Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milletin işi paralel saçmalığına bağlamasının sebebi aslında çok belli. Çünkü bir şeyi kabul edip diğerini kabul etmemek etik olmuyor. Paralel dediğiniz cemaat polisleriyse (ki bunuda kabul etmiyorum) sırayla darbeyi ve darbecileri, şike ve şikecileri, hırsızlık ve hırsızları ortaya çıkarmışlardır. Kıvırmaya gerek yok.

Loading %61..

Yorum

• Ersun varken ersunla olmaz dediniz sadi varken sadiyle olmaz dediniz simdi de hamiyle olmaz diyorsunuz.

Haminin sözleşmesine bakarsanız 6 ayligina geçici olarak geldigini görürsünüz. Hala daha hamiye ya da baskana laf edenler var.
      Hami neden atiki oynatmış, Kimi oynatsaydi?
      Aytac oynuyor aytaca laf ediyonuz okay oynuyor okay a laf ediyonuz. Sanki iniesta Xavi yedek de hoca bunlari oynatıyor.

Kadro kotu hoca kotu takim zaten puan olarak avrupaya gidemiyor, daha bu takımdan ne istiyorsunuz anlamıyorum.
      Sene sonu zaten hoca da degiscek kadro da degiscek.

Konusuyosunuz ama bosa konusuyosunuz. Bu sezon bitti artik bu sezon bu takimdan iyi futbol beklemeyin artik.
      Kumeye falan da dusmeyiz 9 puan fark var takim kume duscek kadar kotu oynamıyor.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike olaylarının olmasında ve ortaya çıkartılmasında parelelin parmağı var zaten. Yok diyen hiçbirşey bilmiyordur. Mesela zaten azizi indirmekti bunu da bilmeyen yok.ama asıl mesele fb o sene şike yapmıştır. Ve bu kanıtlanmıştır.olan bize olmuştır.Şampiyonluğumız çalınmıştır. Parelelin işin içinde olması şike olmadığı anlamına gelmez. Ama bir sporsever olarak şikeden hapis yatmaya da karşıyım. Şikenin cezası sahada verilir. Yani takıma tff olarak verilir. Bşz de tm tersi oldu. Aziz ceza yedi fbye birşey olmadı türkiye içinde.sadece bunu okumak bile azize yönelik yapıldığını ortaya koyuyor. Net sonuç şike yapmasaydı aziz. İster kumpas olsun ister olmasın. Fb o sezon şikeyle şampiyon olmuştur.sonuxunda 3 yıl men yemiştir. Türkiyede hiçkimse fbye traftarı ve lobisinden dolayı ceza verememiştir. (TÜM SİYASİLER. MEDYANIN ÇOĞU. Fbyi masum görmüştür. Çünkü güçlüler. Ve türkiyede güçlünün borusu ötüyor malesef.
        olmasında derken ? yani azizi teşvik mi etti paralel şike yap diye olması ne demek hadi çıkartılması neyse de.. çok saçma bu iş, bi yasa vardı hani paralel devletin çıkardığı onu bir gecede değiştirmişlerdi yasayı çıkartan aynı paralel kişiler o yasayı tv'lerden destekleyen şikebahçe vardı yani paralel fb sonra meclis yasayı çıkarttı paralel meclis.. polis ilk defa bir şike olayının üstüne gitmiş ki cas bile en kapsamlı şike dosyası demiş ve şike olayında söze başlarken ama paralel var diye başlamak asıl hiç bir şey bilmemektir işi sulandırmaktır, aklamaya çalışmaktır başka hiç bir halt değildir.. yedikleri içtikleri aynı gitmeyenlerin kavgasına harcandı bu dava paralel miş dikey miş açılı üçgen miş geçsin herkes bunları.. azizi indirmeye çalışmak, son kale bla bla masallarına inanan insanların olmasına hep şaşırmışımdır çünkü hiç bir zaman neden sorusuna cevap veremezler ancak " bu başka büyüklük işte acaip bişey " kıvamında yada azizin tarla ile ilgili yaptığı savunmasında ki gibi saçmalarlar...

algılar algılar algılar insanın zihinsel hapisanesidir o yüzden bunu yönetemeyenler hep yönetilendir.

usta'nın önünde iki seçenek vardı ya sistemi yönetenlerle kavga yapmak yada onların masasına oturup söz sahibi olmak ve usta ikincisini seçti umarım istediğini aldığı zaman o masadan kalkarken kırıpta kalkar..

kavga yapsaydı daha fazlasını kaybederdik gerçeklik bu zira hiç birimiz fantastik bir filmin kahramanları değiliz ve bu gerçeklikte karşımızda bütün gücü elinde tutan tek bir grup var.. yasama,yürütme,medya v.s .. hepsi ellerinde yoksa bende isterim kavganın hasını bu kadar adaletsizliğe karşı yeter ulan deyip vurmasını ama başkan bunu yapamaz işte yapamıyor da.. her ne kadar güçlü olsalarda bunun sebeblerinden biride kendi içimizdeki düşmanlığımızdır.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun varken ersunla olmaz dediniz sadi varken sadiyle olmaz dediniz simdi de hamiyle olmaz diyorsunuz.

Haminin sözleşmesine bakarsanız 6 ayligina geçici olarak geldigini görürsünüz. Hala daha hamiye ya da baskana laf edenler var.
          Hami neden atiki oynatmış, Kimi oynatsaydi?
          Aytac oynuyor aytaca laf ediyonuz okay oynuyor okay a laf ediyonuz. Sanki iniesta Xavi yedek de hoca bunlari oynatıyor.

Kadro kotu hoca kotu takim zaten puan olarak avrupaya gidemiyor, daha bu takımdan ne istiyorsunuz anlamıyorum.
          Sene sonu zaten hoca da degiscek kadro da degiscek.

Konusuyosunuz ama bosa konusuyosunuz. Bu sezon bitti artik bu sezon bu takimdan iyi futbol beklemeyin artik.
          Kumeye falan da dusmeyiz 9 puan fark var takim kume duscek kadar kotu oynamıyor.
          +1
          www.x.com/zykmda

Yorum

• MHK aynen devam ediyor, TFF aynen devam ediyor, Trabzonspor'u katleden hakem bozuntusu dinleniyor yeni katliamlar için güç depoluyor. Peki bizim Başkan'ımız Sn. USTA maç gecesi yaptığı her tarafı boş konuşma haricinde neler yapıyor. Kocaman bir hiç... Evet BMN ailesi, topyekun destek verdiğiniz Muharrem Usta bana göre bizleri uyutuyor. Yazıklar olsun ki insanlar ona güvendi. Şikecilerle aynı kurulda Sözde Türk futbolunu yeniden inşa edecek. Kim sana o firsatı verir Sn. USTA... Bu yönetim Benim gözümde bitti... Umut besleyenlere hayırlı olsun...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Futbolcuların fedaları ve MBiae'nın Çin'e gidişi dışında rezalet yaşıyoruz.

Yorum

• devrim yapacağız ama gökselle, tüpçüyle , mecnunla yapacağız.. yersen!!!
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Trabzonspor taraftarı ''SABIR'' denen olgudan maalesef yoksun...

Yıllardır buralarda ''PLAN, PROGRAM'' diye yırtındık!

En sonunda plan ve program yapan bir yönetim geldi.

Ama taraftar eski anlayıştan kurtulamadı.

Trabzonspor taraftarı plansız, günübirlik yaşayan yönetimlere alıştı.

Şimdi böyle planlı ve düşünerek hareket eden yönetime alışamıyorlar.

Bünyelere ters geliyor!

Bir şeyi açık söylüyorum; ''Sizlerin bu sabırsızlığı pek çok olumsuzluğun sebebidir.''

Sizleri de anlıyorum.

1996, 2004, 2005 ve 2011 yılında elde edilen şampiyonluklar ama alınamayan kupalar nedeniyle huzursuzluk zirve yaptı.

Ama ilk defa ne yaptığını bilen bir yönetimimiz oldu.

Daha önce günü birlik yönetimlere gösterdiğiniz sabrın yarısını bunlara gösterin.

Adamlar 3 ayda neler yaptı, her şey ortada...

SABIR...
                  En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 29.02.2016, 22:31.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolcuların fedaları ve MBiae'nın Çin'e gidişi dışında rezalet yaşıyoruz.

siz ve sizin gibi düşünenler oldukça çok rezalet yaşarız.anlayamıyorum mayısa kaldı 3 ay ya 3 ay dişinizi sıkamıcakmısınız hatta sıkmayın bile izlemeyin maç falan yeni sezonda tertemiz bi sayfaya açacağız hiç mi sabredemiyorsunuz yazık...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MHK aynen devam ediyor, TFF aynen devam ediyor, Trabzonspor'u katleden hakem bozuntusu dinleniyor yeni katliamlar için güç depoluyor. Peki bizim Başkan'ımız Sn. USTA maç gecesi yaptığı her tarafı boş konuşma haricinde neler yapıyor. Kocaman bir hiç... Evet BMN ailesi, topyekun destek verdiğiniz Muharrem Usta bana göre bizleri uyutuyor. Yazıklar olsun ki insanlar ona güvendi. Şikecilerle aynı kurulda Sözde Türk futbolunu yeniden inşa edecek. Kim sana o firsatı verir Sn. USTA... Bu yönetim Benim gözümde bitti... Umut besleyenlere hayırlı olsun...

Biraz gündemi takip ederseniz nelerin değiştiğini ve neler yapıldığını fark edebilirsiniz.

Bugün Kulüpler Birliği'nin aldığı kararları okumanızda fayda var.

MHK ve Hakemlerle ilgili radikal değişimler yapılacak.

TFF'yi de öyle tek başınıza değiştiremezsiniz. Diğer kulüplerin TFF diye bir derdi yok şimdilik...

Öyle dışarıdan dış kapının mandalı olarak kaldığınız sürece bir şeyi değiştiremezsiniz.

Mevcut yönetimin uyguladığı yöntem doğru bir yöntemdir.

Adamdan ne yapmasını bekliyorsunuz? Küstüm, hiç bir şeye karışmayacağım demesini mi?

Hukuk mücadelemiz yurt dışında devam ediyor. Sonuna kadar da gidiyoruz.

Ne bekliyorsunuz, merak ediyorum.

Yorum

• Başkan bu sezonun kahır senesi feda senesi olacağını söyledi şampiyonluk vaad ederek gelmedi,küme düşülmesin yeter onun da olacağını zannetmiyorum.Gelecek sezon için biraz sabır
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• baskana hep destek

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MHK aynen devam ediyor, TFF aynen devam ediyor, Trabzonspor'u katleden hakem bozuntusu dinleniyor yeni katliamlar için güç depoluyor. Peki bizim Başkan'ımız Sn. USTA maç gecesi yaptığı her tarafı boş konuşma haricinde neler yapıyor. Kocaman bir hiç... Evet BMN ailesi, topyekun destek verdiğiniz Muharrem Usta bana göre bizleri uyutuyor. Yazıklar olsun ki insanlar ona güvendi. Şikecilerle aynı kurulda Sözde Türk futbolunu yeniden inşa edecek. Kim sana o firsatı verir Sn. USTA... Bu yönetim Benim gözümde bitti... Umut besleyenlere hayırlı olsun...
                            Hiç başlamış mıydı?
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Muharrem Usta'nın aklından ne geçiyor, bildiği planladığı bir şeyler mi var bilmiyorum ama "Federasyona karşı değil, federasyonla birlikte..." cümlesinin tercümesi kelimesi kelimesine "şeytana karşı değil, şeytanla birlikte...".

Şike süreciyle b.ka batmış fbyi ve diğer kulüpleri kurtarmak için bu federasyonu tayin eden, başa getiren hükümet. Bunu bimeyen yok. RTE'ye rağmen RTE'nin kurduğu sistemi değiştirmek...?

Yalnız baştan beri savaşma seviş stratejisinin bizleri getirdiği nokta belli. Başkan inşaallah ne yaptığını biliyordur.
                              gs maçı için dejavu diyor ama bizlerin bu savaşma seviş stratejisinde kaçıncı dejavusu artık Allah bilir. Pek te akıl karı iş değil ama bakalım belki hakikaten bir bildiği vardır başkanın.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Buradaki bazı insanımsı varlıklar televziyonda eyyamcılık yapan adamlara(!) benziyor.Onlar kendilerini bilir. Başkanın belli bir planı var ve o yolda ilerliyor. Yanlışları oldu ve olacak lakin çooooook çoook büyük bir hatası olmadı ve olmayacağını düşünüyorum. Burada bu adamın açığını kollayıp en küçük bir şeyde laf çarpıtan ve ayrımcılık yapan Trabzonspor'un değil başkalarının adamıdır. Zamanında başkaları takımın anasını ağlatırken hiç ses çıkarmayan ve başkana destek diyenler bugün nasılda kendini belli ediyor.Bunları ayırt etmek çok zor değil hem camiada hem bu forumda.İçimizdeki hainlere gereğini yapmak lazım.
                                En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 10:00.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X