Hekimoğlu truva atı çıktı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu'da koltuğa çökmek için bekliyor anlaşılan.
Yorum
-
Bu Altuğ daha iki üç maç sonra sudan nedenlerle yönetimi istifaya çağırmıştı, burada yazıklar olsun diye yazmıştım.
Muharrem Usta, Hacıosmanoğlu'na karşı kaybettikten sonra geri çekildi, hiçbir şekilde kulüple ilgili meselelere burnunu sokup, demeç verip, sürekli gündeme gelip durmadı, ama Hekimoğlu ve grubu bu duruşu gösteremedi bugüne kadar. Çok ayıp, onursuz, saygısız bir şey bence bu yaptıkları. Seçimler geçti, bitti, kaybedildi, ama hala bir rekabet havası var bunların bu hadsizliğinden ötürü.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu gizliden iyi çalışıyor..
Özellikle yönetimdekiler Hakan Orhan,Kulacoglu ,Huseyin Ors ve Mehmet Ongan başta olmak üzere..En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 00:53.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Dostlar burası yeri değil biliyorum ama şike davasında geldiğimiz son aşama nedir ? Başkanimiz hafta hafta ne bileyim aylık olarak bilgilendirme yapsa güzel olmaz mi. Yurtdışında avukatlarının hangi aşamada çok merak ediyorum.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Hekimoğlu yandaşları hekimoğluna zarar veriyor,boyle giderlerse benim oyumu asla alamazlar...M.Usta acil twiter hesabını dondurmalı,bu sekilde kapışmak koca kulup baskanına hiç yakışmıyor..Bu medya yalan da yazar doğruda resmi siteden yap açıklamanı geçENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım 23 haftada 27 puan toplamış başkan twiterda laf dalaşında gazeteci denilen adamın ne yaptığı belli değil bu klüp bu şehir nelerle uğraşıyo arkadaş yemin ediyorum çıldırmamak elde değil
eskiden bunlarin yalanlanmadigindan dert yanardik
bugün kuyu ates almadan söndürüldü
ekstradan kuklanin iplerinin kimin elinde oldugu sizdirildi
ben seviyorum baskanin itfaiye taktigini"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Ateş Bitnel fotoğrafının izinsiz olarak kullanılıp T-Shirt olarak satılmasından dolayı kulübe tazminat davası açıyormuş. Selçuk Yöntem volume 2...
bütün yayin haklarina sahip olmamiz gerekmiyormu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim mactan bir kare
bütün yayin haklarina sahip olmamiz gerekmiyormuTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gelinen noktada Muharrem Usta'nın özellikle maddi anlamda icraatları ne kadar güzel olsa da sportif yönden bir o kadar başarısızdır. Şehirde gitgide artan bir hoşnutsuzluk baş göstermektedir. Ve gurbetteki vatandaşlarımız bunu çok iyi algılayamasa da başarısız sonuçlar arttıkça bu muhalif yapı büyüyecek yönetimin elini kolunu bağlayacak hale getirecektir.
Bende Trabzon şehrini anlayamıyorum. Bu takım 30 küsür senedir resmi olarak şampiyon olamıyor.
Şikeli sezondan beri bazen 4. bazen de 5. oluyoruz.
Son 20 yılda toplasan 4 kere şampiyonluğa oynamışız. (1996 - 2004 - 2005 - 2011)
Koca şehir bunlardan hoşnutsuz olmuyor da, bir enkaz devralan Usta' dan mı hoşnutsuz oluyorlar.
Trabzon şehri önce "adam" olsun da şehrinin takımına sahip çıksın.
3 liralık biletlerde bile stadı doldurama ondan sonra Trabzon şehri rahatsız...
Takım başarılı olduğunda Çemizgezeksporun stadı da full çeker.
Trabzon şehri önce takımına bir sahip çıksın da, ondan sonra rahatsız olma hakkını da elde ederler.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
Muharrem Bey konuşurken onu dinleyen iki tane bakan vardı.
Bakanları seversin sevmezsin,Muharrem Beyi seversin sevmezsin. Bunlardan ayrı olarak bu saygınlığa saygı duyman lazım. Senin yöneticilerin o kadar yalakalık yaptıkları adamdan randevu talep edip, reddedilmiş insanlardı.
Güce tapmayalım. Amenna. Ama gücünü Trabzonspor için kullananlara da en azından saygı duyalım.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum