkça da söyleyip kimseyi rencide etmek istemiyorum. Küçük olsun bizim olsun mantığı ile insanları ağır hakaretlerde bulunarak birilerine hoş görünme veya dikkat çekme çabaları bunlar. Bakınız gazetecilik kutsal bir meslektir. Ama bir yazar kalkıp size küfür edemez, hakaret edemez, ailenizle, soyunuzla ilgili aşağılayıcı ifadeler kullanamaz. Yöneticiliğimi eleştir, takım ile ilgili açıklamaları eleştir amenna. Sesimi çıkarmam. Benim sözüm hakkı olmadan gazetecilik etik kurallarını alt üst edenleredir. Aksi taktirde Türkiye’nin en güçlü yerel basınına sahip Trabzon’daki dürüst, gazetecilik etik kuralları çerçevesinde emek veren gazetecilerimiz lütfen üzerine alınmasın. Üzerine alınanlar ortada. Özür dilememi istiyorlar, neden özür dileyim. Benden özür dilediler mi? O kadar hakaret ettiler sesimizi çıkarmadık. Şimdi bir paylaşım yaptım, herkes ayağa kalktı. Bana o kadar hakaretler edilirken neden kimse sesini çıkarmadı. Bu saygın mesleği ayaklar altına alanlar için söylediklerimin arkasındayım, işini dürüstçe yapanlara ise lafım olmadığını tekrar ediyorum. Gayem gerçekten o rantçı, menfaatçi, gazetecilikten nasibi olmayan gazeteci müsveddelerineydi." diye konuştu.

61saat.com
                      Ne güzel anlatmış adam, daha ne desin, adam diyor ki; ''Gayem gerçekten o rantçı, menfaatçı, gazetecilıikten
                      nasibi olmayan gazeteci müsvettelerineydi''.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        amma uzattınız yav .
                        çocuktan farkınız yok yeminle .
                        gören de oyuncaklarını ellerinden almışız da vermiyoruz sanır .
                        kafamızı kaşıyacak vakit yokken ,
                        aha işte böyle sabilerle uğraşıyoruz.

nevzat.ın yazdığından üzerine alınanlar...
                        aloooo....
                        size söylüyorum .

varsa bi karın ağrınız .
                        gidersiniz şikayetçi olursunuz .
                        kör kütük de olsa hukuk denilen bi şey var .
                        git derdini , dermanını orada ara .
                        gelip sosyal medyada afra tafra yapma .
                        kendi gazete sayfanı da kirli emellerine alet etme .

hayır kime , ne mesaj veriyorsunuz .
                        salak mı zannettiniz bizi .
                        kitleleri galeyana getireceksiniz aklı sıra .
                        bu coğrafya 7 yemiş , gıkını çıkarmamış .
                        sana kapak yaptılar diye millet gemileri mi yakacak .
                        hadi oradan be .

2 sene bi sesinizi kesin de oturun oturduğunuz yere .
                        bi susun da sessizlik olsun .
                        bi susun da adam sansınlar .
                        ya susun zamanı gelince konuşun .
                        ya da bundan sonra daha büyük logar kapaklarına hazır olun .

tabiri caizse

reklam kokan hareketler bunlar mayk ........
                        Vallahi neler olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum.
                        Bir şeyi anladım o da sizin çok doğru şeyler söylediğinizdir.
                        Şimdi sessizlik zamanı.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Helal olsun be. Ekmek parası peşinde koşan adam budur işte. Herkes böyle olsa keşke.

Yorum

• Bunlar gazeteci olsa atılan twiti anlayacak kapasiteye sahip olurlardı. Adamın yazdığından 'tüm gazetecileri hedef almış, gazeteciliği ayaklar altına almış' diye yaygara çıkaranın bir, Türkçesi zayıftır; iki, anlayışı kıttır. E böyle olunca evet, Trabzonspor olmasaydı sizin açlıktan ağzınız kokardı çünkü kahvede pişpirik oynamaktan, okeye dönmekten başka bir şey yapamazdınız.

Yorum

• Bana böyle cok iyi kadro kurulacak, bekleyin laflari yapmacik geliyo. Cünkü ilk olarak, kimin alinacagini nerden biliyosun? Ikincisi transfere ayrilan bütce belli, transfer edilecek yabanci oyuncularin bonservissiz ya da genc oyuncular olacagi belliyken ne yani oturupta her oyuncuyu mu incelemis bu arkadas? Tamam belki dogru ama öyle yalanlar duyduk ki insan inanmiyo artik hemen. Ki yönetim eli mahkum yetenekli, gelecegi olan bi kadro kurmakla. Iste kurulmadi mi sonuc ortada...

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Helal olsun be. Ekmek parası peşinde koşan adam budur işte. Herkes böyle olsa keşke.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Hayatında trabzondan başka bir ili doğru dürüst görmemiş insanlar ile dünyada en iyi girişimciler arasındaki birisini karşı karşıya getirmek herhalde cahil cesareti olsa gerek. Başımıza ne gelirse cahillerden geliyor. Hele hele bilgi dünyasında yaşanan şu süreçte cahillere hiç yer yok.

Bülent şirin gibi yazarsın olabilir. Fakat nevzat aydın gibi birisini yedirmeyiz öyle 2-3 tane çapulcuya. Öyle kolay değil bu işler. Gazeteci ise gazeteclik yapcaklar. Kalem silahşörlüğü değil. Evet trabzonspor olmasa trabzon medyası bu kadar güçlü olmaycaktı. Hatta kimse takmazdı hiçbirini. Yeni şafak hariç ulusal medyda trabzon kökenli yazar bile yok. Hepsi ufak dnyalarında sıkışıp kalmışlar halbuki. Cahillik zor zanaat.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X