İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Başkanın gözle görülebilen iki yanlışı;
1-Lucescu vaadi sebebiyle ''esas t.d.'' görevlendir-e-meyişi,
2-twitterde;hırsıza,uğursuza laf yetiştirme telaşı.
Özellikle İHO gibi ;hem şehri,hem kulübü,hem erkekliği dosta-düşmana rezil eden yanlışın karesi,küpü sonsuz üssü bir başkandan sonra,
bu yanlışları sebebiyle gömeceksek,Trabzonu da,Trabzonspor'u da gömebiliriz...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Bey konuşurken onu dinleyen iki tane bakan vardı.
Bakanları seversin sevmezsin,Muharrem Beyi seversin sevmezsin. Bunlardan ayrı olarak bu saygınlığa saygı duyman lazım. Senin yöneticilerin o kadar yalakalık yaptıkları adamdan randevu talep edip, reddedilmiş insanlardı.
Güce tapmayalım. Amenna. Ama gücünü Trabzonspor için kullananlara da en azından saygı duyalım.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHamiş
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuharrem başkan seneye gider gibi. çünkü bu camia için fazla efendi duruyor . bizim taraftara "çekerim emaneti öperim adaleti" tarzı adam lazım.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu grubun hepsi Usta'yı daha ikinci ayında utanmadan istifaya çağırdı. Bunun temel sebebi de yönetimlerinden ziyade tamamen siyasi görüşlerinden dolayı. Ama bu grubun da seçime birkaç hafta kala Hekimoğlu'na katıldıklarını unutmamak lazım. Yani Celil Bey'in 1 yıl boyunca çalıştığı çekirdek kadrosunda zaten bu isimler yoktu. Hekimoğlu muhalefete şimdiden başlarsa kaybedeceğini biliyor. O yüzden asla böyle bir işe girişeceğini zannetmiyorum. Şu bir gerçek ki taraftar için itibarlı ve vizyoner bir yönetim asla başarı ölçüsü olmaz. Usta da sportif başarıyı sağlayamadığı takdirde yeniden seçilemez...
Hekimoğlunun antipatik gelmesinin sebeblerinden biri en azından kendi adıma konuşuyorum..Yönetimidir.Tamamen oy toplamaya yönelik karışık bir ekip kurdu..Kulaçoğluna çok saygı duymama rağmen o da beni hayal kırıklığına uğrattı ve linç etmek için uğraşıyorlar.Oysa bu zor durumda herkesin kulube destek olması gerek..Hekimoğlunun samimiyetine inanmak istiyorum..Belki ileri ki yıllar da o da görev alacak ama önce kendi çalışabileceği bir ekibini kurması lazım.
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen kuduruyorlar, Usta tökezlese diye beklerden ağızları akıyor ...
Ortada bir tane Trabzonspor var başka yok,ama eğer ben yoksam Trabzonsporda başarısız olsun diye uğraşan bir zihniyet var..Yani meseleleri Trabzonspor değil,kendileri.Arkalarına da yerel medyayı aldıkları zaman zaten karalamak için tüm ortam musait oluyor.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak şerafettin kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım 23 haftada 27 puan toplamış başkan twiterda laf dalaşında gazeteci denilen adamın ne yaptığı belli değil bu klüp bu şehir nelerle uğraşıyo arkadaş yemin ediyorum çıldırmamak elde değilAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu gelirse bu kadar millet ne diyecek çok merak ediyorum.
Geri vitesin bin bir çeşidini göreceğiz, ben bekliyorum.
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu gelirse bu kadar millet ne diyecek çok merak ediyorum.
Geri vitesin bin bir çeşidini göreceğiz, ben bekliyorum.
Bizim halkımız eleştirmek için tekneyle gezdiği kız arkadaşını bile bulur....
O konuda sıkıntınız olmasın.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum