Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangisi trajikomik bilemedim şimdi,
    Nasıl ki burada yazdıklarımı sadece tek bir kişiye söylüyormuşum gibi (ne alakaysa) üzerine alıp ulusa sesleniş tarzında ıkınarak cevap verme gayreti içinde olanlar mı ?
    Yoksa Başkan’ın Kulübün onca yıl halkla ilişkiler sorumlusu olup halkla ilişkiler ile ilgili tek bir çalışma yapmayan/yapamayan derecede yetkin eski kulüp çalışanını ciddiye alıp cevap vermesi mi ?

Çoğu durumlarda denklik şart.

Özellikle basitleşmemek adına.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hekimoğlu gizliden iyi çalışıyor..
      Özellikle yönetimdekiler Hakan Orhan,Kulacoglu ,Huseyin Ors ve Mehmet Ongan başta olmak üzere..
      Resmen kuduruyorlar, Usta tökezlese diye beklerden ağızları akıyor ...
      .

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Deniz Ateş Bitnel fotoğrafının izinsiz olarak kullanılıp T-Shirt olarak satılmasından dolayı kulübe tazminat davası açıyormuş. Selçuk Yöntem volume 2...
        herhalde bunu düşünemeyecek kadar salak değillerdir.... ben dikkat ettim hakem çok belli olmuyor

Yorum

• Celil Hekimoğlu'nun taraftarlarının seçimden itibaren yaptıklarını görünce O'na oy vermeyerek ne kadar doğru bir iş yaptığımızı çok daha iyi anladım.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• daha eleştirilerin dozu yükselmemişken bu kadar muhattap olmaya, her şeye cevap vermeye çalışmamaları lazım.... boşu boşuna enerjilerini harcıyor kendilerini yıpratıyorlar...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              daha eleştirilerin dozu yükselmemişken bu kadar muhattap olmaya, her şeye cevap vermeye çalışmamaları lazım.... boşu boşuna enerjilerini harcıyor kendilerini yıpratıyorlar...
              Ben tam tersini düşünüyorum. Üstte [MENTION=347]selcuk[/MENTION] abi de söyledi. Başkan bugün bunu yalanlamasa bu konu 1 hafta giderdi ve yönetime bir güvensizlik oluşurdu. Çünkü bu adamlara inananlar, en azından inanmak isteyenler var. Baştan bunun önü kesiliyor.

Eleştiri seviyesinin yükselmediğine de katılmıyorum ayrıca. 2. ay istifaya davet edildi yönetim. Daha ne kadar yükselebilir ki?
              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 10:19.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Muharrem Usta'nın yanındayım.
                Bu şehri de taraftarları da anlamaz oldum artık. Gerçekler bu kadar ortadayken bu kadar erken bu kadar şiddetli eleştiri niye ?
                3 TL verip maça gitmezsin, sabahlara kadar eleştirirsin. Yazıktır.
                Kimseye fırsat vermemek gerek! Bu sebeple sezon sonuna kadar yönetime sahip çıkmak gerek.
                Geçtiğimiz dönemde ne büyük rezilliklere tanıklık etti bu gözler!
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben tam tersini düşünüyorum. Üstte [MENTION=347]selcuk[/MENTION] abi de söyledi. Başkan bugün bunu yalanlamasa bu konu 1 hafta giderdi ve yönetime bir güvensizlik oluşurdu. Çünkü bu adamlara inananlar, en azından inanmak isteyenler var. Baştan bunun önü kesiliyor.

Eleştiri seviyesinin yükselmediğine de katılmıyorum ayrıca. 2. ay istifaya davet edildi yönetim. Daha ne kadar yükselebilir ki?
                  iyi de başkanın bir sürü profosyoneli var onlar yapsınlar yalanlama işlerini , eleştiri seviyesi konusunda bunlar daha iyi günler...neler göreceğiz neler , bunu üzülerek söylüyorum...

Yorum

• Nasıl bir kaosun içine düştün be Başkan?

Allah (cc) yardımcın olsun.. İşin zor..

Yorum

• doğrusunu, yanlışını belirtip başkanın yanında olmalıyız ben ümitliyim 2 sezon içersinde toparlanacağız ve yepyeni bir oluşum içine gireceğiz. Mevcut başkan kadar ondan sonra o bayrağı devralacaklarda önemli artık geriye gitmeye tahammülümüz yok hep ileriyi düşünmeli yeter geride kaldığımız bu kadar
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Yeni Başkanı Muharrem Usta!

İbrahim Hacıosmanoğlu zamanında yaşanan o kadar rezillik ve kötü yönetilmeye rağmen ses çıkarmayan insanlar bugün bu kadar gürültüyü neden çıkarıyor.?
                        Seçim döneminde dikkatimi çeken şey Celil Hekimoğlu'nun Istanbul medyasına yaptığı ziyaretler ve forma verip,adeta kendini beğendirme çabaları olmuştu.Bu genel yayın yönetmenlerinin çoğu şike sürecinde ve halen açıkca Şikeci çetelerin yanında yer almışlardı.
                        Bu söylediğim belki bazılarına sert gelecek ama Türk Futbolunun başındaki çetenin Trabzon içinde çok sayıda elemanı ve bağlantısı var.
                        İyi ve planlı yönetilen bir Trabzonspor ve birlik olmuş bir Trabzon istemiyorlar.
                        Bu potansiyelden ciddi rahatsızlık duyuyorlar çünkü %50 seviyesinde doğruları yapan bu şehir onların bütün plan programını alt üst ediyor.
                        Bu tür yol göstermeyen ve Trabzonspor'un sorunlarına çözüm sunmayın haber-eleştirilere hep bu açıdan yaklaştım.
                        Yanlış olduğunu düşünmüyorum,futbola çöreklenen bu çetenin içerdeki adamlarını iş yapamaz hale getirmek bir numaralı işi olmalı yönetimin.Bu sayede sorunların büyük kısmı çözülmüş olacaktır.
                        Taraftarın da bu tiplere iş yapacak alan bırakmaması gerekiyor.
                        En son bordox tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 10:59.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Eleştiri gerçekleştirilen eylemler ya da sarfedilen sözlere yönelik olur.Şu ana kadar yapılanlar eleştiri değil iftiradır.(iddiaları ile ilgili belge ya da ispata yarar birşey sunulmadığı için iftira diyorum)
                          Genel bir kural vardır,herkes iddiasını ispatlamakla mükelleftir.Altuğ atalay bunu iddia etti ise ispatlamak zorundadır.İspatlamıyor ise müfteridir.Başkanın ya da kulübün olmayan birşeyi ispatlamak gibi bir mecburiyeti ya da imkanı yoktur.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben tam tersini düşünüyorum. Üstte @selcuk abi de söyledi. Başkan bugün bunu yalanlamasa bu konu 1 hafta giderdi ve yönetime bir güvensizlik oluşurdu. Çünkü bu adamlara inananlar, en azından inanmak isteyenler var. Baştan bunun önü kesiliyor.

Örnek:Muharrem Usta kulübü düşürdüğü bu durumdan dolayı kimsenin elini kana bulamadan intihar etmelidir.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• "Ulaş Özdemir kulüp çalışanlarına karşı köstebek operasyonu başlattı" haberinin bile köstebek aracılığıyla dışarı sızması nasıl bir ironidir...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor başarısız olsun Muharrem Usta başarısız olsun diye dua eden Trabzonsporlular var....

Evet yanlış duymadınız Trabzonsporlular var....

Onlar çıkarları uğruna her şeyi yapabilecek karaktersizliğe sahip insanlar.

"Trabzonspor başarılı olacaksa, benim elimle başarılı olacak!" mantığı ile hareket eden bu güruh Aziz Yıldırım'dan bile daha büyük bir tehlikedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X